Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ανδρέας Ράλλης: “Το PCR δεν φτιάχτηκε ποτέ για να διαγνώσει ενεργή ιογενή λοίμωξη. Έχει κατασκευαστεί για να φτιάχνει αντίγραφα γενετικού υλικού” – HXHTIKO Focus FM

“Οι μάσκες προκαλούν προβλήματα στα παιδιά, γιατι φυσιολογικά πρέπει να έρχονται σε επαφή με πολλούς ιούς, εκπαιδευοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα” τόνισε ο κ. Ανδρέας Ράλλης, Μοριακός Βιολόγος, Δρ Νευροβιολογίας του King’s College London και του πανεπιστημίου Stanford, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Πρέπει να οξυγονώνονται όλα τα τμήματα του εγκεφάλου ώστε να αναπτύσσεται σωστά. Επίσης οι μάσκες δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά. Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος όχι μόνο κατά των παιδιών, αλλα και κατά της κοινωνίας. Είναι πλάνη, γιατι σήμερα γνωρίζουμε ότι η πανδημία είναι ένα ψέμα”, ανέφερε.

“Υπάρχουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι αυτά τα εμβόλια μπορεί να επηρεάσουν τη γονιμότητα. Είναι σημαντικό να πούμε ότι έχει δημοσιευτεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες μόνο το 25% των συστατικών των εμβολίων. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι δεν έχουμε αυτόνομη επιστήμη. Ό,τι γνωρίζουμε το έχουμε από ανεξάρτητες μελέτες. Και αυτά που περιλαμβάνουν, είναι πολύ τοξικά χημικά συστατικά. Επίσης, το

μηχάνημα μοριακής ανάλυσης εξετάσεων (PCR) δεν φτιάχτηκε ποτέ για να διαγνώσει ζωντανη ενεργή ιογενή λοίμωξη. Έχει κατασκευαστεί για να φτιάχνει αντίγραφα γενετικού υλικού (dna). Τα γράφω όλα στο βιβλίο μου που είναι ελεύθερο για το κοινό στην ιστοσελίδα μου”, πρόσθεσε.

“Δε χρειάζεται να περιμένουμε πάνω από ένα χρόνο για να δούμε τις παρενέργειες των εμβολίων. Ήδη παρατηρούμε πολλές. Πάνω από 20.000 θανάτους μετά από τον εμβολιασμό και 3.000.000 παρενέργειες”, είπε ο ίδιος.

Αναφορικά με το Novavax, ο κος Ράλλης τόνισε ότι “δεν έχουν γίνει καθόλου μακροπρόθεσμες μελέτες”. “Παράγει εκατομμύρια τοξικές πρωτεΐνες ακίδες στο σώμα. Προσωπικά δε θα πλησίαζα καν αυτό το εμβόλιο. Δεν προστατεύει καθόλου από τον ιό. Αντίθετα, ανεξάρτητες μελέτες έχουν δείξει οτι καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα”.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το συνειδητοποίησα στο τελευταίο PCR Test το οποίο δεν χρειάζονταν να ήταν τόσο επίπονο και ενδελεχές από την στιγμή που τα απλά τέστ σου δείχνουν εάν έχεις κορώνα ή όχι.
    Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά επίπονη για λίγα λεπτά παρόλο που χτυπιόμουν και τους έλεγα ότι πονάω. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι πραγματικά μου παίρνουν γενετικό υλικό. Σκάλισαν την μύτη μου μέχρι τα βάθη της ξανά και ξανά, τον λάρυγγά μου μεχρι το βάθος και όλα μου τα δόντια!!! Εάν αυτό ήταν απλό τέστ, παρακαλώ να με ενημερώσετε...Δεν κατοικώ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ