Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η.Β.: 10.000 περιττοί θάνατοι από καρκίνο συνδέονται με την πανδημία και τις καραντίνες

Του Jack Phillips

Η έλλειψη προσωπικών επισκέψεων γιατρών στο Ηνωμένο Βασίλειο από την έναρξη της πανδημίας του ιού του ΚΚΚ μπορεί να οδηγήσει σε 10.000 περιττούς θανάτους λόγω καρκίνου, αναφέρει έκθεση του University College London που δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου λένε ότι η μείωση των παραπεμπτικών για περιπτώσεις ανάγκης για έκτακτη νοσηλεία από γενικούς γιατρούς το 2020 σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ως αποτέλεσμα περίπου 40.000 καθυστερημένες διαγνώσεις καρκίνου. Οι καθυστερήσεις, σε συνδυασμό με την μακρύτερης διάρκειας θεραπεία της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS) λόγω της πανδημίας, σημαίνουν ότι χιλιάδες θα πεθάνουν «σημαντικά νωρίτερα» από καρκίνο, διαπιστώνει η έκθεση.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι πάνω από το 60% των ερωτηθέντων από το πανεπιστήμιο ανησυχούσαν να μιλήσουν με τον γενικό ιατρό τους (GP) σχετικά με «μικρά προβλήματα υγείας» εν μέσω της πανδημίας. Πριν από

την εξάπλωση του ιού του ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας), περίπου το 80% των ραντεβού με γιατρούς ήταν αυτοπροσώπως, αλλά μόνο το 57% των ιατρικών επισκέψεων ήταν πρόσωπο με πρόσωπο τον Ιούλιο του 2021, σημειώνεται στην έκθεση.

«Το άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας ήταν να καθυστερήσει την έγκαιρη διάγνωση. Ακόμη και πριν από την πανδημία, οι επιδόσεις της Βρετανίας δεν ήταν εκεί με τις καλύτερες του κόσμου», δήλωσε ο συν-συγγραφέας της έκθεσης Ντέιβιντ Τέιλορ, καθηγητής στο University College London, σύμφωνα με την The Telegraph.

«Υπάρχουν κάποια στοιχεία που υποδηλώνουν ότι κάθε μήνα η καθυστέρηση της θεραπείας μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά επτά τοις εκατό», είπε. «Ορισμένα από αυτά αφορούν τους ασθενείς που δεν παρουσιάζονται, ανησυχούν ότι θα επιβαρύνουν τον γενικό ιατρό τους, ορισμένα αφορούν προβλήματα πρόσβασης».

Τον Οκτώβριο του 2020, μια έκθεση από την εταιρεία ανάλυσης υγειονομικής περίθαλψης Dr Foster ανέφερε ότι οι οδηγίες της NHS ότι οι κάτοικοι πρέπει να «Μένουν σπίτι, να προστατεύσουν το NHS, να σώσουν ζωές» τρόμαξαν τους ασθενείς από το να ζητήσουν ιατρική φροντίδα πέρυσι.

Ο διευθυντής στρατηγικής και ανάλυσης του Dr Foster Τομ Μπίνστεντ δήλωσε για την έκθεση πέρυσι: «Συνολικά, η ανάλυση υποδηλώνει ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της πανδημίας είναι πιθανό να είναι εκτεταμένες, με πιθανή μια μελλοντική άνοδο της ζήτησης λόγω χαμένων διαγνώσεων και αναβαλλόμενες διαδικασίες».

«Οι καρκίνοι μπορεί τώρα να απαιτούν μεγαλύτερο επίπεδο θεραπείας ή ακόμη και να είναι αθεράπευτοι», είπε τότε, «εάν δεν είχαν εντοπιστεί ή δεν είχαν υποβληθεί σε θεραπεία ως αποτέλεσμα της κρίσης».

Εκπρόσωπος της NHS είπε στην Telegraph και σε άλλα ειδησεογραφικά μέσα την Τρίτη ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο οργανισμός έδωσε προτεραιότητα σε άτομα που αναζητούσαν φροντίδα για καρκίνο.

Οι υπηρεσίες για τον καρκίνο βρίσκονται σε «επίπεδα προ-πανδημίας», ενώ τα τελευταία μηνιαία στοιχεία υποδηλώνουν ότι «περισσότερα από 200.000 άτομα παραπέμφθηκαν για έλεγχο και περισσότερα από 27.000 άρχισαν θεραπεία», είπε ο εκπρόσωπος.

Πηγή: theepochtimes.gr

το είδα

2 σχόλια:

  1. AKOYΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ

    Κονιορτοποίησαν το αφήγημα της υποχρεωτικότητας! Ο στρατιωτικός γιατρός κ. Μπαιραμίδης και ο πυρηνικός γιατρός κ. Δελήχας βήμα-βήμα κατέρριψαν όλες τις δικαιολογίες όσων καταπατούν το Σύνταγμα και τους νόμους

    https://focusfm.gr/koniortopoiisan-to-afigima-tis-ypochreotikotitas-o-stratiotikos-giatros-k-mpairamidis-kai-o-pyrinikos-giatros-k-delichas-vima-vima-katerripsan-oles-tis-dikaiologies-oson-katapatoyn-to-syntagma-kai-toy/



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς μετά τον εμβολιασμό σύμφωνα με στοιχεία από τον Καναδά και τις ΗΠΑ
    .
    Η μυοκαρδίτιδα έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις πιο συχνές παρενέργειες στους νεότερους άνδρες. Μια μελέτη στο Ισραήλ είχε ήδη δείξει στα τέλη Μαΐου ότι οι νεαροί άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών έχουν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν τότε επιβεβαιώνονται τώρα και σε άλλες χώρες.

    Η έκθεση που υποβλήθηκε στο ισραηλινό Υπουργείο Υγείας, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι 1 στους 3000 έως 6000 άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών που έλαβαν το “εμβόλιο” εμφάνισαν τη σπάνια αυτή ασθένεια. Ωστόσο, οι περισσότερες περιπτώσεις ήταν ήπιες και υποχώρησαν μέσα σε λίγες εβδομάδες.


    https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/09/blog-post_14.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.