Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Τον συνέλαβε η αστυνομία γιατί είπε ένα αστείο για τον Μαντέλα !

Στο αστυνομικό κράτος της Βρετανίας ακόμα και το αστείο που έκανε ένας Βρετανός σε ένα φόρουμ, όπου σύγκρινε την μακροχρόνια νοσηλεία του εκλειπόντα Νέλσον Μαντέλα, με την αργή διακοπή της λειτουργίας του υπολογιστή του, ήταν αρκετό για να συλληφθεί (!) από την αστυνομία, να του πάρουν τα δακτυλικά αποτυπώματα, δείγμα DNA και να μείνει κρατούμενος για οκτώ ώρες... 


Σύμφωνα με την είδηση, πρόκειται για τον Neil Phillips, από το Staffordshire, ο οποίος διευθύνει κατάστημα με σάντουιτς στο Rugeley, του οποίου επίσης κατασχέθηκε ο υπολογιστής τρεις εβδομάδες μετά την πραγματοποίηση του «αμαρτωλού» αστείου. 
Ο 44χρονος (φωτο) έγραψε : "Το PC μου κάνει τόση ώρα για να κλείσει ώστε αποφάσισα να το ονομάσω Νέλσον Μαντέλα". 


Ο κ. Phillips συνελήφθη στο σπίτι του στις 10 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί τον ρώτησαν σχετικά με αυτά που έγραψε στην ιστοσελίδα Rugeley Soap Box. 


Είπε : «Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, Μου πήραν DNA και
τον υπολογιστή μου. Ένα αστείο έκαναν. Δεν υπήρχε «μίσος». 


«Μπορεί να φάνηκε κακόγουστο σε κάποιους, αλλά δεν ήταν απεχθές. Στην αστυνομία είπα πόσα «likes» είχε. Τι συνέβη με την ελευθερία του λόγου ; 


«Όταν μου πήραν τον υπολογιστή, σκέφτηκα, "τι στο διάολο ψάχνουν;" Το να με ανακρίνουν είναι κάτι ‘άνω ποταμών’, πέρα από τη σύλληψη». 


«Είναι αστεία που κάνω copypaste», επέμεινε ο κ. Phillips. «Δεν τα κάνω εγώ και δεν τα βάζω σε δημόσιο χώρο. Θα πρέπει να εγγραφείς και να συμμετάσχεις στο φόρουμ για να το δεις. Εδώ έχουμε μια αστυνομία σκέψης, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό». 


Αφού κατέβαλε εγγύηση (!) ο κ. Phillips πληροφορήθηκε τελικά από την αστυνομία ότι «δεν θα γίνουν περαιτέρω ενέργειες με βάση απόφαση του Εισαγγελέα, αφού δεν είναι επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία για να στηριχθεί μια ποινική δίωξη».




Η σύλληψη ήταν το αποτέλεσμα ενός παραπόνου από έναν τοπικό σύμβουλο του κόμματος των Φιλελευθέρων - Δημοκρατών, (που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό) του Tim Jones (φωτο), ο οποίος προφανώς «εξοργίστηκε» από αυτό το αστείο και απευθύνθηκε στην αστυνομία!




<<<     Πριν η Monsanto ανοίξει τις σαμπάνιες ( Ψήφισμα - petition ) 



 Πως ο Ισημερινός νίκησε το ΔΝΤ...    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »