Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν. Θα χορέψει άγρια ο Λευκός Οίκος

Μια συνέντευξη που αναρτήθηκε την Τετάρτη περιέχει συγκλονιστικούς ισχυρισμούς για νέα έγγραφα που βρέθηκαν σε έναν από τους διαβόητους φορητούς υπολογιστές του Χάντερ Μπάιντεν.


Εμφανιζόμενος στην εκπομπή “Real Talk With Mary Grace”, ο ερευνητής και πολιτικός ακτιβιστής Τζακ Μάξι περιέγραψε πώς έπεσε στην αντίληψή του για τις νέες πληροφορίες και τι ακολουθεί.

Ο Maxey είχε πρόσβαση στον φορητό υπολογιστή από τότε που συνεργάστηκε με τον Steve Bannon και τον Rudy Giuliani πριν από χρόνια.

Αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις έρευνες που έκαναν κάποια από τα άτομα και τα ιδρύματα με τα οποία μοιράστηκε ο φορητός υπολογιστής, ο Maxey αποφάσισε να πάει στην Ελβετία για έναν πλήρη εγκληματολογικό έλεγχο.

“Τις τελευταίες τρεις ημέρες, βρήκαμε 450 gigabytes διαγραμμένου υλικού”, δήλωσε στη Mary Grace. “Αυτό περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα οποία δεν γνωρίζαμε, 80.000 και πλέον εικόνες και βίντεο για τα οποία δεν γνωρίζαμε τίποτα, χιλιάδες και χιλιάδες έγγραφα. Καταφέραμε επίσης να

ανακτήσουμε όλα τα συνημμένα αρχεία, τα οποία δεν μπορούσαμε να δούμε ποτέ πριν”.

Όταν άρχισε να εξετάζει τις νεοαποκτηθείσες εικόνες, ο Maxey είπε ότι ένας από τους ερευνητές του του είπε ότι οι εικόνες ήταν “όλες μικρά κορίτσια”.

Σε αυτό το σημείο, η ομάδα αποφάσισε να σταματήσει να εξετάζει περαιτέρω τις εικόνες, καθώς θα πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στην ελβετική αστυνομία, αν βρεθεί παιδική πορνογραφία.

Έτσι, στο μεταξύ, η ομάδα θα ταξινομήσει και τελικά θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα έγγραφα που ανακάλυψε πρόσφατα.

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, ο Maxey και η ομάδα του θα εξετάσουν τις εικόνες και τα βίντεο μαζί με αξιωματούχους των αρχών επιβολής του νόμου για να διασφαλίσουν ότι θα ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία όσον αφορά τους τύπους των αποτρόπαιων εγκλημάτων που υποθέτουν ότι διαπράττονται στην κρυψώνα των μέσων ενημέρωσης.

Μεταξύ των εγγράφων που έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής, ο Maxey έμαθε ότι ο Hunter Biden είχε προφανώς πρόσβαση στο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Υπουργείου Άμυνας, το οποίο αποτελεί σαφή κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια.

Προς τους ανθρώπους του κόσμου που ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους αυτά τα νέα έγγραφα, ο Μάξι είπε: “Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκατοντάδες χιλιάδες email πριν ο Τζο Μπάιντεν προσγειωθεί στην Πολωνία”.

Ο Μπάιντεν πρόκειται να επισκεφθεί την Πολωνία το Σάββατο.

Η ομάδα που διαχωρίζει τις πληροφορίες στο φορητό υπολογιστή προσπαθεί να είναι προσεκτική, διότι υπάρχουν δεκάδες εικόνες γυναικών που έχουν πέσει θύματα εμπορίας σε όλο τον υπολογιστή, καθώς και εκατοντάδες συναλλαγές με εμπόρους ναρκωτικών και διακινητές ανθρώπων σε διάφορες χώρες.

Πρόσθετα έγγραφα για φορητούς υπολογιστές δείχνουν ότι ο Hunter είχε έναν κατάσκοπο στη σουηδική πρεσβεία, εξασφάλισε σε έναν συνεργάτη του Rosemont Seneca μια θέση ως βοηθός του τότε αντιπροέδρου Joe Biden και είχε πρόσβαση σε αρκετούς διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Υπουργείου Άμυνας.

Όσον αφορά τα περιεχόμενα του φορητού υπολογιστή και τη σύνδεση του Hunter με τα χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, ο Maxey δήλωσε ότι η ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma, στην οποία ο Hunter ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου, μπορεί να ήταν σημαντικός μέτοχος της Metabiota.

Η μακροσκελής συνέντευξη συνεχίζει να εξετάζει τις διασυνδέσεις του Ιδρύματος Κλίντον στην Ουκρανία, τη σχέση της οικογένειας Μπάιντεν με την κομμουνιστική Κίνα, μια σύνδεση με τον διαβόητο γκάνγκστερ της Βοστώνης Γουάιτι Μπούλτζερ και πολλά άλλα.

Πηγή: Infowars

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ