Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

2,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ! Η ΣΥΜΒΑΣΗ που υπέγραψε ο Καιρίδης με την Solidarity Now του Σόρος...




Πριν λίγες ημέρες ο Καιρίδης υπέγραψε μία κατάπτυστη σύμβαση με την Solidarity Now του Σόρος και της ξαδέλφης Λυμπεράκη, σύμφωνα με την οποία to Athens Solidarity Center θα λάβει δυόμιση εκατομμύρια περίπου (2.422.859, 97), για να στεγάσει 6400 "ευάλωτα" άτομα, λαθρομετανάστες δηλαδή, σε δομές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3 χρόνια. Τα εκατομμύρια τα πληρώνει η Γενική Γραμματεία Μετανάστευσης της Ελβετίας. Κοινώς η Ελβετία βρήκε τον χρήσιμο ηλίθιο που θα κρατά εδώ τους λαθρομετανάστες, για να μην τους φορτώνεται αυτή. Ο χρήσιμος ηλίθιος φυσικά έχει και τον χρήσιμο επιτήδειο που θα τσεπώσει τα εκατομμύρια προσφέροντας δήθεν κοινωνικό έργο, ενώ αυτό που στην ουσία κάνει ο επιτήδειος εκατομμυριούχος αλληλέγγυος είναι να διαλύει κοινωνίες και κράτη, ιδιοκτησίες, οικογένειες και γειτονιές.

Σήμερα δε ο Μητσοτάκης ζητούσε και άλλα λεφτά στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό είπε. Εχουν βρει τώρα τρόπο να τραβάνε κονδύλια και επειδή πληρώνονται με το κεφάλι, βάζουν όλους τους λάθρο μέσα.

6500 άτομα είναι μία μικρή πόλη, η οποία θα προστεθεί σε δεκάδες, να μην πω εκατοντάδες, χιλιάδες άτομα που ήδη υπάρχουν εδώ. Οι δομές είναι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τσαντίρια και βρόμα. Ούτε αλληλεγγύη είναι, ούτε ένταξη.
Αν τους θέλουν τόσο πολύ ο Καιρίδης, η ξαδέλφη Λυμπεράκη και ο ΠΘ να τους πάρουν στα σπίτια τους και στις γειτονιές τους.

Εδώ τελείωσε το πάρτι. Και στο 6ο διαμέρισμα και στο 5ο και στο 4ο και στην Αθήνα όλη.
Και θα το αντιληφθούν σύντομα.
Δεν είμαστε το hot spot της Ευρώπης.

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ....ΜΑΣ ΚΟΡΟ`Ι`ΔΕΥΑΝ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.triklopodia.gr/elon-musk-%ce%bf-george-soros-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »