Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !! ΟΣΟ ΠΑΜΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΠΟΥΖΙΔΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΒΙΝΤ ΩΣ …ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΟΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥ !!

 Screenshot_4

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

ΕΔΩ οι προηγούμενες δημοσιεύσεις. Εγώ δεν θα γράψω τίποτα. Θα αφήσω την κόρη να “μιλήσει” αντί για μένα.

Μόνο ένα θα γράψω. Για το τρίτο στη σειρά …αμφίβολο, μετά τα πρώτα δύο στους 33 και στους 37 κύκλους. Ότι προφανώς αυτό θα έφτασε στους …370 κύκλους. Όσο χρειάζεται για να τον κρατήσουμε στην κλινική κόβιντ τον παππού. Άντε, το επόμενο στους …χίλιους ! Οι εργαζόμενοι την 6η μέρα πάνε στη δουλειά τους, ο κύριος Σταύρος εκεί. Ακούνητος στην κλινική κόβιντ.

Είναι απίστευτοι.

Η κόρη, η Σοφία, προσπάθησε να μεταφέρει στο μήνυμα που μου έστειλε όσο πιο πιστά μπορούσε τον διάλογό της με τη γιατρό.

Ένας διάλογος μνημείο.

Της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας…

***********************

Καλησπέρα σας Κε Αντωνιάδη.

Σήμερα ο πατέρας μου κλείνει 19 μέρες στην κλινική covid. Εδώ και 8 μέρες είναι απύρετος και μετά την τελευταία σας ανάρτηση,  καλυτέρεψε πολύ!!! και συγκεκριμένα ενώ

τον είχαν με  50άρα κλειστή μάσκα μέσα σε 2 μέρες τον πήγαν σε σωληνάκια στην μύτη(οξυγόνο στη μύτη). Κατόπιν παράκλησης δικής μου μετά το θετικό μοριακό στους 33 κύκλους του έκαναν ένα μοριακό στις 31/3 το οποίο ήταν ΑΜΦΙΒΟΛΟ στους 37 κύκλους…Στις 2/4 έκαναν εκ νέου pcr το οποίο βγήκε ΚΑΙ αυτό ΑΜΦΙΒΟΛΟ…. Σε ενημέρωση που είχα από τον εφημερεύοντα γιατρό Κο *** χθες μου είπε ότι πάμε πολύ καλά και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να μην χρειαστεί να πάει σε καθαρή κλινική αλλά να βγει κατευθείαν στο σπίτι του κάτι το οποίο θα το αποφασίσει ΜΟΝΟ η Κα ***.

Σήμερα λοιπόν επισκέφθηκα την Κα *** και σας παραθέτω την συζήτηση μαζί της:

ΓΙΑΤΡΟΣ: Λοιπόν PCR δεν έχει αρνητικό.. είναι ΑΜΦΙΒΟΛΟ…. που σημαίνει ότι πρέπει ο Τοπουζίδης να ΕΙΝΑΙ στην COVID κλινική…

ΚΟΡΗ: Το χθεσινό εννοείτε;

ΓΙΑΤΡΟΣ: Δεν παίρνουμε κάθε μέρα pcr

ΚΟΡΗ: Κάθε 48 ώρες.

ΓΙΑΤΡΟΣ: Ούτε κάθε 48 ώρες έχει νόημα να παίρνουμε όταν είναι ΑΜΦΙΒΟΛΟ

ΚΟΡΗ: Το ΑΜΦΙΒΟΛΟ pcr στους πόσους κύκλους βγήκε;

ΓΙΑΤΡΟΣ: Δεν γνωρίζω, δεν το είδα…

ΚΟΡΗ: Χθες οι συνάδελφοί σας, μου είπαν ότι είναι στους 36-37 κύκλους.

ΓΙΑΤΡΟΣ: Είστε ΓΙΑΤΡΟΣ;

ΚΟΡΗ: Δεν έχει σημασία αυτό που μου λέτε..

ΓΙΑΤΡΟΣ: Μα αγαπητή μου κυρία όταν είναι ΑΜΦΙΒΟΛΟ τι σας νοιάζουν οι  κύκλοι;

ΚΟΡΗ: Με νοιάζει να βγει ο πατέρας μου από εκεί μέσα γιατί είναι εκεί  19 μέρες …19 ΜΕΡΕΣ… και θέλω να τον βοηθήσουμε όλοι μας να γίνει γρήγορα καλά!!!

ΓΙΑΤΡΟΣ: Όταν βγαίνει ΑΜΦΙΒΟΛΟ σημαίνει ότι έχει ιικό φορτίο…έχει ιικό φορτίο…

ΚΟΡΗ: Δηλαδή πόσο τοις εκατό ιικό φορτίο;

ΓΙΑΤΡΟΣ: Σημαίνει ότι έχει ιικό φορτίο και ΔΕΝ μπορεί να βγει από την κλινική COVID κυρία μου…..Εσάς αυτό σας νοιάζει…Να σας νοιάζει η ουσία…

ΚΟΡΗ:΄Όχι με νοιάζει να ξέρω και τα ιατρικά γιατί έχω και εγώ δικούς μου γιατρούς που μιλάω…

ΓΙΑΤΡΟΣ: Ναι αλλά επειδή μιλάτε με γιατρούς σαφώς δεν είπε κάποιος συνάδελφος γιατρός ότι μέρα παρά μέρα στέλνουμε εμείς pcrΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!

ΚΟΡΗ: Όχι, ανά 48 ώρες μου είπαν οι συνάδελφοί σας.

ΓΙΑΤΡΟΣ: Να μιλήσει ο συνάδελφος (του Θριασίου) μαζί μου παρακαλώ!!! Να μιλήσει γιατί θέλω να το ακούσω αυτό εγώ….

ΚΟΡΗ: Να ρωτήσω κάτι τώρα… Ο μπαμπάς μου πάει καλύτερα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

ΓΙΑΤΡΟΣ: Σας είπα ότι έχει μία βελτίωση μικρή.. για αυτό και κατεβάζουμε την μάσκα. Ένας άρρωστος που έχει ξεκινήσει με τόσο μεγάλα μίγματα είμαστε πάρα πολύ συγκρατημένοι… Είναι μέρες μέσα, έχει σοβαρή λοίμωξη αναπνευστικού οπότε τον παρακολουθούμε στενά… Μπορεί να ξαναχρειαστεί να την αυξήσουμε την μάσκα….

ΚΟΡΗ: Μπορεί και ΟΧΙ όμως!!

ΓΙΑΤΡΟΣ: Προς το παρόν ο άρρωστος σταθεροποιείται…αυτό κράτα…Και το επόμενο καλό θα ήταν να βγάλει ένα αρνητικό… ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ (από την κλινική COVID) ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ….  όμως και το αμφίβολο νομίζω ότι είναι βήματα μπροστά…

ΚΟΡΗ: Το ΑΜΦΙΒΟΛΟ δηλαδή τείνει προς το αρνητικό.

ΓΙΑΤΡΟΣ: ΟΧΙ! Γιατί δεν δέχεστε ότι τείνει προς το θετικό;;;

ΚΟΡΗ: Γιατί είναι στους 37 κύκλους…

ΓΙΑΤΡΟΣ: Το ΑΜΦΙΒΟΛΟ είναι ακριβώς 50-50… Αυτό σημαίνει το αμφίβολο στην ζωή μας..

ΚΟΡΗ: Αν ήταν θετικό δεν θα έβγαινε κατευθείαν μπαμ θετικό όπως τις πρώτες μέρες;
 
ΓΙΑΤΡΟΣ: Θετικό θα σήμαινε πάνω από 80%. Το ΑΜΦΙΒΟΛΟ είναι μέση… 50 θετικό 50 αρνητικό…

ΚΟΡΗ: Μέχρι πόσο μπορεί να βγαίνει θετικός ένας άρρωστος;;; Μπορεί να βγαίνει π.χ. κάποιος  5 μήνες ΘΕΤΙΚΟΣ;;; ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ;;

ΓΙΑΤΡΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ!!!

ΚΟΡΗ: 5 ΜΗΝΕΣ ;;;;;; 5 ΜΗΝΕΣ ;;;;;; ΜΑΛΙΣΤΑ !!!!!!

ΓΙΑΤΡΟΣ: ΟΧΙ!!!! 5μήνες ΟΧΙ !!! Αλλά 1 μήνα έχουμε δει… Και 35 μέρες έχουμε δει!!!

ΚΟΡΗ: Επειδή έχουν περάσει πολλές ημέρες…

ΓΙΑΤΡΟΣ: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ – ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ…

ΚΟΡΗ: Μπορώ να φέρω έναν ιδιώτη να κάνω ένα δικό μου μοριακό τεστ στον πατέρα μου;

ΓΙΑΤΡΟΣ: ΟΧΙ! Είναι νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο.

ΚΟΡΗ: Το δείγμα και το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ του πατέρα μου μπορώ να το παραλάβω να το δώσω σε ένα δικό μου γιατρό;

ΓΙΑΤΡΟΣ: Βεβαίως…

ΚΟΡΗ: Δηλαδή ο πατέρας μου από ό,τι μου είπε ο εφημερεύων γιατρός Κος *** χθες το βράδυ πάει πολύ καλά, είναι απύρετος το οξυγόνο του είναι με τα μυτάκια και κρατάει καλό οξυγόνο και αν συνεχίσει έτσι μου είπε ότι μπορεί να πάει σπίτι του κατευθείαν,  ούτε καν να μπει στην καθαρή κλινική.

ΓΙΑΤΡΟΣ: Δεν σας είπε ο Κος *** ότι πάει πολύ καλά… Σας είπε ότι πάει ΚΑΛΑ… Γιατί ήμουν δίπλα και τον άκουγα σας είπε καλά αλλά συγκρατημένο…

ΚΟΡΗ: Η μάσκα(τα σωληνάκια) που έχετε στον πατέρα μου πόσο οξυγόνο του χορηγείτε;

ΓΙΑΤΡΟΣ: 4 Λίτρα… Αυξομειώνει… 4-5 λίτρα και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε στα 2 λίτρα, ώστε αν μείνει- σταθεροποιηθεί εκεί, τότε μπορούμε να το συζητήσουμε έστω και με αμφίβολο να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος… Να δούμε βέβαια και τα εργαστηριακά του…

Στο τέλος της ζήτησα να του κάνουν σήμερα 4/4 ένα νέο μοριακό τεστ (αφού έχουν ήδη περάσει 48ώρες από το τελευταίο pcr) και απάντησε ότι πρώτα πρέπει να μιλήσει με τον γιατρό που μας είπε ότι μπορούν να κάνουν ένα pcr κάθε 48ώρες… Της ανέφερα ότι η Κα *** είπε σε συγγενικό μου πρόσωπο ότι στις 4/4 θα του πάρουν μοριακό  και της έδειξα στο εκτυπωμένο μοριακό τεστ του πατέρα μου ότι γράφει ΚΑΙ εκεί το εξής:

«Συνιστάται επανέλεγχος με νέο δείγμα σε 48 ώρες!»

Σας στέλνω Κε Αντωνιάδη και τα 2 Μοριακά που μου έδωσε η γιατρός που τον παρακολουθεί η  Κα ***. Ο πατέρας μου έχει κουραστεί ψυχολογικά μετά από την παραμονή του τόσων ημερών στην COVID ΚΛΙΝΙΚΗ… Και πάλι σας ευχαριστώ για ΟΛΑ και σας ευγνωμονώ από την καρδιά μου για την βοήθεια στον γλυκό μου πατέρα!!! Ο Θεός να σας ευλογεί σε κάθε σας βήμα εσάς και όλη σας την οικογένεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »