Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Κατάρ για Μουντιάλ: «Τα σημαιάκια των ΛΟΑΤΚΙ θα κατάσχονται – Δείτε το ματς και μην προσβάλλετε»

Σημείωση από oimaskespeftoun.blogspot.com  

Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν ότι η «πολιτική ορθότητα» σκοπεύει όχι στην δήθεν βελτίωση της ζωής των μειονοτικών κοινοτήτων αλλά στην αποσάθρωση των κοινωνιών, ιδίως μεταξύ αυτών η κοινότητα των  λοάτκι, έχουν τώρα μία ευκαιρία να το καταλάβουν. 

Οι λοάτκι θα βγουν από το στημένο παιχνίδι της εικονικής κοινωνίας στο οποίο βρίσκονται και θα προσγειωθούν πολύ απότομα όταν θα ζήσουν την πραγματικότητα που τους επιφυλάσσει το μέλλον. 

Το ίδιο βεβαίως θα υποστούν και όσοι είναι ανίκανοι να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος όλων.

* * *

«Δεν θα είναι για να τον προσβάλλω, αλλά για να τον προστατεύσω» λέει ο υπεύθυνος ασφαλείας

Ο υποστράτηγος Αμπντουλαζίζ Αμπντουλάχ Αλ Ανσάρι, υπεύθυνος ασφαλείας του Μουντιάλ το οποίο θα γίνει στο Κατάρ τόνισε ότι οι σημαίες των ΛΟΑΤΚΙ ενδέχεται να κατάσχονται.

Όπως ανάφερε ο ίδιος, τα σημαιάκια με τα χρώματα του Pride θα κατάσχονται για λόγους ασφαλείας ώστε να

αποτραπούν επιθέσεις σε βάρος των κατόχων τους.

«Αν ένας φίλαθλος σηκώσει τη σημαία με το ουράνιο τόξο και του την πάρω, δεν θα είναι επειδή το θέλω ή για να τον προσβάλλω, αλλά για να τον προστατεύσω. Διότι αν δεν το κάνω, κάποιος άλλος γύρω του ίσως του επιτεθεί. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη συμπεριφορά κάθε ανθρώπου. Αν θέλετε να επιδεικνύετε τις απόψεις σας για την κοινότητα LGBT+, μπορείτε να το κάνετε σε μια κοινωνία όπου είναι αποδεκτό» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ανσάρι προέτρεψε τους φιλάθλους απλώς να δουν τα παιχνίδια και όχι να εκφράσουν πολιτική θέση.

«Δείτε τα ματς. Είναι καλό. Όμως, μην έρθετε να προσβάλετε όλη την κοινωνία εξαιτίας αυτού» είπε, και παρότι χαρακτήρισε «προσβολή» τη σημαία του Pride, διαβεβαίωσε πως οι LGBT+ φίλαθλοι είναι καλοδεχούμενοι στο Μουντιάλ.

«Εδώ δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους νόμους. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε θρησκεία για τις 28 ημέρες του παγκόσμιου κυπέλλου» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως στο Κατάρ η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με πρόστιμο και φυλάκιση άνω των επτά χρόνων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »