Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Νεοναζί πραιτωριανοί του Ζελένσκι επιτίθεται με ομοίωμα φαλλού, δονητή σε γυναίκες Ρομά! ΒΙΝΤΕΟ

Νεοναζί πραιτωριανοί του Ζελένσκι επιτίθεται με ομοίωμα φαλλού, δονητή σε γυναίκες Ρομά οι 3 είναι κοπέλες σε δημόσιο κεντρικό δρόμο του Κιέβου.

Στη συνέχεια καταφέρει χτυπήματα ακόμα και με κλοτσιές στα ανυπεράσπιστα θύματά του. Σε άλλα βίντεο λιντσάρουν κορίτσια Ρομά δεμένα σε στύλους που τους έχουν βάψει πράσινα τα πρόσωπα..Γνήσιοι ναζιστές επιχειρούν ουκρανοποίηση Ουκρανίας Καθαρή Ουκρανία απαλλαγμένη από κάθε εθνοφυλετική μεινοτική ομάδα που προσβάλει την Άρια Φυλή..Tαπεινώσεις, βασανιστήρια, σεξισμός,πογκρόμ,μισογυνισμός, φαλοκρατία, εθνοκάθαρση.. 

Noσηροί διεστραμμένοι εγκέφαλοι….Αλητεία….αυτός είναι ο εκπολιτισμός της Δύσης που προωθείται στην Ουκρανία……

dimpenews.com  

2 σχόλια:

  1. Καλά τις έκαναν. Γιατί έχουν κατακλύσει όλη την Ευρώπη κι εδώ στην Γερμανία. Παίρνουν όλα τα επιδόματα και ζητιανεύουν στημμένες σε συγκεκριμένα σημεία ενώ ο κόσμος έχει άγχος να πάει να προλάβει το τραίνο ή το λεωφορείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσπερνώ το "Καλά τις έκαναν".
      Να ρωτήσω κάτι, ο τύπος που επιτίθεται με ομοίωμα φαλλού από που λες να πέρνει επίδομα; από Γερμανία, Ουκρανία ή κάποια Μ.Κ.Ο. (βλέπε ΝΑΤΟ);;; γιατί στην παρέα Ζελίνσκι, στο τάγμα Αζόφ κ.λ.π. είναι μούγγα στην υπόγα που κάθεται κλαρίνο...

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »