Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

+18 Μαριούπολη.Ουκρανοναζί δολοφόνησαν, κακοποίησαν κοπέλα και της χάραξαν τεράστια σβάστικα στο στομάχι! Σε σχολείο, βάση του Αζόφ και της Εθνοφρουράς. ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

 

Στη Μαριούπολη, στην εγκαταλελειμμένη βάση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του Αζόφ, στο σχολείο, το πτώμα ενός κοριτσιού με μια σβάστικα χαραγμένη στο στομάχι του. Βρέθηκαν οι στρατιωτικέ φόρμες τους αφού τις άλλαξαν με πολιτικά ρούχα για να διαφύγουν ως πολίτες. 

Από αυτές αποδεικνύεται πως ήταν βάση Εθνικής Φρουράς Ουκρανίας και του Τάγματος Αζόφ. Εντοπίστηκαν πτώματα πολιτών που υποστήριζαν την DPR μια κοπέλα δολοφονημένη που έχει υποστεί βασανιστήρια και της έχουν χαράξει τη σβάστικα. 

H κοπέλα είναι αιμόφυρτη σε λίμνη αίματος. Δεν ξέρουμε ποιός το έκανε πάντως ή Αζόφ ή Εθνοφρουροί αναφέρουν οι στρατιώτες του DPR. Η σβάστικα είναι εγκαυματικής μορφής συν χάραγμα.. Έγκλημα πολέμου..Αυτοψία στον τόπο ενός ειδεχθούς εγκλήματος. Γυναικοκτονία-γενοκτονία με

κίνητρο εθνοκάθαρσης

Πολλοί κάτοικοι από τη Μαριούπολη λένε ότι οι δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβολούν οχήματα που προσπαθούν να διαφύγουν. Δίνουν εντολή στους πολίτες να γυρίσουν πίσω ή θα πυροβοληθούν.

Όλοι αυτοί οι ναζιστικοί σχηματισμοί στην Ουκρανία είναι πραγματικά λάτρεις των βασανιστηρίων. Στην πραγματικότητα είναι οργανωμένες εγκληματικές ομάδες με εκπροσώπηση στη Ράντα και σε όλους τους κλάδους της κυβέρνησης και της ελίτ ως υπερασπιστές του Μαϊντάν και της Κριμαίας.

Παιδιά της Μαριούπολης διηγούνται πως οι τρομοκράτες του Αζόφ τράβηξαν με τ΄αυτόματα ριπές στα πόδια τους για να διασκεδάσουν αλλά και πως αυτοί έβαλαν φωτιά στα σπίτια τους…

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »