Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Αμερικανίδα Γιατρός: μας αναγκάζουν να πάρουμε ένα φάρμακο παρά τη θέλησή μας, το καθιστούν υποχρεωτικό αφού δεν τηρούν την ”ελεύθερη συναίνεση” που απαιτεί ο Κώδικας Νυρεμβέργης! Ελεύθερη συναίνεση θα πει μη υποχρεωτικό, μη καταναγκαστικό, μη εκβιαστικό!!! BINTEO

Η Αμερικανίδα Γιατρός Simone Gοld συγγραφέας, ακτιβίστρια και ιδρύτρια της Οργάνωσης America’s Frontline Doctors δηλώνει : έχοντας εξωθηθεί από τους ειδήμονες ν’αναδιπλωθούμε μέσα στο φόβο για ένα χρόνο ξαναβρισκόμαστε ξαφνικά σε μια κατάσταση όπου είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε ένα φάρμακο ( σσ. το εμβόλιο) ενάντια στη θέληση μας μοιάζει ολοένα και πιθανό κάθε μέρα κάθε ώρα όλο και πιο υποχρεωτικά. 

Αφήστε με να είμαι ξεκάθαρη είναι υποχρεωτικό αν ένα πρόσωπο είναι εξαναγκασμένο ή υπό πίεση. Ο ορισμός του υποχρεωτικού δεν είναι μόνο αν σας έχουν κολλήσει ένα πιστόλι στο κεφάλι. 

Αυτή δεν είναι η αποψή μου, ο νόμιμος-ικός ορισμός να είσαι υποχρεωμένος με όρους ιατρικού πειραματισμού προέρχεται από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κι είναι ο ακόλουθος.” η ελεύθερη συναίνεση του ανθρώπινου πλάσματος είναι απολύτως ουσιαστική” αυτό σημαίνει ότι το αφορούμενο πρόσωπο οφείλει να έχει τη νόμιμη δυνατότητα να δώσει την συγκατάθεσή του, οφείλει να

είναι σε τέτοια θέση ώστε να δύναται ν’ασκήσει μια ελεύθερη επιλογή χωρίς την επέμβαση κανενός στοιχείου υποχρεωτικότητας επιβολής απάτης εξαπάτησης καταναγκασμού υπερθεμάτισης ή κάθε άλλης μορφής μεταγενέστερης διόρθωσης. 

Το να είναι κανείς αναγκασμένος ή υποχρεωμένος είναι κυρίως να βλέπει τη δουλειά του και το μισθό του απειλημένους και θα το πω να σας εμποδίζει να συμμετέχετε σε μια νορμάλ κοινωνία.

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »