Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Τα mRNA εμβόλια σας θέτουν σε κίνδυνο για οξύ στεφανιαίο σύνδρομο

γράφει ο Dr. Joseph Mercola


Εάν έχετε λάβει δύο δόσεις, έχετε υπερδιπλασιάσει τον πενταετή κίνδυνο εμφάνισής του – ανεβάζοντάς τον σε 1 στις 4. 

Ακολουθούν εννέα συμπτώματα που πρέπει να προσέχετε.


Σε ένα tweet της 21ης Νοεμβρίου 2021, ο καρδιολόγος Dr. Aseem Malhotra γράφει:(1)

«Έκτακτο, ανησυχητικό, ανατρεπτικό. Έχουμε τώρα αποδείξεις για έναν πιθανό βιολογικό μηχανισμό για το πώς το εμβόλιο mRNA μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση των καρδιακών συμβάντων. Η περίληψη έχει

δημοσιευτεί στο περιοδικό καρδιολογίας με τη μεγαλύτερη απήχηση, οπότε πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη αυτά τα ευρήματα».

Η περίληψη για την οποία μιλάει είναι η εξής: «Τα εμβόλια mRNA COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο ACS, όπως μετράται με το καρδιακό τεστ PULS: A Warning», που δημοσιεύθηκε στο τεύχος της 16ης Νοεμβρίου 2021 του περιοδικού Circulation(2) (ACS είναι το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο).

Προειδοποίηση καρδιακού κινδύνου

Το καρδιολογικό τεστ PULS (Protein Unstable Lesion Signature)(3) είναι μια απλή εξέταση αίματος που ανιχνεύει τη ρήξη ασταθούς καρδιακής βλάβης, μια από τις κύριες αιτίες καρδιακών προσβολών. Όπως σημειώνουν οι συγγραφείς της εν λόγω δημοσίευσης, πρόκειται για «μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών», οι οποίοι περιλαμβάνουν

  • IL-16, μια προφλεγμονώδη κυτταροκίνη
  • διαλυτή Fas, έναν επαγωγέα της απόπτωσης
  • αυξητικός παράγοντας ηπατοκυττάρων (HGF), δείκτης χημειοταξίας των Τ-κυττάρων στο επιθήλιο και στον καρδιακό ιστό

Αυτές και αρκετές άλλες πρωτεΐνες είναι ενδεικτικές της αντίδρασης του ανοσοποιητικού σας συστήματος σε αρτηριακές βλάβες που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακές βλάβες. Αυτές οι βλάβες μπορεί να γίνουν ασταθείς και, εάν υποστούν ρήξη, μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακή προσβολή.

«Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα mRNA vacs αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση του καρδιακού μυ από Τ κύτταρα και μπορεί να εξηγούν τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό«. ~ Circulation 16 Νοεμβρίου 2021

Έτσι, με βάση τα επίπεδα αυτών των βιοδεικτών, το τεστ σας δίνει μια βαθμολογία που προβλέπει τον 5ετή κίνδυνο, ως ποσοστιαία πιθανότητα, να εμφανίσετε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο (ACS). Τα αυξημένα επίπεδα αυξάνουν τη βαθμολογία PULS, ενώ τα επίπεδα κάτω από τη νόρμα τη μειώνουν.

Οι ασθενείς που έλαβαν εμβόλιο για τον COVID υπερδιπλασιάζουν τον κίνδυνο ACS

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της έκθεσης Circulation:(4)

«Το σκορ μετράται κάθε 3-6 μήνες στον πληθυσμό των ασθενών μας εδώ και 8 χρόνια. Πρόσφατα, με την έλευση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) από τις εταιρείες Moderna και Pfizer, έγιναν εμφανείς δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς. Η παρούσα έκθεση συνοψίζει αυτά τα αποτελέσματα.

Συνολικά 566 [ασθενείς], ηλικίας 28 έως 97 ετών, αναλογία Μ:Γ 1:1 που εξετάστηκαν σε ένα προληπτικό καρδιολογικό ιατρείο υποβλήθηκαν σε νέα εξέταση PULS που πραγματοποιήθηκε 2 έως 10 εβδομάδες μετά τη 2η ένεση COVID και συγκρίθηκε με την προηγούμενη βαθμολογία PULS που είχε πραγματοποιηθεί 3 έως 5 μήνες πριν από την ένεση.

Η IL-16 αυξήθηκε από 35=/-20 πάνω από τη νόρμα σε 82 =/- 75 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η sFas αυξήθηκε από 22+/- 15 πάνω από τη νόρμα σε 46=/-24 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η HGF αυξήθηκε από 42+/-12 πάνω από τη νόρμα σε 86+/-31 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση.

Αυτές οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% 5ετή κίνδυνο ACS σε 25% 5ετή κίνδυνο ACS. Κατά τη στιγμή της παρούσας έκθεσης, οι αλλαγές αυτές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση mRNA εμβολίου.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα mRNA εμβόλια αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των Τ-κυττάρων στον καρδιακό μυ και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό».

Όπως σημειώνει ο Malhotra, αυτό είναι πράγματι εξαιρετικά ανησυχητικό. Οι ασθενείς που έλαβαν σχήμα mRNA σε δύο δόσεις υπερδιπλασίασαν τον πενταετή κίνδυνο ACS, οδηγώντας τον από 11% κατά μέσο όρο σε 25%. Φανταστείτε μόνο σε τι κατάσταση θα βρεθεί το ιατρικό μας σύστημα και η κοινωνία στο σύνολό της αν 1 στους 4 ανθρώπους που έλαβαν το σχήμα των δύο δόσεων καταλήξει σε οξεία καρδιακή ανεπάρκεια.

Σημεία και συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε

Το ACS είναι ένας όρος-ομπρέλα που δεν περιλαμβάνει μόνο τα καρδιακά επεισόδια, αλλά και μια σειρά άλλων καταστάσεων που περιλαμβάνουν απότομα μειωμένη ροή αίματος προς την καρδιά σας. Τα σημεία και τα συμπτώματα του ACS συνήθως αρχίζουν πολύ ξαφνικά και περιλαμβάνουν:(5)

  • Πόνος/δύσκολη αίσθηση στο στήθος, που συχνά περιγράφεται ως πόνος, πίεση, σφίξιμο ή αίσθημα καύσου
  • Πόνος που πηγαινοέρχεται από το στήθος σας στους ώμους, τα χέρια, την άνω κοιλιακή χώρα, την πλάτη, τον αυχένα ή/και το σαγόνι σας
  • Ναυτία ή/και εμετός
  • Δυσπεψία
  • Δύσπνοια
  • Ξαφνική έντονη εφίδρωση
  • Ζαλάδα, ζάλη ή/και λιποθυμία
  • Ασυνήθιστη ή ανεξήγητη κόπωση
  • Ανησυχία ή/και καταληπτικότητα

Εάν υποψιάζεστε ACS, μην οδηγηθείτε μόνοι σας στο νοσοκομείο. Καλέστε ασθενοφόρο, καθώς πρόκειται για πραγματικό επείγον ιατρικό περιστατικό που μπορεί να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Οι παράγοντες κινδύνου για ACS ιστορικά περιλαμβάνουν την μεγαλύτερη ηλικία, την υψηλή αρτηριακή πίεση, το κάπνισμα, την έλλειψη άσκησης, την ανθυγιεινή διατροφή, το υπερβολικό σωματικό βάρος και τον διαβήτη.

Η λοίμωξη SARS-CoV-2 προστέθηκε πρόσφατα σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να προσθέσουμε και το εμβόλιο COVID. Όσοι έκαναν την ένεση από φόβο ότι το COVID-19 θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την καρδιά τους, αντιμετωπίζουν τώρα τη ζοφερή πραγματικότητα ότι αντάλλαξαν έναν πιθανό κίνδυνο με έναν πιο σίγουρο.

Θρομβοπενία που προκαλείται από το εμβόλιο

Σε σχετικές ειδήσεις, μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Blood Advances εξετάζει το θέμα «SARS-CoV-2 Spike-Dependent Platelet Activation in COVID-19 Vaccine-Induced Thrombocytopenia.» (6) Θρομβοπενία είναι ο ιατρικός όρος για τον χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων.

Οι συγγραφείς επισημαίνουν ότι μετά την κυκλοφορία των εμβολίων COVID με βάση το mRNA και το DNA, έχουν αναφερθεί περισσότερες από 150 περιπτώσεις θρομβοπενίας. Η αναφορά για αυτό το στατιστικό στοιχείο είναι μια δημοσίευση της 9ης Μαρτίου 2021 στο American Journal of Hematology(7) και οι τραυματισμοί συσσωρεύονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2021, υπήρχαν 4.387 περιπτώσεις θρομβοπενίας που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS)(8), οπότε είναι πολύ πιο συχνές από ό,τι δηλώνουν. (Υπάρχουν επίσης 9.332 αναφορές καρδιακών προσβολών, τις οποίες μόλις συζητήσαμε, και 13.237 αναφορές μυοπερικαρδίτιδας, δηλαδή φλεγμονής της καρδιάς και/ή του καρδιακού σάκου(9)).

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, ο προσδιορισμός του μηχανισμού με τον οποίο τα σφηνάκια προκαλούν θρομβοπενία θα διευκολύνει την ανάπτυξη μιας διαγνωστικής εξέτασης. Ιστορικά, η επαγόμενη από ηπαρίνη θρομβοπενία διαγιγνώσκεται με τη χρήση δοκιμασίας απελευθέρωσης σεροτονίνης (SRA).

Χρησιμοποιώντας SRA, ένα υποσύνολο ασθενών με κρίσιμη κατάσταση COVID-19 βρέθηκε θετικό για ανοσοσυμπλέγματα που ενεργοποιούν τα αιμοπετάλια και μπορούν να προκαλέσουν θρόμβωση. Άλλοι ερευνητές έχουν επίσης δείξει ότι τα αντισώματα IgG από βαρέως πάσχοντες ασθενείς με COVID-19 μπορούν να ενεργοποιήσουν τα αιμοπετάλια, με αποτέλεσμα ένα θρομβωτικό συμβάν.

Εδώ, χρησιμοποιώντας ένα τροποποιημένο SRA, ανακάλυψαν εξαρτώμενα από την ακίδα, ανοσοσυμπλέγματα που ενεργοποιούν αιμοπετάλια σε έναν ασθενή με θρομβοπενία που προκλήθηκε από εμβόλιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι ο αιτιολογικός παράγοντας. Εξηγούν:(10)

«Η ασθενής μας ήταν μια γυναίκα 25 ετών που προσήλθε στο νοσοκομείο 10 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Moderna mRNA COVID-19 με κόπωση, πετέχειες και υγρή πορφύρα. Ο αρχικός αριθμός αιμοπεταλίων ήταν 1.000 ανά κυβικό χιλιοστό χωρίς ενδείξεις σχισμοκυττάρων στο επίχρισμα αίματος.

Οι μελέτες πηκτικότητας ήταν εντός του φυσιολογικού εύρους … Αυτό επίσης πιθανότατα αποκλείει την παρουσία ενός αντιπηκτικού του λύκου, δεδομένης της χρήσης ενός ευαίσθητου στον λύκο αντιδραστηρίου για τον έλεγχο του PTT. Δεν ανιχνεύθηκαν αντισώματα κατά του αιμοπεταλιακού παράγοντα 4 (PF4)/ηπαρίνης … και η κλασική δοκιμασία SRA, με ή χωρίς ηπαρίνη ή εξωγενή PF4, ήταν αρνητική.

Οι δοκιμασίες για ανοσολογική θρομβοπενία που προκαλείται από φάρμακα με πλυμένα αιμοπετάλια δότη ήταν επίσης αρνητικές για δέσμευση αιμοπεταλίων με το εμβόλιο, το PEG2000 ή την πρωτεΐνη SARS-CoV-2 Spike … Ο ασθενής υποβλήθηκε σε θεραπεία με δεξαμεθαζόνη και ενδοφλέβια ανοσοσφαιρίνη (IVIg) για πιθανή ανοσολογική θρομβοπενική πορφύρα. Ο αριθμός των αιμοπεταλίων ομαλοποιήθηκε την έβδομη ημέρα της θεραπείας.

Πρόσθετες εξετάσεις ορού εντόπισαν αντισώματα της πρωτεΐνης SARS-CoV-2 Spike των κατηγοριών IgG … IgA … και IgM …. Τα αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης του νουκλεοκαψιδίου του SARS-CoV-2 απουσίαζαν, επιβεβαιώνοντας αντισώματα που προκλήθηκαν από εμβόλιο χωρίς προηγούμενη μόλυνση.

Για να διερευνήσουμε περαιτέρω τον μηχανισμό της θρομβοπενίας, εξετάσαμε τον ορό του ασθενούς χρησιμοποιώντας ένα τροποποιημένο SRA με προσθήκη ανασυνδυασμένης πρωτεΐνης SARS-CoV-2 Spike (Spike-SRA). Παρατηρήσαμε δοσοεξαρτώμενη ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων με την αύξηση της πρωτεΐνης SARS-CoV-2 Spike …

Η αντίδραση αναστέλλεται από έναν αναστολέα της FcγRIIa … και IVIg … επιβεβαιώνοντας την εξαρτώμενη από την FcγRIIa ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων. Η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων καταδείχθηκε επίσης σε μικρότερο βαθμό με την αύξηση των ποσοτήτων του εμβολίου Moderna … και του έκδοχου PEG2000 …

Επιπλέον, η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων δεν ανιχνεύθηκε σε δείγμα ελέγχου από ασθενή που είχε λάβει το εμβόλιο Moderna και δεν είχε αναπτύξει θρομβοπενία …

Η κυκλοφορούσα πρωτεΐνη Spike ανιχνεύθηκε στον ορό του ασθενούς μας με τη χρήση ενζυμικής ανοσολογικής δοκιμασίας … Συνολικά, τα αποτελέσματα αυτά υποδηλώνουν ότι η θρομβοπενία σε αυτόν τον ασθενή ήταν δευτερογενής σε ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων με τη μεσολάβηση της FcγRIIa- από τα ανοσοσυμπλέγματα SARS-CoV-2 Spike».

Εντοπισμός δυνητικού μηχανισμού

Αν θεωρήσατε ότι η παραπάνω ενότητα είναι πολύ περίπλοκη, εδώ είναι το μήνυμα που πρέπει να λάβετε: Η βολή mRNA μπορεί να προκαλεί ένα εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο αιμοπεταλίων μέσω ενός μηχανισμού που περιλαμβάνει αντισώματα κατά της πρωτεΐνης spike (αντισώματα anti-spike) με αποτέλεσμα την εξάντληση των αιμοπεταλίων μέσω της ενεργοποίησής τους.

Τα αιμοπετάλια είναι εξειδικευμένα κύτταρα που σταματούν την αιμορραγία και διαθέτουν υποδοχείς ACE2, στους οποίους προσδένεται η πρωτεΐνη spike του SARS-CoV-2. Όταν η πρωτεΐνη spike συνδέεται με τον υποδοχέα ACE2 στα αιμοπετάλια, τα ενεργοποιεί.

Αυτή η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων μπορεί να οδηγήσει σε διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη, δηλαδή σε παθολογική υπερδιέγερση του συστήματος πήξης που μπορεί να οδηγήσει σε μη φυσιολογική και απειλητική για τη ζωή πήξη του αίματος, καθώς και σε θρομβοπενία (χαμηλός αριθμός αιμοπεταλίων) και αιμορραγία.

Οι γιατροί της COVID Ethics περιέγραψαν αυτόν τον μηχανισμό σε επιστολή(11) προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) στις 28 Φεβρουαρίου 2021. Στην εν λόγω επιστολή, προειδοποιούσαν ότι, με βάση αυτόν τον μηχανισμό, οι ενέσεις COVID με βάση την πρωτεΐνη spike είναι πιθανό να προκαλέσουν θρόμβους αίματος, θρόμβωση των εγκεφαλικών φλεβών και αιφνίδιο θάνατο, πράγμα που είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε έκτοτε.

Στην ουσία, βασικά καταλήγετε με τόσους πολλούς θρόμβους αίματος σε όλο το αγγειακό σας σύστημα που το σύστημα πήξης εξαντλείται, εξ ου και ο χαμηλός αριθμός αιμοπεταλίων. Ο χαμηλός αριθμός αιμοπεταλίων, με τη σειρά του, είναι αυτό που επιτρέπει την αιμορραγία (ανώμαλη αιμορραγία).

Παραμένουν ερωτήματα

Ένα μυστήριο που μένει να λυθεί είναι γιατί μόνο ορισμένα άτομα με αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης spike (αντισώματα anti-spike) εμφανίζουν συμπτώματα ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων και θρομβοπενίας. Γιατί όχι όλοι τους; «Μια υπόθεση είναι ότι η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων εξαρτάται από μοναδικούς επιτόπους της πρωτεΐνης spike, οι οποίοι αναγνωρίζονται μόνο από μια μειοψηφία αναγνωρισμένων αντισωμάτων», προτείνουν οι συγγραφείς(12):

«Η περίπτωσή μας … αναδεικνύει τη δυνατότητα εφαρμογής της SRA για την ανίχνευση διαταραχών ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων εκτός από την HIT [θρομβοπενία που προκαλείται από ηπαρίνη]. Αν και κλασικά γίνεται παρουσία ηπαρίνης, μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να συμπεριλάβει διάφορα αντιγόνα για την πρόκληση σχηματισμού ανοσοσυμπλεγμάτων και τον εντοπισμό της ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων …

Τελικά, ο ρόλος της πρωτεΐνης SARS-CoV-2 Spike απαιτεί περαιτέρω αποσαφήνιση όσον αφορά την ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων, καθώς και ο ρόλος της εξαρτώμενης από το εμβόλιο και το PEG ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων. Υποθέτουμε ότι ένα μικρό υποσύνολο αντισωμάτων έναντι της πρωτεΐνης Spike, που σχηματίζεται μετά τον εμβολιασμό, μπορεί να ενεργοποιήσει τα αιμοπετάλια και να προκαλέσει θρομβοπενία.

Ο επιπολασμός αυτού του φαινομένου μένει να προσδιοριστεί κλινικά. Ανεξάρτητα από αυτό, η τροποποιημένη SRA που παρουσιάζεται εδώ μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη διαγνωστική εξέταση, καθώς αναγνωρίζονται περισσότερες περιπτώσεις θρομβοπενίας που προκαλείται από εμβόλιο».

Οι κίνδυνοι του εμβολίου COVID υπερτερούν σαφώς κάθε δυνητικού οφέλους

Από πολύ πριν από την κυκλοφορία αυτών των ενέσεων COVID, επιστήμονες και γιατροί έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ένα πλήθος πιθανών μηχανισμών με τους οποίους μπορεί να προκαλέσουν βλάβη. Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, πολλοί από τους φόβους μας αποδεικνύονται δικαιολογημένοι. Προκαλούν πολύ σοβαρές καρδιαγγειακές βλάβες, διαταραχές του αίματος και δυσλειτουργία της αναπαραγωγής.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι οι υγειονομικές μας αρχές έχουν εγκαταλείψει την εντολή προστασίας της δημόσιας υγείας και καλύπτουν τα συντρίμμια για λογαριασμό των κερδοσκόπων. Συν τοις άλλοις, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που μιλούν για τις παράπλευρες απώλειες που βλέπουν, φιμώνονται και διώκονται τόσο από τα ιατρικά συμβούλια όσο και από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Τώρα, χορηγούμε αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις σε παιδιά ηλικίας μόλις 5 ετών. Δεν βλέπω κανένα τρόπο να τελειώσει αυτό με ευχάριστο τρόπο. Ως κοινωνία, καθώς οι θάνατοι και οι τραυματισμοί, ειδικά σε παιδιά, συνεχίζουν να κλιμακώνονται, θα αντιμετωπίσουμε κάποιες βασανιστικά δύσκολες στιγμές.

Για να σας θυμίσω από πού ξεκίνησε αυτό το άρθρο, οι άνθρωποι που έχουν λάβει δύο ενέσεις mRNA έχουν υπερδιπλασιάσει τον πενταετή κίνδυνο οξέων στεφανιαίων επεισοδίων, κατά μέσο όρο. Αν δεν έχετε κάνει ακόμη το εμβόλιο, εκτιμώ ότι μάλλον δεν θα το κάνετε σε αυτό το σημείο. Αλλά αν έχετε ήδη κάνει μία ή δύο, σας παροτρύνω θερμά να επανεξετάσετε τους μηχανισμούς βλάβης και να αξιολογήσετε αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε με μία τρίτη.

Οι δυσμενείς αλλαγές που προκαλούνται από τα εμβόλια επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες. Αυτό είναι το χαμηλότερο όριο. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιο είναι το ανώτερο χρονικό όριο. Θα μπορούσε να είναι ένας χρόνος ή και περισσότερο, και οι κίνδυνοι σίγουρα δεν μειώνονται με τις επόμενες πρόσθετες δόσεις. Στην έκθεση OpenVAERS της 12ης Νοεμβρίου 2021(13) προστέθηκε ένα γράφημα που δείχνει τα ποσοστά εμβολιασμού και τις αναφορές VAERS ανά πολιτεία.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει σαφής συσχέτιση μεταξύ του ποσοστού των «πλήρως εμβολιασμένων» σε μια δεδομένη πολιτεία και του αριθμού των τραυματισμών COVID που αναφέρθηκαν από την εν λόγω πολιτεία. (Η Ιντιάνα, για κάποιο λόγο, ξεχωρίζει ως μοναχική εξαίρεση με δυσανάλογα υψηλό αριθμό αναφορών σε σχέση με τον αριθμό των πλήρως «εμβολιασμένων»).

Οι γκρίζες ζώνες είναι ο πληθυσμός- οι μπλε ράβδοι είναι ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων- οι κόκκινες ράβδοι είναι ο αριθμός των αναφερόμενων τραυματισμών. (Όλοι οι αριθμοί έχουν διαιρεθεί με το 1.000.) Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα στα χέρια μας.

Τι μπορείτε να κάνετε αν έχετε μετανοιώσει για το εμβόλιο;

Εάν τώρα πιστεύετε ότι το εμβόλιο COVID ήταν λάθος και επιθυμείτε να μειώσετε τον διπλάσιο κίνδυνο καρδιακών επιπλοκών, θα σας συμβούλευα να ακολουθήσετε μερικές βασικές στρατηγικές.

  1. Βεβαιωθείτε ότι μετράτε τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα σας και ότι λαμβάνετε από το στόμα αρκετή βιταμίνη D (συνήθως περίπου 8.000 μονάδες/ημέρα για τους περισσότερους ενήλικες) ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδά σας είναι 60 έως 80 ng/ml (150 έως 2000 nmol/l).
  2. Εξαλείψτε όλα τα φυτικά (σπορέλαια) έλαια από τη διατροφή σας, πράγμα που συνεπάγεται την εξάλειψη σχεδόν όλων των επεξεργασμένων τροφίμων και των περισσότερων γευμάτων στα εστιατόρια, εκτός αν πείσετε τον σεφ να μαγειρεύει μόνο με βούτυρο. Αποφύγετε οποιεσδήποτε σάλτσες ή σάλτσες σαλάτας στα εστιατόρια, καθώς είναι φορτωμένες με σπορέλαια. Αποφύγετε επίσης το κοτόπουλο και το χοιρινό κρέας, καθώς έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ, το ωμέγα-6 λίπος που είναι υπερβολικά υψηλό σχεδόν σε όλους και συμβάλλει στο οξειδωτικό στρες που προκαλεί καρδιακές παθήσεις.
  3. Εξετάστε το ενδεχόμενο να λαμβάνετε περίπου 500 mg/ημέρα NAC, καθώς βοηθά στην πρόληψη των θρόμβων στο αίμα και αποτελεί πρόδρομο για τον οργανισμό σας να παράγει το σημαντικό αντιοξειδωτικό γλουταθειόνη.
  4. Εξετάστε το ενδεχόμενο λήψης ινωδολυτικών ενζύμων που αφομοιώνουν την ινική που οδηγεί σε θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια και πνευμονικές εμβολές. Η δόση είναι συνήθως δύο, δύο φορές την ημέρα, αλλά πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι, είτε μία ώρα πριν είτε δύο ώρες μετά το γεύμα. Διαφορετικά, τα ένζυμα θα χωνέψουν το φαγητό σας και όχι την ινική του θρόμβου αίματος.

Αναφορές:

(1) Twitter Aseem Malhotra November 21, 2021

(2) Circulation November 16, 2021; 144(Suppl_1)

(3) PULS Cardiac Test

(4) Circulation November 16, 2021; 144(Suppl_1)

(5) Mayo Clinic ACS

(6) Blood Advances November 1, 2021 DOI: 10.1182/bloodadvances.2021005050

(7) American Journal of Hematology March 9, 2021: 10.1002/ajh.26132

(8) OpenVAERS Report as of November 12, 2021

(9) OpenVAERS Report as of November 12, 2021

(10) Blood Advances November 1, 2021 DOI: 10.1182/bloodadvances.2021005050

(11) Letter to EMA by Professor Sucharit Bhakdi and Colleagues February 28, 2021

(12) Blood Advances November 1, 2021 DOI: 10.1182/bloodadvances.2021005050

(13) OpenVAERS Report as of November 12, 2021


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: the Epoch Times

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »