Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Η μέχρι τώρα φασιστική λογοκρισία που επέβαλλαν οι δήθεν "φιλελεύθεροι" μακελάρηδες έχει δεχθεί ένα συντριπτικό χτύπημα μη αναστρέψιμου αντίκτυπου.

 Periklis Bozinakis

Αυτή τη στιγμή που γράφω συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές στο τοπίο των ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Η μέχρι τώρα φασιστική λογοκρισία που επέβαλλαν οι δήθεν "φιλελεύθεροι" μακελάρηδες έχει δεχθεί ένα συντριπτικό χτύπημα μη αναστρέψιμου αντίκτυπου. 

Οι εκπομπές στο αλογόκριτο πλέον twitter έχουν θεαματικότητα σαράντα και πενήντα φορές (!!!) πάνω από την αντίστοιχη του CNN! Άνθρωποι όπως ο αποκλεισμένος Ρόμπερτ Κέννεντι και ο πολιτικός σχολιαστής Κάρλσον (ο οποίος έχει και πάλι βήμα, με νούμερα ιλιγγιώδη σε σχέση με την θνήσκουσα προπαγάνδα των "παγκοσμιοποιημένων" φερεφώνων) ακούγονται πλέον από μυριάδες κόσμο. 

Από τη συντριπτική πλειοψηφία του κοινού, δηλαδή. Ντοκυμαντέρ που η ψυχοπαθολογική λογοκρισία χαρακτήριζε ως... "τρανσοφοβικά" σαρώνουν σε θεαματικότητα. 

Ρεπορτάζ που εκθέτουν και καταγγέλλουν τη γενοκτόνο φάμπρικα της Big Pharma έχουν ανταπόκριση σε ιστορικά πρωτοφανή επίπεδα. Το σημειώνω απλώς, για να έχουμε μια εικόνα των ιστορικών μεταβολών στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.


Ήταν αναπόφευκτο να συμβεί κάτι τέτοιο. Αναπόφευκτο και

ΠΟΛΥ ενδιαφέρον. Να μην ξεχνάμε ότι η ΝεοΤαξίτικη Ατζέντα απευθύνεται πλέον αποκλειστικά και μόνο σε όντα που δεν πιστεύουν αυτό που βλέπουν και αυτό που βιώνουν, αλλά αυτό που λέει η προπαγάνδα του Δόγματος. Δεν εμπιστεύονται τη βιωμένη εμπειρία αλλά την κατασκευασμένη πληροφορία.

 Δεν πιστεύουν την πραγματικότητα αλλά το εικονικό. Αυτό δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζονται μερικές γενιές αποχαύνωσης για να μετατραπεί ο πελάτης σε ευνουχισμένο υποχείριο, εξαρτημένο από την εικονική πλύση εγκεφάλου των συστημικών ΜΜΕ. 

Για παράδειγμα, ο απόλυτος παραλογισμός και η απάτη της δήθεν "κλιματικής αλλαγής" και της "υπερθέρμανσης": το γεγονός ότι η παγομάζα στους Πόλους όχι απλώς δεν μειώνεται αλλά αυξάνεται, δεν αποδεικνύεται μόνο από τα αδιάσειστα στοιχεία που ήρθαν πρόσφατα στο φως, σε πείσμα της ΔιεθνοΝαζιστικής μηχανής που αγωνίζεται ασθμαίνοντας να πείσει για το αντίθετο. 

Αποδεικνύεται και από την εμπειρία των τελευταίων τριών-τεσσάρων ετών που είχαμε τους πιο κρύους χειμώνες και τα πιο δροσερά καλοκαίρια. 

Στο Παρίσι έβρεχε ασταμάτητα για τέσσερις εβδομάδες, και οι διαταραγμένοι υπαλληλίσκοι του WEF και του ΠΟΥ προσπαθούσαν να πείσουν τους Γάλλους ότι έχουν ΞΗΡΑΣΙΑ για να επιβάλλουν περιορισμούς στην κατανάλωση του νερού! 

Περιορισμοί που φυσικά ΔΕΝ ισχύουν για ιδιωτικές εταιρίες που πουλάνε το νερό σε μπουκάλι 600 φορές ακριβότερα... Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο η καταστροφή του φράγματος στο Δνείσπερο από το Ναζιστικό Ουκρανικό Καθεστώς της μαριονέτας Ζελένσκι (το οποίο έκανε συνεχώς πρόβες για το χτύπημα μήνες πριν) αποδίδεται στη... Ρωσία! Στη Μόσχα θα πρέπει να παθαίνουν κράμπες πλέον απ' τα γέλια.


Κάθε συντριπτικό χτύπημα σε αυτή την καθεστωτική ψυχοπαθολογία είναι ζωτικής σημασίας, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, για αρχή, είναι εκ των έσω. Εμείς, αν θέλουμε να αξίζουμε τον τίτλο του πολίτη, καλό είναι επίσης να κοιτάξουμε προς τα μέσα. Το κατά πόσο είμαστε ακόμη πελάτες αυτής της Ατζέντας, και το πόσες χαραμάδες αφήνουμε άθελά μας για να περάσει το Κακό και να πιάσει δουλειά - ΑΥΤΟ είναι το υλικό που φτιάχνει τα καθεστώτα. Εσωτερικά, και στην καθημερινότητά μας. Να θυμόμαστε ότι όσο πιο μέσα βουτάμε, τόσο πιο έξω ανοιγόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ