Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Η γερμανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η έρευνα για τα εμβόλια Covid θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία»

Μια έρευνα για την απάντηση της κυβέρνησης στην καταστροφή του Covid θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία», ισχυρίζεται η Γερμανίδα Πρόεδρος Δεοντολογίας και κυβερνητική σύμβουλος Alena Buyx, η οποία υποστήριξε υποχρεωτικά lockdown, παραγγελίες μασκών και εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι οι πιο ειλικρινείς αξιωματούχοι που είναι υπεύθυνοι για βάναυσους περιορισμούς και εντολές COVID ξαφνικά δεν θέλουν να μιλήσουν για τα τελευταία χρόνια και εύχονται να εξαφανιστεί το αυξανόμενο σκάνδαλο. Τα αριστερά ειδησεογραφικά πρακτορεία ζητούν ακόμη και «πανδημική αμνηστία», η οποία θα απαλλάξει την κυβέρνηση, τη Big Pharma και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης από τυχόν νομικές συνέπειες που προκύπτουν από τις πράξεις τους.

Όχι μόνο η οικονομική και ψυχική βλάβη ήταν τεράστιες διαστάσεις, αλλά και οι απώλειες ανθρώπινων ζωών που προέκυψαν από τα μέτρα, ιδίως τα εμβόλια. Η υπερβολική θνησιμότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι όσοι είναι υπεύθυνοι για την προώθηση και την εφαρμογή των καταστροφικών μέτρων πανδημίας συμπεριφέρονται τώρα σαν μεθυσμένοι οδηγοί που έτρεξαν και

ξύπνησαν την επόμενη μέρα συνειδητοποιώντας ότι κάτι απαίσιο συνέβη. Ελπίζουν ότι κανείς δεν θα το προσέξει και θα τους ζητήσει να λογοδοτήσουν.

Αναφορά NoTricksZone :

Ένα παράδειγμα είναι η Alena Buyx , Πρόεδρος του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας , η οποία παρείχε την απαραίτητη ηθική κάλυψη κάθε φορά που η γερμανική κυβέρνηση επέβαλε σκληρά lockdown και πειραματικούς εμβολιασμούς ενάντια στη θέληση πολλών ανθρώπων. Ο Buyx ήταν ένας ειλικρινής υποστηρικτής του μαζικού εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων.

Έρευνα «επικίνδυνη για τη δημοκρατία»

Σε μια συνέντευξη στη γερμανική αριστερή εφημερίδα Die Zeit , ο Buyx είπε ότι η ανάγκη για έρευνα «είναι κατανοητή, αλλά είναι απίστευτα τοξική. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία».

Φοβάται μέχρι θανάτου την ευθύνη

Τώρα που τα δεδομένα αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη ιατρική καταστροφή/απάτη όλων των εποχών, ηγετικά πρόσωπα όπως η Buyx προφανώς τρέχουν φοβισμένα μέχρι θανάτου των ερευνών και της δέουσας διαδικασίας.

«Σύμφωνα με τον Buyx, όποιος ζητά μια θεμελιώδη επανεκτίμηση των πολιτικών της Corona, όποιος απαιτεί προσωπικές και, αν χρειαστεί, νομικές συνέπειες, είναι εχθρός της δημοκρατίας», σχολιάζει το Pleiteticker.de εδώ .

Αυτό είναι το επίπεδο ηθικής που βλέπουμε στη Γερμανία σήμερα. Θυμηθείτε πώς η πρώην κομμουνιστική «Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας», γνωστή και ως Ανατολική Γερμανία, συνήθιζε να ισχυρίζεται το ίδιο για την ψεύτικη δημοκρατία τους και κάθε πολιτική αντιπολίτευση.

newspunch.com

3 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος της Bayer Ph. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA είναι Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία

    https://twitter.com/ayaM_okiK/status/1611339477271601153?cxt=HHwWgoCztfSt0NwsAAAA
    ============
    Τα έγγραφα Pfizer που ΔΕΝ πρέπει να δει η δημοσιότητα: Σοκαριστικοί ισχυρισμοί για τα εμβόλια και τα ΜΩΡΑ
    Η Dr Naomi Wolf, Διευθύνων Σύμβουλος του Dailyclout. io, εκτοξεύει νέα πυρά κατά της Pfizer!!!

    https://twitter.com/ayaM_okiK/status/1611352091381071873?cxt=HHwWgoDQ7ZKM1twsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://pbs.twimg.com/media/Flz2G9WXEAU6mLK?format=jpg&name=small

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε στους έσχατους καιρούς

    https://rumble.com/v244u14-are-we-living-in-the-end-times.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »