Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Οργή στην Κίνα από το βίντεο με τον βασανισμό Ρώσων αιχμαλώτων: Ο κόσμος πιέζει για εμπλοκή!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί το φρικιαστικό βίντεο με το βασανισμό και πιθανότατα εκτέλεση Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου από Ουκρανούς. Το βίντεο, μπορεί να δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ουκρανούς για λόγους ψυχολογικού πολέμου, αλλά οι συνέπειες της δημοσίευσής του ενδέχεται να είναι ολέθριες για την Ουκρανία.

Στην Κίνα το βίντεο κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακών τόπων, προκαλώντας κύμα απίστευτης οργής στον λαό. Τα σχόλια και οι αναρτήσεις είναι πλέον αμέτρητες με τους πιο σκληρούς να ζητούν εμπλοκή της Κίνας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας και να θέλουν να υψωθεί η κόκκινη σημαία στο Κίεβο!

βασανισμός

Αντίστοιχες είναι και οι αντιδράσεις στην Ρωσία, πράγμα που όμως ήταν αναμενόμενο. Το γεγονός ότι οι φερόμενοι δράστες του εγκλήματος έπαιρναν μετά τηλέφωνο τις οικογένειες των θυμάτων και της εξύβριζαν κάνοντας «πλάκα», έχει

ακυρώσει οποιοδήποτε αίσθημα αλληλεγγύης του ρωσικού λαού στους αμάχους Ουκρανούς. Η πλειοψηφία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ρωσία σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα βίντεο τα οποία έχουν κατακλύσει και τα μεγάλα ΜΜΕ, απαιτούν από τον Πούτιν να «ισοπεδώσει το Κίεβο».

Οι Ρώσοι στρατηγοί όμως απαιτούν αυτοσυγκράτηση και προσπαθούν να κρατήσουν τους Ρώσους στρατιώτες από οποιαδήποτε ενέργεια αντεκδίκησής που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το διεθνές κλίμα το οποίο είναι καταδικαστικό για την ρωσική εισβολή.

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ