Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Τα έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν: Ο “εμβολιασμός” δεν είναι ούτε αποτελεσματικός ούτε ασφαλής

Το ότι τα παρασκευάσματα γονιδιακής θεραπείας δεν είναι αποτελεσματικά είναι πλέον γνωστό σε όλους όσοι δεν ζουν μόνοι τους σε μια σπηλιά.

Και ναι, για εκείνους που έζησαν τους περασμένους 9 μήνες στην ίδια σπηλιά, υπάρχουν παρενέργειες. Ότι δεν εμφανίζονται παρενέργειες και ότι η μυοκαρδίτιδα είναι πολύ σπάνια και δεν διαφέρει από την εμφάνισή της χωρίς “εμβολιασμό”, είναι ένας ισχυρισμός που οι “ειδικοί” , ο ΕΟΦ, η εθνική επιτροπή εμβολιασμών, όλοι οι πολιτικοί και το υπουργείο Υγείας μόνο αναφέρουν, χωρίς όμως να μας λένε τη προέλευση των δεδομένων τους. Απο την άλλη, σύμφωνα με την Pfizer, η μυοκαρδίτιδα είναι αναμενόμενη σε 1 στους 1000 “εμβολιασμούς”.

Η Pfizer έρχεται έτσι σε αντίθεση με τους “εμπειρογνώμονες”, τους υπουργούς υγείας, τον ΕΜΑ και όλες τις άλλες αρχές.

Τα έγγραφα ενημερωμένης συγκατάθεσης της Pfizer

Το Δίκτυο Δράσης για την Ενημερωμένη Συναίνεση ICAN δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο που περιγράφει τι έχει να πει η ίδια η Pfizer για τους κινδύνους των προϊόντων της.

Τα έγγραφα συγκατάθεσης της ίδιας της Pfizer, τα οποία έλαβε πρόσφατα η ICAN, δείχνουν ότι

η Pfizer αποκαλύπτει πιθανά προβλήματα όπως φλεγμονή του καρδιακού μυός, original antigenic sin (γνωστό και ως Hoskins effect-βλ. παρακάτω ) και αποβολές, ενώ οι ρυθμιστικές αρχές αποσιωπούν αυτά τα προβλήματα και δηλώνουν ότι τα προϊόντα αυτά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Η ICAN έχει τώρα αποκτήσει τα αρχεία που χρησιμοποίησε το Νοσοκομείο Παίδων του Σινσινάτι κατά τη διεξαγωγή των μελετών του αναμνηστικού εμβολίου της Pfizer, μεταξύ άλλων και σε παιδιά. Τα έγγραφα, που εκπονήθηκαν σε συνεννόηση με την Pfizer, λένε πολλά για το πώς η Pfizer βλέπει τους κινδύνους των προϊόντων της.

Η Pfizer ανησυχεί σαφώς για τους κινδύνους μυοκαρδίτιδας (φλεγμονή του καρδιακού μυός) στα παιδιά. Τα ίδια τα έγγραφα της Pfizer σχετικά με τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση αναφέρουν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μπορεί να ανέλθει σε 1 προς 1.000 (βλ. σελίδα 4).

Ωστόσο, οι ρυθμιστικές αρχές, ο ΕΟΦ, η εθνική επιτροπή εμβολιασμών και το υπουργείο Υγείας, αγνοούν πλήρως αυτόν τον κίνδυνο όταν εγκρίνουν την ένεση mRNA της Pfizer για παιδιά. Μόνο αφού το προϊόν πέρασε βιαστικά από τη διαδικασία έγκρισης, το CDC και ο EMA παραδέχτηκαν απρόθυμα ότι “μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα έχουν αναφερθεί σπάνια, ιδίως σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες άνδρες εντός λίγων ημερών από τον εμβολιασμό κατά της COVID-19”.

Η Pfizer γνωρίζει επίσης την πιθανότητα του Antigenic Sin και παθογόνου ενεργοποίησης (ανεπιθύμητες αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν χειρότερη αντίδραση σε έναν ιό από ό,τι αν δεν είχε γίνει τίποτα). Η Pfizer προειδοποιεί τους γονείς των συμμετεχόντων στην κλινική δοκιμή ότι “δεν μπορεί ακόμη να αποκλειστεί ότι το εμβόλιο της δοκιμής θα μπορούσε να επιδεινώσει την επακόλουθη νόσο COVID-19”. Ο FDA και το CDC καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να αποκρύψουν αυτές τις πληροφορίες, ενώ διακηρύσσουν ξανά και ξανά ότι είναι “ασφαλή και αποτελεσματικά”.

Η Pfizer φαίνεται να ανησυχεί πολύ για το ενδεχόμενο τερατογένεσης (βλάβη στο αναπτυσσόμενο έμβρυο) και ενδεχομένως ακόμη και μεταλλαξιγένεσης (βλάβη στο DNA). Παρόλο που πρόκειται για μια μελέτη σε παιδιά, η Pfizer δήλωσε στους γονείς αυτών των παιδιών ότι “οι επιπτώσεις του εμβολίου COVID-19 στο σπέρμα, σε μια εγκυμοσύνη, σε ένα έμβρυο ή σε ένα θηλάζον παιδί δεν είναι γνωστές”.

Αλλά στη συνέχεια η Pfizer προχωράει περαιτέρω και δηλώνει ότι:

“Εάν η κόρη σας είναι έγκυος, σχεδιάζει εγκυμοσύνη ή θηλάζει παιδί, δεν μπορεί να λάβει μέρος στη μελέτη, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν κίνδυνοι για το αγέννητο ή το θηλάζον παιδί”.

“Αν η κόρη σας μείνει έγκυος, πρέπει να εγκαταλείψει τη μελέτη”.

“Εάν το παιδί σας είναι αγόρι και πιστεύει ότι οφείλεται για την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας, πρέπει να ενημερώσετε αμέσως τον γιατρό μελέτης του παιδιού σας. Ο γιατρός της μελέτης μπορεί να σας ζητήσει πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού. Ο γιατρός της μελέτης μπορεί να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με άλλα άτομα που εργάζονται σε αυτή τη μελέτη”.

“Εάν ο γιος σας λάβει μέρος σε αυτή τη μελέτη, το νωρίτερο που μπορεί να δωρίσει σπέρμα είναι 28 ημέρες μετά τον τελευταίο εμβολιασμό του”.

Η διατύπωση αυτή είναι συγκλονιστική ενόψει των απερίσκεπτων και άνευ όρων συστάσεων των επιτροπών εμβολιασμού στη χώρα μας για τον εμβολιασμό των εγκύων γυναικών και των παιδιών. Αλλά δείχνει ότι η Pfizer ήθελε να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχαν δεδομένα σχετικά με τα αποτελέσματα της εγκυμοσύνης.

Ας συγκρίνουμε αυτές τις δύο δηλώσεις:

Τα συσσωρευμένα δεδομένα υποστηρίζουν τόσο την ασφάλεια όσο και την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού COVID-19 κατά την εγκυμοσύνη” – CDC και τα διάφορα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Τα διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με το COMIRNATY που χορηγείται σε έγκυες γυναίκες δεν επαρκούν για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με το εμβόλιο κατά την εγκυμοσύνη.” – BioNTech/Pfizer

Οι αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους – να αξιολογήσουν αμερόληπτα τα στοιχεία για να προστατεύσουν το κοινό. Αντιθέτως, έχουν μετατραπεί σε τμήμα μάρκετινγκ για λογαριασμό της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Εξήγηση του “Original antigenic sin”

Το “original antigenic sin” αναφέρεται σε ένα φαινόμενο της αντι-ιικής ανοσολογικής απόκρισης. Εάν άτομα που έχουν προηγουμένως μολυνθεί από μια παραλλαγή του ιού έρθουν σε επαφή με μια δεύτερη παραλλαγή του ιού αυτού, υπάρχει μια ισχυρή τάση του ανοσοποιητικού συστήματος να σχηματίζει αντισώματα μόνο έναντι των επιτόπων που ήταν ήδη παρόντες στην αρχική παραλλαγή του ιού. Η αρχική επαφή με έναν ιό έχει διαμορφωτική επίδραση στην ανοσολογική απόκριση έναντι μεταγενέστερων λοιμώξεων με παραλλαγές του εν λόγω ιού. Έτσι, εάν η αρχική επαφή ήταν ο εμβολιασμός με το στέλεχος Wuhan του ιού, η μόλυνση θα παράγει αντισώματα μόνο έναντι αυτού του στελέχους που δεν υπάρχει πλέον.

Επομένως, η omicron μπορεί να εξαπλωθεί ανεμπόδιστα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμη εμβόλιο Omicron. Θα παρήγαγε μόνο τα ίδια αντισώματα με τον πρώτο εμβολιασμό.

Παρεμπιπτόντως, στην περίπτωση της ανοσίας μετά από μόλυνση, το antigenic sin δεν αποτελεί πρόβλημα. Υπάρχουν δύο λόγοι γι’ αυτό. Το πρώτο είναι ότι τα κύτταρα Β που παράγουν τα αντισώματα μεταλλάσσονται ξανά και ξανά, αυξάνοντας την πιθανότητα να είναι σε θέση να παράγουν εξουδετερωτικά αντισώματα ακόμη και έναντι μεταλλαγμένων χαρακτηριστικών, στην προκειμένη περίπτωση της πρωτεΐνης spike. Αυτή η ικανότητα των κυττάρων Β να μεταλλάσσονται διακόπτεται από τον εμβολιασμό με γονιδιακή θεραπεία.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι στη φυσική μόλυνση, το ανοσοποιητικό σύστημα γνωρίζει ολόκληρο τον ιό. Και υπάρχουν πολλές περιοχές που δεν μπορούν να μεταλλαχθούν χωρίς ο ιός να χάσει τη λειτουργία του. Έτσι, τα Τ-κύτταρα αναγνωρίζουν άλλα μέρη των ιών και μπορούν να τους καταπολεμήσουν εκεί. Εάν είναι απαραίτητο, τα Τ-βοηθητικά κύτταρα μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τα Β-κύτταρα για την παραγωγή κατάλληλων αντισωμάτων.

Η ανοσία μέσω της μόλυνσης είναι κατά πολύ καλύτερη από οποιονδήποτε εμβολιασμό. Μια ισραηλινή μελέτη το καλοκαίρι του 2021 έδειξε ότι η μόλυνση παράγει ανοσία που υπερτερεί του εμβολιασμού κατά 27 φορές. Και υπήρχαν ακόμα παραλλαγές παρόμοιες με αυτή του εμβολιασμού, το antigenic sin δεν θα μπορούσε να έχει τόσο σοβαρές επιπτώσεις.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27.03.2022
Με στοιχεία απο το tkp.at

E.Y.E

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »