Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,

ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι αυτά που δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ότι είπε τηλεφωνικά στον Ζελένσκι, όταν τον προσκάλεσε!

«Του θύμισα πόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης έπαιξε η Οδησσός και συνολικά η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας» (!!)

Βρε ανιστόρηστε πρωθυπούργε, "η Οδησσός και συνολικά η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας" τότε ήταν Ρωσσία!
Το ακούς; ΡΩΣΣΙΑ.
Ρ - Ω - Σ - Σ - Ι - Α

Λένε τίποτε οι Φιλικοί για καμία ... "Ουκρανία";
Μαθαίνουμε μήπως στην Ιστορία ότι η Φιλική Εταιρία ιδρύθηκε στην... Ουκρανία;
Υπήρξε ποτέ στην Ιστορία "Ουκρανία" εκεί;

Δεν είχε ακόμη επινοηθεί το μόρφωμα "Ουκρανία", που στήθηκε πάνω σε ΡΩΣΣΙΚΑ εδάφη!
Το ακούς; ΡΩΣΣΙΚΑ.
Ρ - Ω - Σ - Σ - Ι - Κ - Α

Η Οδησσός, η Κριμαία και όλα τα γύρω κέντρα του ελληνισμού ήταν ΡΩΣΣΙΚΑ εδάφη.
Ακόμη και το ίδιο το Κίεβο έχει υπάρξει και παλιά πρωτεύουσα της Ρωσσίας!
________________________________________________
ΠΟΤΕ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ... "ΟΥΚΡΑΝΙΑ"

Για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια, μόλις το 1992 δηλαδή, στήθηκε (με Δυτικό δάκτυλο) αυτό το κράτος-επινόηση.

Ενα κράτος-επινόηση, όπως είναι π.χ και το Κοσσυφοπέδιο.
Ενα προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης, για να απλώσει το χέρι της πάνω στη Ρωσσία.

Το να μπερδεύεις τους ελληνορωσσικούς ιστορικούς δεσμούς και να τους χαρίζεις στην τότε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Ουκρανία, σε κάνει επικίνδυνο για τον ελληνισμό.

Εσύ μπορεί αύριο-μεθαύριο, με την ίδια λογική, να μας φέρεις και τον Ερντογάν να μιλήσει επειδή η Τουρκία τάχα έπαιξε θετικό ρόλο στον ελληνισμό, αποδίδοντας την προ 1000 ετών Ιστορία της Κωνσταντινούπολης στην τότε ανύπαρκτη Τουρκία! 


1 σχόλιο:

  1. Εύξεινος Πόντος: Μια ατλαντική θάλασσα που ίσως επανέλθει στο προσκήνιο – Η ιστορία του μέσα από σπάνιους χάρτες (video, photo)
    Ο καθηγητής του ΑΠΘ Ευάγγελος Λιβιεράτος για τη γεωγραφική αξία της περιοχής


    https://www.pontosnews.gr/640887/pontos/efxinos-pontos-xartes-leshi-thessalonikis-livieratos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »