Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Η αντίδραση απέναντι στο ψηφιακό «χρήμα» αυξάνεται παγκόσμια

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η αντίδραση απέναντι στο ψηφιακό «χρήμα» αυξάνεται παγκόσμια

… η ψηφιοποίηση (ψηφιακή ταυτότητα/ψηφιακό «χρήμα») είναι ένα ύπουλο σχέδιο όπου με λαϊκίστικα επιχειρήματα για αφελείς (δήθεν «ασφάλεια» και ευκολία ή ότι δήθεν είναι κάτι μοντέρνο και αποτελεσματικό) θέλουν να μας κάνουν να ενδώσουμε και να παραδώσουμε όλα μας τα δικαιώματα σε μια (πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας) ολοκληρωτική ψηφιακή χούντα.

Όμως στις Δυτικές κοινωνίες ήδη υπάρχουν μεγάλες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις. Γιατί έχουν καταλάβει το ύπουλο της παγίδας που επιχειρείται να στηθεί, η οποία θα αποτελειώσει την αρπαγή των εναπομεινάντων ατομικών δικαιωμάτων.

Αφού κατανοούν ότι η Ελευθερία έχει πρώτα και κύρια οικονομική βάση και τα μετρητά συμβολίζουν αλλά είναι και στην πράξη το Δικαίωμα της Οικονομικής Ελευθερίας.

Χωρίς αυτό το δικαίωμα η άμυνα του πολίτη καταλύεται όπως και η δυνατότητα να πει όχι σε κάθε άνωθεν αυθαιρεσία - οπότε το άτομο θα εκβιάζεται/εξαναγκάζεται να υπακούσει σε οποιοδήποτε αντισυνταγματική εντολή του (ήδη σε προχωρημένο βαθμό) απολυταρχικού καθεστώτος.

Η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό «χρήμα» (που είναι ουσιαστικά οι δύο όψεις του ίδιου πράγματος) θα γίνουν το τέλειο όπλο στα χέρια των νεοταξιτών τυράννων αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους δίνει την δυνατότητα του εξατομικευμένου και καθολικού ελέγχου/παρακολούθησης του καθενός μας.

Και (σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη) της ψηφιακής εκμηδένισης/εξόντωσης όλων όσων εναντιώνονται στην επιβολή της μισανθρωπικής και παρανοϊκής τους «μεγάλης επανεκκίνησης» - γνωστής και ως εκστρατείας ακύρωσης/καταστροφής της ανθρώπινης οντότητας και του ανθρώπινου πολιτισμού. (Εδώ πλανώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι θα γλιτώσουν μέσω της συμμόρφωσης στην ψηφιακή χούντα - γιατί αυτοί θα είναι τα πιο εύκολα και πιο μαζικά θύματά της)

Αυτόν λοιπόν το μονόδρομο στον ψηφιακό ολοκληρωτισμό θέλουν να τον ξεκινήσουν από την Ελλάδα γιατί εδώ πιστεύουν ότι δεν θα βρουν καμία αντίσταση/ανυπακοή.

Ας τους διαψεύσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »