Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Το «τερμάτισε» η Βραζιλιάνα που παντρεύτηκε μια… κούκλα: Ευνούχισε τον «σύζυγό» της επειδή την απατούσε (βίντεο)

 «Είναι ένα λευκό ερωτικό βοήθημα, με μήκος 16 εκατοστά - Έτσι αποφάσισα να του το αφαιρέσω»

Πριν από λίγο καιρό η Βραζιλιάνα Meirivone Rocha Moraes είχε γίνει ευρέως γνωστή καθώς παντρεύτηκε με κάθε επισημότητα μια… πάνινη κούκλα. Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως το «τερμάτισε» καθώς ανακοίνωσε ότι ευνούχισε την κούκλα σύζυγό της, επειδή ισχυρίζεται ότι την απατούσε κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, είπε πως η κούκλα – σύζυγός της ήταν… ζωηρός και λάτρης του ποδόγυρου, την είχε απατήσει πολλές φορές και το έκανε άλλη μια τώρα και αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά και να του… αφαιρέσει τον… ανδρισμό του.

Η Meirivone Rocha Moraes ισχυρίστηκε ότι ευνούχισε τον «σύζυγό» της, που τον έχει ονομάσει Marcelo επειδή την απάτησε και πάλι.

Η τιμωρία στον καναπέ

Η γυναίκα από την Βραζιλία αποφάσισε να τιμωρήσει και με άλλον τρόπο την ανδρική κούκλα μετά την… αφαίρεση του ανδρισμού της.

Η Meirivone Rocha Moraes είπε ότι έδιωξε τον Marcelo από το συζυγικό κρεβάτι και τον έβαλε να κοιμάται μόνος του στον καναπέ.

Έτσι τον έπιασε να την απατά

Η Βραζιλιάνα αποκάλυψε και πως έπιασε την κούκλα – σύζυγό της να την απατά και

τόνισε ότι ο ίδιος ο Marcelo της αποκάλυψε μέσω μηνύματος τα… τσιλιμπουρδίσματά του.

«Μου έστειλε μήνυμα ένα βράδυ και παραδέχθηκε ότι με απατά. Εκείνο το βράδυ έγιναν πολύ άσχημα πράγματα και τον έβαλα να κοιμηθεί στον καναπέ».

Η τιμωρία όμως, αυτή δεν ήταν αρκετή για την κούκλα, διότι η γυναίκα του αποφάσισε να του αφαιρέσει και τον… ανδρισμό του.

«Είναι ένα λευκό ερωτικό βοήθημα, με μήκος 16 εκατοστά. Έτσι αποφάσισα να του το αφαιρέσω. Το έχω ξανακάνει. Φοβάμαι ότι άλλες γυναίκες θα θέλουν να αγγίξουν το μόριο του Marcelo, για αυτό και το βάζω στο συρτάρι όταν βγαίνουμε έξω. Έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα να τον ποθήσουν άλλες γυναίκες», είπε.

Η Βραζιλιάνα συμπλήρωσε ότι ο Marcelo την έχει απατήσει και στο παρελθόν και μίλησε και για τα… πειστήρια του… εγκλήματος της κούκλας.

«Την τελευταία φορά βρήκα ένα ροζ εσώρουχο. Έμαθα ότι ο Marcelo ήταν με άλλη γυναίκα, αλλά όταν ρώτησα με ποια, δεν μου απάντησε. Είναι άτακτος, κυνηγάει γυναίκες και μετά μου λέει ψέματα ότι δεν συμβαίνει τίποτα», είπε η Meirivone Rocha Moraes

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »