Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

«Πεθαίνει ο ένας,μετά ο άλλος.. όλοι μόνοι – Δεν καταλαβαίνω αυτό που γίνεται»

Γροθιά στο στομάχι είναι οι αναρτήσεις που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γεροντολόγος Μάριος Κυριαζής. Ο δρ.Κυριαζής στον απόηχο και του δημοσιεύματος της Σημερινής για καρκινοπαθή που πέθανε μόνος λόγω του πρωτοκόλλου που απαγορεύει τις επισκέψεις σε νοσηλευτήρια, δημοσιοποίησε διάλογο που είχε με ασθενή ο οποίος εκλιπαρούσε για βοήθεια λίγο πριν πεθάνει.


Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο δρ.Κυριαζής είπε πως «δεν υπάρχει λόγος να μην πηγαίνουν οι συγγενείς του ασθενούς στο νοσοκομείο, πάντοτε με

τα προστατευτικά μέτρα.

Είναι ένα το να λέμε είναι τραγικό κι άλλο να το ζούμε.. είναι 100 φορές πιο τραγικό να το βλέπεις στην πραγματικότητα», είπε.

«Δεν έκανα για έναν ασθενή την ανάρτηση αλλά και για πολλούς άλλους. Όλοι ήταν μόνοι τους σαν ένα κομμάτι κρέας πάνω στο κρεβάτι και έψαχναν κάποιον να τους δώσει ένα νερόΔεν κατακρίνω γιατρούς και νοσηλευτές έκαναν ό,τι μπορούσαν. Χωρίς συγγενείς δεν καλύπτεται το κενό μεταξύ νοσηλείας και ανάγκης του ασθενούς», ανέφερε.

Εμφανώς συγκινημένος ο δρ.Κυριαζής είπε πως του έρχονται στο μυαλό λεπτομέρειες που βίωσαν κι άλλοι ασθενείς.

«Ήταν δικό μου πρόσωπο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Υπήρχε διάταγμα που απαγόρευε επισκέψεις σε ασθενείς, εγώ έμπαινα με τη συναίνεση των γιατρών και των νοσηλευτών ως γιατρός ο ασθενής χρειαζόταν κάποιον να του καλύπτει τις ανάγκες του», είπε.

«Πεθαίνει ο ένας και μετά πεθαίνει και ο άλλος και ο άλλος.. συνεχίζεται η τραγικότητα της κατάστασης. Δεν καταλαβαίνω το πρωτόκολλο. Θα μπορούσε ο συγγενής να μπαίνει με την κατάλληλη προστασία, με στολή για παράδειγμα και τεστ. Δεν καταλαβαίνω αυτούς τους λόγους ασφάλειας», ανέφερε στο τέλος ο γιατρός.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνετε το πρωτόκολλο αλλά το εφαρμόζετε. Έχετε αίμα στα χέρια σας όλοι οι υγειονομικοί. Αυτή η μασκαρατα συνεχίζει εξαιτίας σας, γιατί είστε δειλοί. Ούτε για τους συναδέλφους σας σε αναστολή δεν ιδρωνετε και ζητάτε επιταξεις ιδιωτών και νομιμοποιήσεις συμβασιούχων. ΈΧΕΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ..............

    Yuval Noah Harari - Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;

    https://rumble.com/vyyjpb-yuval-noah-harari-.html
    =========
    Yuval Noah Harari - Μη χαραμίσουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε ανθρώπους στο μέλλον

    https://rumble.com/vyzaez-march-29-2022.html
    ==============
    Ο Γιουβάλ Νοά Χαράρι στον Αλέξη Παπαχελά. Για την ορμή της τεχνολογικής εξέλιξης στην καθημερινότητα, και πολλά ακόμη.
    Oct 4, 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=RSM6sEGrYns
    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 3:18 ---- 3:53
    ==========

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚU LEΕ MAΣ
    3 Οκτωβρίου 2020

    Συζήτηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιουβάλ Νόα Χαράρι | Athens Democracy Forum 2020
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ 18:25 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=iTnudScH5Lw

    Υ.Γ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΠΟΔΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΙΟΣ KAI ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ αναβαθμίσει ????????
    AKOYΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..............

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »