Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – Ο διευθυντής του NHS επιβεβαιώνει ότι τα νοσοκομεία είπαν ψέματα σχετικά με την αιτία θανάτου για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της πανδημίας COVID

 

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – Ο διευθυντής του NHS επιβεβαιώνει ότι τα νοσοκομεία είπαν ψέματα σχετικά με την αιτία θανάτου για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της πανδημίας COVID..

 Πριν από το Covid, τέσσερις τύποι πνευμονίας αθροιζόμενοι μαζί αποτελούσαν την υψηλότερη αιτία θανάτου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε ένα πρόσφατα εφαρμοσμένο σύστημα Ιατροδικαστών για την πιστοποίηση των θανάτων, ο Ιατροδικαστής πιστοποιούσε όλους τους τύπους θανάτων από πνευμονία ως θανάτους από covid-19, δήλωσε ένας πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Φροντίδας στο τέλος της ζωής.

Το Σάββατο, ο Sai, πρώην Διευθυντής του NHS για τη Φροντίδα στο Τέλος της Ζωής, έγραψε ένα νήμα στο Twitter στο οποίο, μεταξύ άλλων, έδωσε μια προσωπική περιγραφή των αλλαγών στο σύστημα αναφοράς θανάτων που εφαρμόστηκαν στο NHS:

“Όταν τέσσερις διαφορετικές ασθένειες [ομαδοποιούνται] και τώρα ονομάζονται covid-19, αναπόφευκτα θα δείτε το covid-19 με τεράστιο ποσοστό θανάτων. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτή την τεράστια αύξηση των θανάτων από το covid-19 λόγω της εφαρμογής του συστήματος ιατρικών εξετάσεων.

“Ασθενείς που εισάγονται και πεθαίνουν με πολύ συνηθισμένες παθήσεις όπως

γήρας, έμφραγμα του μυοκαρδίου, νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, αιμορραγίες, εγκεφαλικά επεισόδια, ΧΑΠ και καρκίνο κ.λπ. πιστοποιούνταν πλέον ως covid-19 μέσω του Συστήματος Ιατρικών Εξεταστών.

“Τα νοσοκομεία μεταπηδούσαν από και προς το σύστημα Medical Examiner και το προ-πανδημικό σύστημα όπως [και] όποτε ήθελαν. Όταν οι θάνατοι από covid-19 έπρεπε να αυξηθούν, το νοσοκομείο μεταπηδούσε στο Σύστημα Ιατρικού Εξεταστή”.

Επιπλέον, “τα νοσοκομεία είχαν κίνητρο να αναφέρουν τους θανάτους από covid-19 σε σχέση με τους κανονικούς θανάτους, καθώς η κυβέρνηση πλήρωνε στα νοσοκομεία επιπλέον χρήματα για κάθε θάνατο από covid-19 που αναφερόταν”, δήλωσε ο Sai. “Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου, ότι η κυβέρνηση έχει σχεδιάσει ολόκληρη την πανδημία από το 2016, όταν πρότεινε για πρώτη φορά την αλλαγή στην ιατρική πιστοποίηση θανάτου”.

Μπορείτε να διαβάσετε το νήμα του Sai στο Twitter ΕΔΩ ή στην εφαρμογή Thread Reader App ΕΔΩ. Σε περίπτωση που αφαιρεθεί από το Twitter έχουμε αντιγράψει το νήμα παρακάτω και επισυνάπτουμε ένα αντίγραφο pdf στο τέλος αυτού του άρθρου. Στα παρακάτω, ο αριθμός στην αρχή μιας παραγράφου σχετίζεται με τον αριθμό του tweet μέσα στο νήμα. https://expose-news.com/wp-content/uploads/2023/01/Thread-by-@TheOriginalSai-14-Jan-23.pdf

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »