Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Βρε βρε βρε. Καλώς τους "ειδικούς"

Vasileios Syranastasis



Η 1η παράγραφο κυριολεκτικά είναι για να γελάνε και οι πέτρες και ως γιατροί μάλλον είναι 100% τυφλοί απέχοντας έτη φωτός από την ΙΑΤΡΙΚΗ
Η 2η παράγραφο δείχνει πόσο καλά υπηρετούν τα φασιστοειδή και απέχει και αυτή έτη φωτός από την ΙΑΤΡΙΚΗ.
Στη 3η παράγραφο σώζουν την αξιοπρέπεια τους ζητώντας την αυτονόητη επιστροφή των συναδέλφων τους στα νοσοκομεία και επισημαίνοντας ΜΙΑ αλήθεια μόνο.👇👇
Στη 3η παράγραφο με το κιτρινακι "ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΝΟΣΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Ή ΜΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ" ..... βρίσκεται η θηλιά για τις κρεμάλες που πρέπει να στηθούν, όχι μόνο έξω από τα υπουργεία και τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, αλλά και από το δικαστικό μέγαρο.
1ον αγαπητοί ειδικοί.
Τα 💉💉💉💉 ούτε καν δεν προστατεύουν τον "πάσχοντα" (το σωστό θα ήταν να γράφατε τον παραλήπτη ή τον χρήστη και ότι δεν αποτρέπει την μόλυνση, την λοίμωξη και την ασθένεια, αν και δεν υπάρχει διακριτή νέα και προηγουμένως ανύπαρκτη ασθένεια, αλλά πάω με τα δικά σας 😬😉) και ούτε καν σε 3 δόσεις, άρα εδώ πάλι ψεματάκια λέτε για να μη χαλάσετε τη φήμη των προϊόντων που θεωρούνται από τη κλίκα σας ως Ιερό Δισκοπότηρο και Ιερή Αγελάδα.
2ον αγαπητοί ειδικοί
Ότι και οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ δύναται να μολύνονται και να μεταδίδουν τον κοκογιο ήταν γνωστό από την άνοιξη του 2020, πριν καν ξεκινήσουν οι κλινικές δοκιμές, απλά με το που δημοσιεύθηκαν οι τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν για να κατασκευαστούν τα 💉💉💉💉, τουλάχιστον για όσους δεν είχαν κάνει σκονάκια στην ανοσολογια. Και αν προσποιηθηκατε τότε πως δεν το ξέρατε αυτό, καλύτερα να αλλάξετε επάγγελμα.
3ον ΑΥΤΟ 👆👆 το αισχρό ΨΕΜΑ που πουλήθηκε από τους ειδικούς της ιατρικής επιστήμης, από όσους πουλήθηκε και όπως πουλήθηκε, ακόμα και με ελπιδοφόρες εικασίες, ήτοι πως τα κορωνομπολια θα ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ την μόλυνση και την μετάδοση, άρα θα δημιουργήσουν την περίφημη ανοσία της αγέλης, είναι η ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ στην οποία στήριξαν τα φασιστοειδή τους εκβιασμούς και βιασμούς, τους εξαναγκασμους και τις υποχρεωτικοτητες και τα πιστοποιητικά για να σκαναρουν τους ανθρώπους ως αντικείμενα και ότι άλλο αισχρό, φαιδρό, διεστραμμένο και φασιστικό, έκαναν.
Η καμπάνα φυσικά χτυπάει και για τους αγαπητούς "επιστήμονες της δικαιοσύνης" που χρησιμοποίησαν τα ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ της "ανοσίας της αγέλης για την προστασία της κοινωνίας", δήθεν ως επιστημονικές αποδείξεις, για να επικυρώσουν και να νομιμοποιήσουν τον βιασμό, τον εκβιασμό, τα βασανιστήρια, την καταπάτηση των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την καταπάτηση του Συντάγματος, τον υποβιβασμό του ανθρώπου σε αντικείμενο και φυσικά τον απόλυτο ΦΑΣΙΣΜΌ. Και αν οι "επιστήμονες της δικαιοσύνης" ΔΕΝ μπορούν να διαβάσουν μια σελίδα από την ανοσολογια για να ΚΡΙΝΟΥΝ αν υφίσταται κάποια επιστημονική βάση και αλήθεια σε κάθε τι που λέει κάθε εκπρόσωπος της ιατρικής, τότε καλύτερα να αλλάξουν επάγγελμα.
Και επιπρόσθετα, εφόσον τα λαμόγια της ΕΕ ήδη ψήφισαν την επέκταση του σκαναρισματος για όλη την ΕΕ από 1.07.2022, τότε ακόμα πουλάνε ένα τεράστιο ΨΕΜΑ για ειδεχθεις και ιδιοτελείς σκοπούς και μάλλον η θεατρική παράσταση θα τελειώσει πολύ άσχημα για όλους αυτούς τους καλολαδωμενους καρεκλοκενταυρους που νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να καταπατανε την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τόσο αισχρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »