Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΗΣ "ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ "ΨΕΛΝΟΝΤΑΣ" ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΗΣ "ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ
ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ "ΨΕΛΝΟΝΤΑΣ" ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Οι εκλογές με λίστα έφεραν τα πάνω κάτω σε πολλά ψηφοδέλτια των κομμάτων.
Στο ψηφοδέλτιο της "Πλεύσης Ελευθερίας" ορισμένες υποψήφιες, παρά την πολύ καλή τους επίδοση στις πρώτες εκλογές, μεταφέρθηκαν με πρωτοβουλία της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε μη εκλόγιμες θέσεις, προς όφελος φυσικά μερικών άλλων, που προφανώς η Κωνσταντοπούλου τους θεωρεί πιο έμπιστους, πιο πειθήνιους!

1η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Ολγα Δάλα, υποψήφια βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Την αποχώρησή της από το κόμμα της Πλεύση Ελευθερίας γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στα social media, η οποία καταγγέλλει ότι εξαπατήθηκε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
...........................................................................

2η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Μαργαρίτα Καζάκου, πρώτη σε σταυρούς στη Β’ Πειραιά.

Σε ανάρτησή της ανέφερε πως με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «φυτεύτηκαν» υποψήφιοι και

δεν θα είναι εκείνοι που ψήφισαν οι πολίτες.
...........................................................................

3η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Χρύσα Διαμαντοπούλου, πρώτη σε σταυρούς στο Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών.
Γνωστοποίησε πως αποσύρει την στήριξή της στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Από πρώτη στον Β1 τομέα όμως, με συνοπτικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πάντα γελαστή και γελασμένη από ανθρώπους, αλλά με την ανακούφιση που φέρνει το αίσθημα του δικαίου, αποχωρώ από την #Πλεύση_Ελευθερίας και αποσύρω τη στήριξή μου στη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou.

Έδωσα μία σιωπηλή εκλογική μάχη, έτσι όπως την επέλεξα, με 3.802 ανθρώπους να με ψηφίζουν για τα ιδανικά και τις αξίες μου. Από πρώτη στον Β1 τομέα όμως, με συνοπτικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος. Η ψήφος μας στα σκουπίδια λοιπόν. Υπήρξα απλώς ένα «δόλωμα» για αυτούς.

ΟΧΙ. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Δεν θα σας μιλήσω ούτε για τα παρασκήνια ούτε για τα φυτευτά κοράκια. Καμία πολιτική καριέρα δεν ονειρεύομαι πλάι σε τέτοιους. Καμία ζωή χωρίς Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία. Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί και αποχωρώ ζητώντας συγνώμη από όλους όσοι με στήριξαν. Θα συνεχίσω να παλεύω για το δίκαιο, θα συνεχίσω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, θα συνεχίσω…».
_________________________________

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...

Η κα Κωνσταντοπούλου συνεχίζει απτόητη να μοιράζει καρδούλες δεξιά και αριστερά και να αποφεύγει πεισματικά να αναφέρει ούτε ένα στοιχειώδες πολιτικό πρόγραμμα, για να μην αντιληφθεί ο κόσμος που την ακούει, ότι δεν έχει να προτείνει τίποτε διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο συστημικό κόμμα.

Οσο για τις μεθόδους της, όπως βλέπουμε, η μόνη που... "Πλέει με Ελευθερία" μέσα στο κόμμα της, είναι η ίδια...

Δεξιές παλαιοκομματικές πρακτικές, ανακατεμένες με χαζοχαρούμενη παρουσία, δανεισμένη από κάτι κούφιες έφηβες στο Instagram.

Μόνο προσωπικές φιλοδοξίες, χωρίς καμμία κοινωνική ευαισθησία, είναι η καλύτερη συνταγή για να γίνεις ένας ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ πολιτικάντης.



1 σχόλιο:

  1. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!

    https://attikanea.info/%CE%B7-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88/

    @Μαργαρίτα Καζάκου 1η σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου της εξαπαταθηκε από την Κωνσταντοπουλου
    @Ολγα Δαλλα 1η σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου της εξαπατηθηκε από την Κωνσταντοπουλου
    @Χρύσα Διαμαντοπουλου 1η σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου της εξαπατηθηκε από την Κωνσταντοπουλου
    @Νικολέτα Μπουραζάνη 1η σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου της εξαπατηθηκε από την Κωνσταντοπουλου
    @Αλεξανδρα Πολυχρονοπουλου 1η σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου της εξαπατηθηκε από την Κωνσταντοπουλου
    @Χρήστος Λάμπρου 1ος σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου του εξαπαταθηκε από την Κωνσταντοπουλου
    @Τζανης Γκουσκος 1ος σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου του εξαπαταθηκε από την Κωνσταντοπουλου
    @Δημήτρης Κολοκοτρώνης 1ος σε σταυρούς με την αγάπη του κόσμου του εξαπαταθηκε από την Κωνσταντοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »