Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: αν συνεχιστούν τα χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, ο ρώσικος στρατός θα χτυπήσει τα κέντρα λήψης αποφάσεων, ως και το Κίεβο! pravda: ”Τα τέρατα πολέμου του ΝΑΤΟ οδηγούν τον κόσμο στον Αρμαγεδδώνα”!!Το Καζακστάν δεν κάνει Παρέλαση Νίκης στις 9 Μάη για να επωφεληθεί από τη Δύση. Αποστασιοποιείται από Μόσχα, διαρκής πολύχρωμη ”επανάσταση”!

 

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας προειδοποίησε: Εάν συνεχιστούν τα χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα χτυπήσουν τα κέντρα λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένου του Κίεβου.

”Τα τέρατα του πολέμου του ΝΑΤΟ οδηγούν τον κόσμο στον Αρμαγεδδώνα” είναι ο τίτλος άρθρου της ρώσικης pravda. Κι αναφέρει:

Η ιστορία πριν από 80 χρόνια, όταν σχεδόν όλη η Ευρώπη πήρε το μέρος της ναζιστικής Γερμανίας στον πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ένωσης, φαίνεται να μην έχει διδάξει τίποτα στους δυτικούς πολιτικούς. To πήραν πάλι στραβά, εξοπλίζοντας μέχρι τα δόντια τους Ουκρανούς νεοναζί, παρέχοντάς τους υλική και πληροφοριακή υποστήριξη. Οι εχθροί της Ρωσίας, που είναι επίσης υποστηρικτές του νεοναζισμού, κι είναι έτοιμοι να παρασύρουν τον κόσμο σε μια τρομερή τραγωδία για χάρη της κυριαρχίας τους.

Η ροή όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και άλλες δυτικές χώρες διοχετεύθηκε στην Ουκρανία πολύ πριν από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν η Μόσχα ανακοίνωσε μια ειδική επιχείρηση για την προστασία του λαού του Ντονμπάς. Τώρα η κλίμακα τους έχει αυξηθεί, όπως και ο βαθμός κυνισμού τέτοιων ενεργειών. Η Αμερική όσον αφορά τον

στρατιωτικό εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τα εθνικιστικά τάγματα, φυσικά, προηγείται των υπολοίπων: σχεδόν κάθε 2-3 ημέρες, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοινώνει νέα ιλιγγιώδη ποσά δολαρίων που διατίθενται, στην πραγματικότητα, για τον πόλεμο στο Ντονμπάς.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, μετά την «πρόσβαση» του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, παρασχέθηκε στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 2,3 δισ. δολαρίων. Επιπλέον, ο προϋπολογισμός χρηματοδότησης της κυβέρνησης για το τρέχον έτος προβλέπει ανθρωπιστική, στρατιωτική και οικονομική βοήθεια στο Κίεβο το το ποσό των περίπου 13,6 δισ. δολαρίων. Δεν μιλάμε μόνο για τους πυραύλους Javelin, Tomahawk και Stinger. Τεθωρακισμένα οχήματα, προσαρμοσμένα πυρομαχικά μικρού και μεγάλου διαμετρήματος, πολυβόλα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και συστήματα αντιμέτρων, οπτικός εξοπλισμός, ακόμη και ιδιωτικές υπηρεσίες δορυφορικών εικόνων διατίθενται γενναιόδωρα.

Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε νομοσχέδιο για το «lend-lease», που λύνει τα χέρια του Μπάιντεν στην προμήθεια όπλων στο καθεστώς του Κιέβου. Αυτό χαρακτηρίζει αρκετά τον βαθμό της ηθικής παρακμής της αμερικανικής ισχύος: ένα πρόγραμμα που κάποτε συνέβαλε στην ήττα των Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα υπηρετήσει σήμερα την υπόθεση του νεοναζισμού στην Ευρώπη.

Οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ έχουν στόχο να επεκτείνουν έγκαιρα τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία και να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά στη Ρωσία. Η Δύση δεν ανησυχεί καθόλου για το γεγονός ότι τα θύματα από την ουκρανική πλευρά θα πολλαπλασιαστούν. Η Ουάσιγκτον βρίσκεται σε επιφυλακή για το Wunderwaffe εναντίον του ρωσικού στρατού. Γι’ αυτό εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με drones Switchblade, τα οποία είναι τακτικά περιπλανώμενα με πυρομαχικά. Αυτά τα συμπαγή drones έχουν μεγάλη εμβέλεια (έως 25 μίλια), στοχεύουν τον στόχο από τον χειριστή και είναι σε θέση να διαπεράσουν θωράκιση ή να αφήσουν μια τρύπα στο τανκ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή του να «εξοπλίσει και να επανεξοπλίσει» τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στο εγγύς μέλλον, ενώ τα ρωσικά στρατεύματα είναι απασχολημένα με ανασυγκρότηση. Σε συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών την περασμένη Πέμπτη στις Βρυξέλλες, έγινε γνωστή η απόφαση της συμμαχίας να προμηθεύσει το Κίεβο με βαρέα όπλα,απόφαση που στο παρελθόν θεωρούνταν απαράδεκτη. Η Liz Truss και η Annalena Burbock – υποσχέθηκαν να αυξήσουν την ένταση της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία.

Οι ηγέτες της σύγχρονης Γερμανίας αποφάσισαν να αποτινάξουν τα δεσμά της ιστορικής ενοχής ενώπιον της Ρωσίας για τα απάνθρωπα εγκλήματα των παππούδων τους κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Σήμερα, οι γερμανικές αρχές στέλνουν ξεδιάντροπα αντιαρματικά όπλα και πυραύλους Stinger για να καταστρέψουν τον ρωσικό στρατό. Η Τσεχική Δημοκρατία μετέφερε σοβιετικά άρματα μάχης T-72 και οχήματα μάχης πεζικού από τις αποθήκες της στις ανάγκες του ουκρανικού στρατού. Η σειρά της τσέχικης αμυντικής βιομηχανίας και των Γερμανών φασιστών είναι πολύ γνωστή από την ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ήρθε προσωπικά στο Κίεβο για να ανακοινώσει τη μεταφορά μιας μεγάλης λίστας θανατηφόρων όπλων: αντιαεροπορικών πυραύλων Starstreak, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και πυρομαχικά «ικανά να παραμείνουν στον ουρανό μέχρι να στοχεύσουν στον στόχο». Η Σλοβακία επίσης δεν έμεινε στην άκρη και παρέδωσε στην Ουκρανία το μοναδικό της αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300. Και τι δεν κάνουν για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα, ο οποίος προσκλήθηκε σε συνάντηση στις Βρυξέλλες, κάλεσε τις χώρες του ΝΑΤΟ να παράσχουν στη χώρα του ό,τι είναι απαραίτητο για να νικήσει τα ρωσικά στρατεύματα που διεξάγουν ειδική επιχείρηση. Οι εκπρόσωποι της συμμαχίας έλαβαν πολύ ευνοϊκά τις εκκλήσεις του ιεροκήρυκα του πολέμου από το Κίεβο. Οι Βρυξέλλες πιστεύουν ότι η Ρωσία δεν θα εμπλακεί σε σύγκρουση με το μπλοκ του ΝΑΤΟ λόγω των «βαριών απωλειών» που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Στόλτενμπεργκ ήταν λακωνικός, επικαλούμενος τακτικές εκτιμήσεις και ασφάλεια των προμηθειών. Η συμμαχία προτιμά να τα συγκαλύψει με ένα πέπλο μυστικότητας, προσπαθώντας να αποκρύψει από τη Ρωσία με ποια πρόσθετα οπλικά συστήματα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο στρατός της στο εγγύς μέλλον.

Δεν τρελαίνονται μόνο τα αμερικανικά «γεράκια» και οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ για μιλιταριστικούς λόγους. Ο επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ, Ζοζέφ Μπορέλ,υποσχέθηκε να παράσχει στο Κίεβο περίπου μισό δισεκατομμύριο ευρώ για την αγορά όπλων του ΝΑΤΟ, ο Μπορέλ είπε ότι «αυτός ο πόλεμος πρέπει να κερδηθεί στο πεδίο της μάχης».

Λίγοι αντίπαλοι της «γερακίσιας» γραμμής των δυτικών αρχών καταφέρνουν να υψώσουν τη φωνή τους για την υπεράσπιση της ειρήνης – εξάλλου, το πεδίο πληροφοριών εκεί έχει εκκαθαριστεί πλήρως, αλλά έχουν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ειδικών προπαγανδιστικών επιχειρήσεων για την υποστήριξη της σύγκρουσης…

Για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο πρoειδοποιεί επίσης ο υποψήφιος για το Κογκρέσο των ΗΠΑ Τζο Κεντ, προσκεκλημένος στο στούντιο του Fox News : Εάν συνεχίσετε να επιβάλλετε κυρώσεις κατά της Μόσχας, ν’αποκαλείτε τον Ρώσο ηγέτη “εγκληματία πολέμου” όπως ο Καντάφι και το Σαντάμ, να οπλίζετε τον ουκρανικό στρατό μέχρι τα δόντια, θα είναι χειρότερα από ό,τι στο Ιράκ: αντί για μια μακρά μάχη κατά των ανταρτών, είναι πιθανό να ξεσπάσει ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ένα τρίτο μπορεί να ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος. Για να αποτρέψει ένα τέτοιο σενάριο, ο Κεντ προτρέπει τους Αμερικανούς να αμφισβητήσουν την προπαγάνδα από τα μέσα ενημέρωσης και τους εκλεγμένους αξιωματούχους.

Ένας άλλος Αμερικανός πολιτικός, ο πρώην βουλευτής Ντέιβιντ Στόκμαν, είναι εξοργισμένος με τον διογκωμένο αμυντικό προϋπολογισμό του Μπάιντεν (831 δισεκατομμύρια δολάρια!), αποκαλώντας τον «αναπόσπαστη πηγή στρατιωτικού πυρετού, ρωσοφοβίας και πλήρους παραπληροφόρησης».

Σύμφωνα με τον Stockman, η πολεμική μηχανή της Ουάσιγκτον έχει γίνει ένας μεταφορέας για ξεκάθαρα ψέματα και προπαγάνδα που προέρχονται από τα απελπισμένα «απομεινάρια της κυβέρνησης Zelensky στο Κίεβο».

H Δύση συνεχίζει τις προκλήσεις με τις πολύχρωμες επαναστάσεις και την ”αραβική” άνοιξη που τις βαπτίζουν Άνοιξη της Πράγας κατά το εισβολή της Ρωσίας. Η Πολιορκία της Ρωσίας και η Ηρωική της Έξοδος αυτή είναι η πραγματικότητα.

Πολιτικός επιστήμονας: Το Καζακστάν δεν κάνει Παρέλαση Νίκης για να πάρει αβαντάζ από τη Δύση
Πολιτικός επιστήμονας συνέδεσε την άρνηση του Καζακστάν από την Παρέλαση της Νίκης με την απομάκρυνση- αποστασιοποίηση από τη Μόσχα
Ο πολιτικός επιστήμονας Γιούρι Κρούπνοφ μίλησε για τις συνέπειες της άρνησης του Καζακστάν να φιλοξενήσει την Παρέλαση της Νίκης της 9ης Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημογραφίας, Μετανάστευσης και Περιφερειακής Ανάπτυξης Γιούρι Κρούπνοφ, σε συνέντευξή του στο Pravda.Ru, σχολίασε την άρνηση των αρχών του Καζακστάν να διοργανώσουν στρατιωτική Παρέλαση Νίκης στις 9 Μαΐου.
«Δείχνουν, καταρχάς, όχι μόνο τη συνέχιση της λεγόμενης πολυδιανυσματικής πολιτικής, αλλά και την αποστασιοποίηση από τη Μόσχα. Ο σκοπός μιας τέτοιας απόφασης είναι να αποκτήσουν διάφορα πλεονεκτήματα στις σχέσεις τους με τον δυτικό κόσμο», είπε ο ειδικός.Όπως σημείωσε ο πολιτικός επιστήμονας, οι αρχές της χώρας μας καταγράφουν τέτοιες εκδηλώσεις, δεν περνούν απαρατήρητες.

«Τέτοια συμπεριφορά, φυσικά, θα επηρεάσει αρνητικά τον κοινό μας χώρο και την οικοδόμηση της Ευρασιατικής Ένωσης», κατέληξε η πηγή.

Οι αρχές του Καζακστάν αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν στρατιωτική παρέλαση στις 9 Μαΐου. Παράλληλα, το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας ανέφερε ότι την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν εορτασμοί προς τιμή των βετεράνων, εορταστικές συναυλίες και άλλες πατριωτικές εκδηλώσεις.

Βλέποντας ένα μπλοκ δυτικών χωρών που συσπειρώθηκαν κατά της Ρωσίας, κηρύσσοντάς “απόλυτο πόλεμο”, αναζωογονώντας τις μεθόδους της προπαγάνδας του Γκέμπελς, ενθαρρύνοντας το καθεστώς του Κιέβου να καταστρέψει όλους τους Ουκρανούς που διαφωνούν με αυτό, αναλογίες με την περίοδο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Όμως οι καιροί είναι διαφορετικοί σήμερα και τα όπλα είναι πολύ πιο θανατηφόρα.Η ταραγμένη Δύση, στη δίψα της για μια «επίθεση στην Ανατολή», έθεσε τον κόσμο στο χείλος του πυρηνικού Αρμαγεδδώνα.

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »