ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Mε 32 πλειστηριασμούς αυτή την Τετάρτη, 11-1-17, ξεκινά η νέα χρονιά στην Αττική. Αναλυτικά το πρόγραμμα. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να υπερασπιστούμε τη λαϊκή περιουσία!

Με 32 πλειστηριασμούς στην Αττική ξεκινά την Τετάρτη, 11-1-2017, η νέα χρονιά καταλήστευσης της λαϊκής περιουσίας από το κράτος, τους τραπεζίτες και τα λοιπά κοράκια. Στο σφυρί βγαίνουν κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα,
12 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 5 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 3 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 2 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Ν. Ιωνίας, 1 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Πόρου, 1 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 1 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα δώσει δυναμικό “παρών” όπως 3,5 χρόνια τώρα στα Ειρηνοδικεία και σας καλεί να ενισχύσετε αυτόν τον μεγάλο αγώνα αντίστασης.

Το ραντεβού είναι σταθερό κάθε Τετάρτη 4-5μμ στα Ειρηνοδικεία της χώρας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!


πηγή
http://www.kinimadenplirono.gr/tetarti-11-1-17-pleistiriasmoi-eirinodikeia-attikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ