Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΣΟΚ: Σε 21 ημέρες έκοψαν το ρεύμα σε 6.500 νοικοκυριά – Σύντομα χωρίς ηλεκτρισμό άλλα 26.500 σπίτια

Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά τα οποία μετά από την πολυετή κρίση, την πανδημία του κορονοϊού και την ραγδαία αύξηση στις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας τώρα είναι αντιμέτωπα να μείνουν και χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, από την 1η έως την 21η Απριλίου έχει κοπεί το ρεύμα σε 6.000 με 6.500 νοικοκυριά ενώ συνεχίζεται η εκτέλεση εντολών διακοπής που φτάνουν μόνο προς το παρόν τις 26.500. Μάλιστα ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι μόνο στον νομό Αττικής εκδίδονται πλέον σε καθημερινή βάση περίπου 500 εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης μετά από σχετικές αιτήσεις των παρόχων.

Μάλιστα όπως υπογραμμίζει με νόημα τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το σύνολο των διακοπών και αυτό δεν έχει γίνει ακόμη λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ερωτηθείς για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες γίνεται η διακοπή ο κ. Μανιάτης ανέφερε ότι

«αυτό γίνεται αν έχεις απλήρωτο τον πρώτο λογαριασμό και τον δεύτερο» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν γνωρίζουμε αν κάποιο νοικοκυριό είναι ευάλωτο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι οι εντολές που παίρνουμε από τους παρόχους και μπορεί αρκετοί που έχουν φύγει για Πάσχα να επιστρέψουν σπίτι τους και να δουν ότι δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα λόγω διακοπής από χρέος ηλεκτρικού ρεύματος».

focusfm.gr

το είδα

4 σχόλια:

  1. Πρέπει όλοι να αποκτήσουν αυτάρκεια,εν προκειμένω ενεργειακή αυτάρκεια.Μία λύση είναι οι γεννήτριες ρεύματος.Μην ξεχνάτε ότι μας θέλουν εξαρτημένους από τις εταιρείες τους για προφανείς λόγους.Αποκτήστε όλοι γεννήτριες ρεύματος εδώ και τώρα.Όποιος ελέγχει νερό-τροφή-ενέργεια ελέγχει κυριολεκτικώς τους πάντες και τα πάντα.Αυτός είναι και ο λόγος που ο οραματιστής της ελεύθερης ενέργειας Νίκολα Τέσλα δολοφονήθηκε από τον εβραίο μόργκαν.Θέλουν να φέρουν τεχνητή ενεργειακή κρίση όπως και επισιτιστική αλλά και μεταναστευτική,ώστε μέσω αυτών να ισοπεδώσουν τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες και να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών.Μόνον η αυτοοργάνωση των Ευρωπαίων τους δίνει πιθανότητες να επιβιώσουν στην παρούσα φάση.Μόνον η αυτοοργάνωση θα σώσει την Ευρώπη και από τις τριτοκοσμικές αφροασιατικές ορδές που εισβάλουν υπό την καθοδήγηση μ.κ.ο. χρηματοδοτούμενων από τους εβραίους ρότσιλντ μέσω της μαριονέτας τους του εβραίου σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύεις ότι κάποιος θα έχει για γεννήτρια και καύσιμα και δεν θα έχει για την ΔΕΗ;Καταλαβαινω την προαίρεση σου αλλά λόγω πολύχρονης εμπειρίας σού λέω ότι είναι αστεία ακόμη και σαν σκέψη..

      Διαγραφή
  2. Πρέπει όλοι να αποκτήσουν αυτάρκεια,εν προκειμένω ενεργειακή αυτάρκεια (όσοι διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα).Αποκτήστε όλοι γεννήτριες ρεύματος εδώ και τώρα (όσοι διαθέτετε την οικονομική δυνατότητα).Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ 18 ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ;

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/04/o-kathe-boleutis-einai-grammenos-sto-kis-gia-na-min-plironei-ton-enfia.html
    ============

    Έλα ρε … Βασιλάκη, να εισπράξεις από τις συντάξεις της πείνας, τους υπέρογκους και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ…

    https://attikanea.info/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CE%B2%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA/
    ===============

    Όταν ο Βασίλης Οικονόμου αποκαλούσε τον Κ.Μητσοτάκη «γόνο με 18 αυτοκίνητα»
    Τι έλεγε πριν μερικά χρόνια ο νυν βουλευτής της ΝΔ

    https://attikanea.info/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B7%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%BF/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »