Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ… ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Υ.Α ΤΗΣ 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ – Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. οι ταυτότητες παλαιού τύπου ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ. Το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ κατά την κρίση μου είναι ΩΣ ΠΟΤΕ…


Αντωνιάδης Νίκος

Το θέμα απαιτεί πολλή μελέτη ακόμα και μεγάλη προσοχή.

Έχει πολλές ομοιότητες η ιστορία των νέων ταυτοτήτων με αυτή των εμβολίων. Για την υποχρεωτικότητα μιλάω βεβαίως. Έμμεση και άμεση.

Επίσης θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά. Για τα μέτρα μας είπαν ότι είχαμε πανδημία.

Χτύπησα την πανδημία.

Για τα εμβόλια μας είπαν ότι προστατεύουν τον εμβολιασμένο και σταματάνε την μεταδοτικότητα, ενώ είναι ασφαλή.

Χτύπησα την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Εδώ θέλω να ακούσω γιατί δεν τους κάνουν οι ταυτότητες που έχουμε.

Ένα προς ένα τα επιχειρήματα.

Μελετάω και ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα. Αυτό της επικαιροποίησης των στοιχείων στις τράπεζες από τον Σεπτέμβριο. Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου. Και μου μυρίζει έμμεση υποχρεωτικότητα.

Μείνετε συντονισμένοι…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »