Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Το διακύβευμα του Καστελόριζου, ο υδρίτης και η σοφία των ψηφοφόρων

Το Καστελόριζο είναι ένα μικρό ακριτικό νησί που η θέση του φαίνεται στην δεύτερη πιό κάτω εικόνα. Από αυτό εξαρτάται η ΑΟΖ  (αποκλειστική οικονομική ζώνη), η οποία φαίνεται για το σύνολο της χώρας στην αμέσως επόμενη εικόνα με γαλάζιο, ενώ πιό δεξιά με πράσινο είναι η ΑΟΖ της Κύπρου. 

Χωρίς την ΑΟΖ του Καστελόριζου ο ακρωτηριασμός και της Ελληνικής και της Κυπριακής ΑΟΖ, φαίνεται στις επόμενες εικόνες. Οι θαλάσσιες περιοχές επί των οποίων τα οικονομικά δικαιώματα χάνονται και περιέρχονται στην Τουρκία είναι πολύ μεγάλες και έχουν τεράστιο ορυκτό πλούτο που σκοπίμως τόσα χρόνια δεν αξιοποιείται. Ειδικώς έχουν τεράστια αποθέματα υδρίτη.



Στην πιό κάτω εικόνα φαίνονται οι περιοχές που θα αποκοπούν από την Ελλάδα (μπλέ χρώμα) και την Κύπρο (πορτοκαλί χρώμα) αντιστοίχως.


Που βρίσκονται τα αποθέματα υδρίτη; Κάπου βρίσκονται αλλά πού;!

Τα λασποηφαίστεια που κρύβουν υδρίτη (συμπυκνωμένο μεθάνιο - φυσικό αέριο) βρίσκονται στο μεγαλύτερο μέρος τους εντός της ελλαδικής ΑΟΖ, όπως δείχνει ο χάρτης του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Στην πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης αναδεικνύεται η Ελλάδα, χάρη στα μοναδικά στην ευρωπαϊκή ήπειρο υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρίτη που διαθέτει, δηλαδή παγωμένου, συμπυκνωμένου μεθανίο

Περισσότερα περί υδρίτη εδώ και εδώ

Το επόμενο κείμενο είναι αναδημοσίευση και δείχνει το υψηλότατο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης (δια στόματος Ντόρας) και έμμεσα ακόμα περισσότερο το επίπεδο των ψηφοφόρων, της διείσδυσης της ψήφου των εποίκων και της νοθείας. 

Μένουμε με την απορία αν υπάρχει περίπτωση να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα και της Ρόδου και της Λέρου, ή μόνο του ενός από τα δύο!

Η Πέμπτη Φάλαγγα είναι βέβαιο ότι το απολαμβάνει πολύ, και με το δίκιο της. 

Ακολουθεί η αναδημοσίευση






Εν το μεταξύ, θα μας πουν ότι κατοχυρώσαμε αυτά που είναι δικά μας και κατοχυρωμένα ήδη. Τελικά θα πάρουμε τίποτα από την Τουρκία, ή θα δώσουμε μόνο; Ξέρουμε την απάντηση.. Τα @@ του Ερντογάν..

πηγή



Δείτε επίσης:  

Περί του ελληνικού λαού: Σας προειδοποιούμε

Οι τρείς συστημικοί κλώνοι εν δράσει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »