Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Η θανατηφόρα πορεία της Αμερικής

Η Αμερική, παρ'όλο το θόρυβο και το κόστος των προεκλογικών εκστρατειών, δεν είναι δημοκρατική χώρα, ούτε η μεγαλύτερη υπερδύναμη στον κόσμο. Επίσης δεν είναι τόπος που τιμά πραγματικά τα περιβόητα ανθρώπινα δικαιώματα, είτε στη χώρα τους, είτε στο εξωτερικό, αν και οι πολιτικοί ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλάνε για αυτά. Είναι μια χώρα που ελέγχεται από τον πλούτο, και η απόκτηση ακόμα περισσότερου πλούτου, εξοπλίζει στρατό , που στην ουσία δεν πολέμισε για την άμυνα της χώρας, παρά μια και μόνο φορά .

Ακολουθώντας τη μακρά πορεία της Αμερικής μέσα απο την καταστροφή τη Μέσης Ανατολής,και το έργο των ένοπλων δυνάμεων, γίναμε μάρτυρες της εξέλιξης ενός φαινομένου που ονομάζεται διεθνή τρομοκρατία.

Οι εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, επικεντρώνονται στο τελευταίο, αφήνοντας όλη την προηγούμενη αδιαμφισβήτητη καταστροφή, στην αφάνεια . Ο έντυπος τύπος καθώς και τα ΜΜΕ, της Αμερικής είναι μια βιομηχανία όπως όλες οι άλλες, και ανήκει σε ένα σχετικά μικρό αριθμό πλουσίων ανθρώπων, που με τη σειρά τους, εξαρτώνται για
την λειτουργία και τα έσοδά τους, στις καλές σχέσεις με άλλες μεγάλες βιομηχανίες, πάντα σε συνεργασία με την κυβέρνηση .

Ποτέ δεν αμφισβητεί και ποτέ δεν ελέγχει την εκάστοτε πολιτική,όσο βάναυση κι αν είναι στους ανθρώπους. Μεγάλες συμμαχίες στο χώρο, παραδοσιακά συνεχίζουν την ίδια τακτική και η επιβίωσή τους πλέον εξαρτάται αποκλειστικά, απο την καλή θέληση της κυβέρνησης.

Το κεντρικό θέμα στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, είναι ο Donald Trump, που παρά την απρόσεκτη ρητορική του, φαίνεται να έχει μια σπίθα από ένα νέο, ανεξάρτητο μυαλό που δεν διαμορφώνεται από το πολιτικό κατεστημένο της Αμερικής. Έχει κάνει αρκετές ενθαρρυντικές δηλώσεις, λέγοντας ότι η Αμερική πρέπει να να τα πάει καλά με τη Ρωσία και την Κίνα, και να αφήσει τη Ρωσία να καθαρίσει στη Συρία. Είπε επίσης ότι το Ισραήλ πρέπει να πληρώνει τη δική του άμυνα.

Σε σχετικά πρόσφατη αναφορά του έκανε λόγο για τη χρήση βασανιστηρίων.

"Τα βασανιστήρια είναι απαράδεκτα.Νομικά αθώοι άνθρωποι απήχθησαν, βασανίστηκαν, και στην πορεία πολλοί πέθαναν, ή έχουν καταδικαστεί για το τίποτα. Η CIA έχει σκοτώσει έναν μεγάλο αριθμό κρατουμένων στο Rendition Γκούλαγκ από την 9/11, και μετά, είτε τυχαία είτε σκόπιμα αυτό δεν έχει σημασία, αλλά το βρώμικο έργο τους παραβιάζει κάθε αρχή που πρεσβεύουμε".

Οι Ηνωμένες Πολιτείες,κάνουν κατάχρηση εξουσίας στον κόσμο, ο οποίος έχει φτάσει στα όριά του.Ενώ δεν μπορεί να ρυμίσει τις δραστηριοτητές της , παρ'όλα αυτά συνεχίζει να θέλει περισσότερη εξουσία σε άλλα κράτη, σαν ένα μεγάλο κακομαθημένο παιδί που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει παγωτό.

Ωθείται σε υπερβολές (στρατιωτικής και ασφαλιστικής φύσεως), ενώ τα οικονομικά της είναι σε φρικτή κατάσταση, και μπορεί να είναι πλέον θέμα χρόνου, πριν συμβούν τεράστιες "διορθώσεις" με όλες τις τρομερές συνέπειες που συνεπάγονται σε μια οικονομική καταστροφή.

Αλλά ίσως το πιο σημαντικό απο όλα, είναι ότι το απόλυτα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της δεν είναι σε θέση να της παράσχει καμία αποτελεσματική ηγεσία.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »