Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Η προειδοποίηση του Yuval Harari στο WEF, ότι οι άνθρωποι μπορούν να χακαριστούν γίνεται πραγματικότητα.

 Η προειδοποίηση του Yuval Harari στο WEF, ότι οι άνθρωποι μπορούν να χακαριστούν γίνεται πραγματικότητα: 

Η DARPA ερευνά τα προσυνειδητά εγκεφαλικά σήματα ώστε να γνωρίζει τι πιστεύει κάποιος,  αν είναι αληθινό ή όχι.

Το πρόγραμμα NEAT της DARPA μπορεί να βοηθήσει να αποδειχθεί ότι ο Δρ Harari είναι προφητικός σχετικά με τους χακαρισμένους ανθρώπους που θα οδηγήσει σε καλύτερη υγειονομική περίθαλψη ή στο χειρότερο ολοκληρωτικό κράτος επιτήρησης στην ιστορία: μια προοπτική.

 

By Tim Hinchliffe,

16/03/2022

Η DARPA εγκαινιάζει ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα που αναλύει τα προσυνειδητά εγκεφαλικά σήματα για να διαπιστώσει τι πιστεύει κάποιος ότι είναι αληθινό ή όχι, όπως ακριβώς προειδοποίησε ο ιστορικός Δρ Γιουβάλ Νόα Χαράρι για τους χακαρισμένους ανθρώπους στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) το 2020.

Υπό την προϋπόθεση του εντοπισμού ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο κατάθλιψης και αυτοκτονίας, η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Αμυντικών Προγραμμάτων (DARPA) ξεκίνησε το πρόγραμμα Neural Evidence Aggregation Tool (NEAT), το οποίο επικεντρώνεται στη «συγκέντρωση προσυνειδητών εγκεφαλικών σημάτων για να καθορίσει τι πιστεύει κάποιος ότι είναι αληθινό».

«Η NEAT θα τριγωνοποιεί τις απαντήσεις για να συγκεντρώσει στοιχεία και να καθορίσει αν το άτομο που διαβάζει τις δηλώσεις των ερεθισμάτων πιστεύει ότι είναι αληθείς, ψευδείς ή απροσδιόριστες» - DARPA NEAT PROGRAM, 2022

Σύμφωνα με τον φορέα ερευνητικής χρηματοδότησης του Πενταγώνου, «το NEAT στοχεύει στην ανάπτυξη ενός νέου εργαλείου γνωστικής επιστήμης που θα εντοπίζει άτομα που διατρέχουν κίνδυνο αυτοκτονίας χρησιμοποιώντας προ-συνειδητά εγκεφαλικά σήματα, αντί να κάνει ερωτήσεις και να περιμένει τις συνειδητά φιλτραρισμένες απαντήσεις».

Ενώ η ψυχική υγεία των στρατιωτών είναι ένα σοβαρό ζήτημα για το Υπουργείο Άμυνας, οι εφαρμογές που θα προκύψουν από το πρόγραμμα NEAT έχουν την υπαρκτή προοπτική να δώσουν στις κυβερνήσεις και τις εταιρείες τη δυνατότητα να χακάρουν τους ανθρώπους σε προσυνειδητό επίπεδο.

Μιλώντας στους μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός το 2020, ο Harari προειδοποίησε ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλέον μυστηριώδεις ψυχές, αλλά μάλλον ζώα που μπορούν να χακαριστούν, και να παρακολουθούνται και να ελέγχονται από δημόσιες και ιδιωτικές οντότητες με φρικτούς τρόπους.

«Φανταστείτε μόνο τη Βόρεια Κορέα σε 20 χρόνια, όπου όλοι θα πρέπει να φορούν ένα βιομετρικό βραχιόλι, το οποίο θα παρακολουθεί συνεχώς την αρτηριακή σας πίεση, τον καρδιακό σας ρυθμό, την εγκεφαλική σας δραστηριότητα 24 ώρες την ημέρα», είπε ο Harari στην ομιλία του με θέμα «Πώς να επιβιώσετε στον 21ο αιώνα».

«Ακούτε μια ομιλία στο ραδιόφωνο από τον «Μεγάλο Ηγέτη» και ξέρουν τι πραγματικά αισθάνεστε - μπορείτε να χειροκροτάτε και να χαμογελάτε, αλλά αν είστε θυμωμένος, ξέρουν ότι αύριο το πρωί θα βρίσκεστε στο γκουλάγκ.» - Yuval Harari, WEF, 2020


«Φανταστείτε μόνο τη Βόρεια Κορέα σε 20 χρόνια, όπου όλοι θα πρέπει να φορούν ένα βιομετρικό βραχιόλι, το οποίο θα παρακολουθεί συνεχώς την αρτηριακή σας πίεση, τον καρδιακό σας ρυθμό, την εγκεφαλική σας δραστηριότητα 24 ώρες την ημέρα», είπε ο Harari στην ομιλία του με θέμα «Πώς να επιβιώσετε στον 21ο αιώνα».

«Ακούτε μια ομιλία στο ραδιόφωνο από τον «Μεγάλο Ηγέτη» και ξέρουν τι πραγματικά αισθάνεστε - μπορείτε να χειροκροτάτε και να χαμογελάτε, αλλά αν είστε θυμωμένος, ξέρουν ότι αύριο το πρωί θα βρίσκεστε στο γκουλάγκ.»

«Και αν επιτρέψουμε την εμφάνιση τέτοιων καθεστώτων απόλυτης επιτήρησης, μη νομίζετε ότι οι πλούσιοι και ισχυροί σε μέρη όπως το Νταβός θα είναι ασφαλείς», πρόσθεσε.

«Συγκεντρώνοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στη γνωστική επιστήμη, τη νευροεπιστήμη, τους φυσιολογικούς αισθητήρες, την επιστήμη των δεδομένων και τη μηχανική μάθηση», λέει η DARPA, «το πρόγραμμα NEAT θα αναπτύξει διαδικασίες που θα μπορούν να μετρήσουν τι πιστεύει ένα άτομο ότι είναι αλήθεια». - DARPA NEAT PROGRAM, 2022

Τώρα, η DARPA επιδιώκει να αναπτύξει ένα νέο εργαλείο γνωστικής επιστήμης που επιστρατεύει τη μηχανική μάθηση και «φυσιολογικούς αισθητήρες» (που μετρούν την αρτηριακή πίεση, την ποσότητα γλυκόζης στο αίμα, τα ηλεκτροκαρδιογραφήματα, τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα κ.λπ.) για να ανιχνεύει τι πιστεύει κάποιος ότι είναι αλήθεια.

Αν αυτή η τεχνολογία φτάσει ποτέ στον γενικό πληθυσμό μέσω του οικοσυστήματος του Διαδικτύου των Σωμάτων (IoB), το οποίο αποτελείται από διασυνδεδεμένες συσκευές που μπορούν να φορεθούν, να καταποθούν ή να εμφυτευτούν, τότε το δυστοπικό σενάριο του Harari θα μπορούσε να αποδειχθεί πραγματικά προφητικό.

Οι παροιμιώδεις «αυτοί» θα γνωρίζουν την αντίδρασή σας σε όσα λένε οι αρχές, θα ξέρουν αν τους πιστεύετε ή όχι, και θα μπορούν να αναλάβουν δράση εναντίον σας.

«Και αν επιτρέψουμε την εμφάνιση τέτοιων καθεστώτων απόλυτης επιτήρησης, μη νομίζετε ότι οι πλούσιοι και ισχυροί σε μέρη όπως το Νταβός θα είναι ασφαλείς» - Yuval Harari, WEF, 2020

«Συγκεντρώνοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στη γνωστική επιστήμη, τη νευροεπιστήμη, τους φυσιολογικούς αισθητήρες, την επιστήμη των δεδομένων και τη μηχανική μάθηση», λέει η DARPA, «το πρόγραμμα NEAT θα αναπτύξει διαδικασίες που θα μπορούν να μετρήσουν τι πιστεύει ένα άτομο ότι είναι αλήθεια».

Αυτό θα καταστεί εφικτό μέσω:

- Παρουσίασης προσεκτικά σχεδιασμένων ερεθισμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν συγκεκριμένες προσυνειδητές νοητικές διεργασίες.

- Ανίχνευσης των προσυνειδητών διεργασιών που προκύπτουν, χρησιμοποιώντας σημερινούς φυσιολογικούς αισθητήρες σε συνδυασμό με την πλέον σύγχρονη επεξεργασία σήματος και νευρωνική ανάλυση.

- Χρήσης των εξελίξεων στη μηχανική μάθηση και την επιστήμη των δεδομένων για τη συγκέντρωση των προσυνειδητών αποκρίσεων που συλλέγονται σε ένα σύνολο ερεθισμάτων, σε μια τελική μέτρηση που ποσοτικοποιεί το τι πιστεύει ένα άτομο για το αν κάτι είναι αληθινό - για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τον Harari, «για να χακάρετε τα ανθρώπινα όντα χρειάζεστε πολλές βιολογικές γνώσεις, μεγάλη υπολογιστική ισχύ και κυρίως πολλά δεδομένα. 

Αν έχετε αρκετά δεδομένα για μένα και αρκετή υπολογιστική ισχύ και βιολογική γνώση, μπορείτε να χακάρετε το σώμα μου, τον εγκέφαλό μου, τη ζωή μου. Μπορείτε να φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα με γνωρίζετε καλύτερα από ό,τι γνωρίζω εγώ τον εαυτό μου».

«Η Βιολογική γνώση, πολλαπλασιαζόμενη με την Υπολογιστική ισχύ, πολλαπλασιαζόμενη με τα Δεδομένα, ισούται με την Ικανότητα να Χακάρετε τους Ανθρώπους.» - Yuval Harari, WEF, 2020






Ο ιστορικός κατέληξε μάλιστα σε μια «φόρμουλα κινδύνου» για το χακάρισμα των ανθρώπων, για την οποία πιστεύει ότι «μπορεί να είναι η εξίσωση που θα καθορίσει τη ζωή στον 21ο αιώνα».

Αυτή η εξίσωση είναι B x C x D = AHH (Biological knowledge multiplied by Computing power multiplied by Data equals the Ability to Hack Humans): που σημαίνει ότι η Βιολογική γνώση, πολλαπλασιαζόμενη με την Υπολογιστική ισχύ, πολλαπλασιαζόμενη με τα Δεδομένα, ισούται με την Ικανότητα να Χακάρετε τους Ανθρώπους.

«Η δύναμη να χακάρουμε τους ανθρώπους μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί για καλούς σκοπούς, όπως η παροχή πολύ καλύτερης υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε ο Harari, προσθέτοντας: «Αλλά αν αυτή η δύναμη πέσει στα χέρια ενός Στάλιν του 21ου αιώνα, το αποτέλεσμα θα είναι το χειρότερο ολοκληρωτικό καθεστώς στην ιστορία της ανθρωπότητας, και έχουμε ήδη αρκετούς υποψήφιους για τη θέση του Στάλιν του 21ου αιώνα».

Με το πρόγραμμα NEAT, η DARPA μπορεί να αποδείξει αυτό που είπε ο Harari σχετικά με τη δύναμη να χακάρουμε τους ανθρώπους, η οποία χρησιμοποιείται για καλό σκοπό - όπως η παροχή καλύτερης (ψυχικής) υγειονομικής περίθαλψης - αλλά αυτό ενέχει επίσης τον κίνδυνο, όπως λέει ο Harari, να δημιουργηθεί ένας Στάλιν του 21ου αιώνα.

Η RAND Corporation κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα στην έκθεσή της για το 2020 σχετικά με το Διαδίκτυο των Σωμάτων (ΙοΒ).

Σύμφωνα με την έκθεση, το IoB «μπορεί να προκαλέσει ανακαλύψεις στην ιατρική γνώση [...] Ή μπορεί να επιτρέψει ένα κράτος επιτήρησης με πρωτοφανή εισβολή και συνέπειες».

Το Διαδίκτυο των Σωμάτων αναδύεται από τη λεγόμενη Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η οποία σύμφωνα με τον ιδρυτή του WEF, τον Klaus Schwab, θα οδηγήσει στη συγχώνευση της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής ταυτότητάς μας - τον μετανθρωπισμό.



Το Πεντάγωνο ερευνά ήδη πώς θα αλλάξει ριζικά το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, χρηματοδοτώντας την έρευνα για τη δημιουργία υπερανθρώπων που θα είναι πιο έξυπνοι, ταχύτεροι και ισχυρότεροι μέσω της βελτίωσης των ανθρώπινων επιδόσεων.

Τον Νοέμβριο του 2021, μια έκθεση της RAND που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο περιέγραψε λεπτομερώς πώς οι κοινότητες της Άμυνας και των Πληροφοριών των ΗΠΑ βρίσκονται στο κατώφλι της έναρξης μιας νέας εποχής του μετανθρωπισμού, χρηματοδοτώντας την έρευνα για την επεξεργασία γονιδίων, την τεχνητή νοημοσύνη και το Διαδίκτυο των Σωμάτων για την ενίσχυση των ανθρώπινων επιδόσεων.

Οι τεχνολογικές δυνατότητες αυτής της αμφιλεγόμενης υπερανθρωπιστικής έρευνας περιλαμβάνουν ενδεχομένως «την προσθήκη ερπετοειδών γονιδίων που παρέχουν την ικανότητα όρασης στο υπέρυθρο φάσμα» και «να κάνουν τους ανθρώπους ισχυρότερους, πιο έξυπνους ή πιο προσαρμοσμένους σε ακραία περιβάλλοντα», σύμφωνα με την έκθεση - «Τεχνολογικές προσεγγίσεις για την ενίσχυση της ανθρώπινης απόδοσης».

Η RAND αναφέρει ότι οι τρόποι για την ενίσχυση της ανθρώπινης απόδοσης (HPE) μπορούν να ομαδοποιηθούν σε τρεις κύριες κατηγορίες:

1. Επεξεργασία γονιδίων

2. Εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (AI)

3. Δικτυωμένες τεχνολογίες που μπορούν να φορεθούν ή ακόμη και να εμφυτευθούν (το λεγόμενο Διαδίκτυο των Σωμάτων [IoB]).



Η γενετική επεξεργασία, σύμφωνα με την έκθεση της RAND, έχει τη δυνατότητα να:

1. Να καταστήσει τους ανθρώπους ισχυρότερους, πιο έξυπνους ή πιο προσαρμοσμένους σε ακραία περιβάλλοντα.

2. Να παρέχει νέες ικανότητες (όπως υπέρυθρη όραση) - εφαρμογές με πιθανές συνέπειες για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις πληροφοριών.

Παραδείγματα εφαρμογών γονιδιακής επεξεργασίας που αναφέρονται στην έκθεση περιλαμβάνουν:

- Προσθήκη ερπετοειδών γονιδίων που παρέχουν την ικανότητα υπέρυθρης όρασης.

- Προώθηση συγκεκριμένων φυσικών χαρακτηριστικών (π.χ. ικανότητα αντιμετώπισης χαμηλών επιπέδων οξυγόνου) που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους πολεμιστές.

- Αύξηση της μυϊκής μάζας σε ανθρώπους που δεν πάσχουν από ασθένειες.

- Αύξηση της αντοχής ενός μέσου δρομέα στο επίπεδο ενός επίλεκτου μαραθωνοδρόμου.

- Για διαστημικά ταξίδια και διαβίωση σε άλλους πλανήτες: Προσθήκη γονιδίων από το Deinococcus radiodurans, ένα βακτήριο που μπορεί να επιβιώσει σε υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας, και προσθήκη γονιδίων από διάφορους οργανισμούς για να μπορέσει ο άνθρωπος να συνθέσει και τα 20 αμινοξέα (ο άνθρωπος συνήθως συνθέτει μόνο 11 και τα υπόλοιπα εννέα τα αντλεί από την τροφή).



Στην ομιλία του με τίτλο «Πώς να επιβιώσουμε τον 21ο αιώνα» στο Νταβός το 2020, ο Harari προειδοποίησε:

«Μετά από τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια οργανικής ζωής που διαμορφώθηκε από τη φυσική επιλογή, είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή ανόργανης ζωής που διαμορφώθηκε από ευφυή σχεδιασμό - ο ευφυής σχεδιασμός μας θα είναι η νέα κινητήρια δύναμη της εξέλιξης της ζωής».

«Οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες και οι στρατοί είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να ενισχύσουν τις ανθρώπινες δεξιότητες που χρειάζονται, όπως η ευφυΐα και η πειθαρχία, ενώ θα παραμελήσουν άλλες ανθρώπινες δεξιότητες, όπως η συμπόνια, η καλλιτεχνική ευαισθησία και η πνευματικότητα», πρόσθεσε.

«Το αποτέλεσμα», σύμφωνα με τον Harari, «θα μπορούσε να είναι μια φυλή ανθρώπων που είναι πολύ έξυπνοι και πολύ πειθαρχημένοι, αλλά στερούνται συμπόνιας, καλλιτεχνικής ευαισθησίας και πνευματικού βάθους».

Σύμφωνα με την DARPA, «το NEAT οραματίζεται να είναι για την ψυχική υγεία ό,τι είναι η μαγνητική τομογραφία για το φυσικό σώμα: ένας τρόπος αξιολόγησης των τραυματισμών. Όπως μια μαγνητική τομογραφία μπορεί να ανιχνεύσει μια πρώιμη ρήξη μηνίσκου πριν από την ανάπτυξη ενός πιο σοβαρού τραυματισμού που μπορεί να επηρεάσει την ετοιμότητα ενός στρατιώτη, το NEAT θα εντοπίζει ψυχολογικές και συμπεριφορικές αλλαγές πριν επηρεάσουν την ετοιμότητα.»

«Το NEAT δεν επικεντρώνεται στην ανίχνευση του ψεύδους, στην ανίχνευση της αλήθειας ή στην αξιολόγηση της αξιοπιστίας κάποιου, αλλά μάλλον στη συγκέντρωση προσυνειδητών εγκεφαλικών σημάτων, για να προσδιοριστεί τι πιστεύει κάποιος ότι είναι αλήθεια».

Η περιγραφή του προγράμματος NEAT της DARPA συνεχίζει λέγοντας: «Η διαδικασία διαλογής που οραματίζεται θα μπορούσε να περιλαμβάνει την παρουσίαση διαφόρων ερεθισμάτων δήλωσης που έχουν σχέση με τη συμπεριφορική υγεία, όπως βιογραφικές πληροφορίες, ενέργειες ή προθέσεις (π.χ. θέλω να τελειώσω τη ζωή μου/να απολαύσω τη ζωή μου) για τη μέτρηση των προσυνειδητών αντιδράσεων.»

«Η NEAT θα τριγωνοποιεί τις απαντήσεις για να συγκεντρώσει στοιχεία και να καθορίσει αν το άτομο που διαβάζει τις δηλώσεις των ερεθισμάτων πιστεύει ότι είναι αληθείς, ψευδείς ή απροσδιόριστες».

Οι τεχνολογίες που θα προκύψουν από το πρόγραμμα NEAT της DARPA μπορούν πράγματι να βοηθήσουν στη διάσωση ζωών και στην πρόληψη των αυτοκτονιών, ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν την ψυχική ευημερία χιλιάδων στρατιωτών.

Αλλά οι ίδιες αυτές τεχνολογίες, όταν συνδεθούν με το Διαδίκτυο των Σωμάτων, θα μπορούσαν επίσης να σημαίνουν την πλήρη υποδούλωση όλης της ανθρωπότητας, αν ποτέ αναπτυχθούν για κακόβουλους σκοπούς από δημόσιους ή/και ιδιωτικούς φορείς στον ευρύτερο πληθυσμό.



Σύμφωνα με τους μη εκλεγμένους αρχιτέκτονες της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης, το IoB θα συνδέεται ανεξήγητα με την ψηφιακή σας ταυτότητα, η οποία θα καθορίζει σε ποια αγαθά και υπηρεσίες θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανάλογα με τη συμπεριφορά σας, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και εκτός σύνδεσης.

Αυτό το είδος Συστήματος Κοινωνικής Πίστωσης έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή με τα διαβατήρια εμβολιασμού.

Μια πρόσφατη έκθεση του WEF με τίτλο "Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries", αναφέρει ότι τα διαβατήρια εμβολιασμού είναι μια μορφή ψηφιακής ταυτότητας και ότι σύντομα τα μέσα της ψηφιακής ταυτότητας, θα είναι «ενσωματωμένα στο σώμα, στις συσκευές, στα σπίτια, στις πόλεις κ.λπ.».

Οι τρόποι με τους οποίους οι κυβερνήσεις και οι μη εκλεγμένοι παγκοσμιοποιητές είναι σε θέση να αποσπάσουν τα πιο προσωπικά δεδομένα σας είναι εξαιρετικά επεμβατικοί.

Περιλαμβάνουν συσκευές που εμφυτεύονται στο σώμα σας, στο σπίτι σας και στις πόλεις όπου ζείτε - και όλες έχουν ως στόχο τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων πληροφοριών για εσάς.

Πρόκειται για ένα μέλλον συνεχούς επιτήρησης σε πραγματικό χρόνο για το οποίο ο Harari προειδοποιεί εδώ και χρόνια.

Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα.


Το άρθρο σε PDF

 ΑΣΚΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »