Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας!!! Αυτό προτείνουν μετά το ΠΑΣΟ εμβολιασμού…

Η γερμανική κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει τους φόβους…

Και ο εφιάλτης ξεκινά!!! Ο Γερμανός ερευνητής για το κλίμα, Hans Joachim Schellnhuber, ζητά ένα ατομικό όριο CO₂ για κάθε πολίτη: Η μέση κατανάλωση στην Γερμανία είναι επί του παρόντος περίπου 10 τόνοι, ο Schellnhuber θα ήθελε να το περιορίσει σε τρεις. Ένα «κλιματικό πάσο» θα μπορούσε να βοηθήσει, όπως λέει!!!

Επομένως το εμβολιαστικό πάσο ήταν η προετοιμασία για να αποκτήσουμε και άλλα, καθώς αυτό που από καιρό θεωρούνταν «θεωρία συνωμοσίας» φαίνεται τώρα να γίνεται πραγματικότητα: Σε μια συνέντευξη στο  περιοδικό ARD Panorama, ο διεθνιστής «ερευνητής του κλίματος» των μέσων ενημέρωσης Hans Joachim Schellnhuber ζητά την  εισαγωγή ενός «ατομικού ορίου CO₂» και ταυτόχρονα ιδιωτικές συναλλαγές για περισσότερο CO₂. 

Όπως αναφέρει:

«Όλοι λαμβάνουν τρεις τόνους CO₂ ετησίως, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερο, πρέπει απλώς να το αγοράσετε».

Ο Schellnhuber τονίζει ότι εάν εφαρμοστεί μια «θεμελιώδης αρχή της δικαιοσύνης», κάθε άτομο θα έχει περίπου τρεις τόνους CO₂ διαθέσιμο ετησίως έως το 2050. Σύμφωνα με τον

ερευνητή του κλίματος, κάθε πολίτης στην Γερμανία προκαλεί περίπου δέκα τόνους CO2 ετησίως. Πάνω απ ‘όλα, οι υψηλόμισθοι και οι πλούσιοι εκπέμπουν μερικές φορές έως και 100 τόνους CO₂ ανά άτομο, αλλά ορισμένοι “υπερπλούσιοι” θα έφταναν και τους 2.000 τόνους ετησίως. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!!

Ο Schellnhuber περιέγραψε τους τρεις τόνους «στο πλαίσιο μιας ελεύθερης κοινωνίας» ως «πλανητικό δρόμο». Άλλωστε, σύμφωνα με την θεωρία των διεθνιστών, το «κοινό καλό» και το.. περιβάλλον (δηλαδή τα μισάνθρωπα σχέδιά τους με πρόσχημα τα προαναφερθέντα) υπερισχύουν των ατομικών δικαιωμάτων.

Ήδη από τον Μάιο του περασμένου έτους, εξήγησε πώς θα πρέπει να εισαχθεί ένα λεγόμενο πάσο για το κλίμα για αυτόν τον σκοπό και κυρίως επειδή αναμένει πολλούς «κλιματικούς πρόσφυγες» στο μέλλον. Στο πάνελ “Κλιματική Δικαιοσύνη και Μετανάστευση. Μεταναστευτική Πολιτική στον Ορίζοντα της Επικίνδυνης Κλιματικής Αλλαγής” στην Στουτγάρδη , είπε :

“Για μένα, το ερώτημα εάν θα πετύχουμε να καθιερώσουμε ένα τέτοιο διαβατήριο για το κλίμα. […] Θα έχουμε μια κοινωνία στην οποία ο ανθρωπισμός θα είναι η κατευθυντήρια γραμμή;”

Η πολιτικός του Κόμματος των Πρασίνων και αντιπρόεδρος της Bundestag (ομοσπονδιακή γερμανική Βουλή) Katrin Göring-Eckhardt είναι επίσης ενθουσιώδης με την ιδέα του κλιματικού διαβατηρίου.

Η ίδια τόνισε:

«Θα πρέπει να προωθήσουμε σοβαρά την ιδέα του κλιματικού διαβατηρίου παγκοσμίως».

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν στο μυαλό τους να το προωθήσουν παντού στην Δύση!!!

Σύμφωνα με το ARD , οι λεγόμενοι αναλυτές κινδύνου καταγγέλλουν «την αποτυχία της πολιτικής όσον αφορά την προστασία του κλίματος» και απαιτούν να ληφθούν γρήγορα «μέτρα» δήθεν για την προστασία του κλίματος!!!

Το πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί το όλο θέμα τεχνικά φάνηκε ήδη κατά την διάρκεια της, κατά πολλούς, στημένης, «κρίσης του κορωνοϊού»: Μόνο όσοι είχαν την κατάλληλη εφαρμογή στα smartphone τους μπορούσαν -τουλάχιστον προσωρινά- να έχουν πρόσβαση σε εστιατόρια, δημόσια κτίρια κ.λπ. Τεχνικά, θα ήταν επίσης δυνατό να προγραμματιστεί μια εφαρμογή που καταγράφει όλες τις πτήσεις και τα ταξίδια με αυτοκίνητο. Όταν επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος, ο καταναλωτής θα μπορούσε να «αγοράσει» έξτρα Co2, πληρώνοντας πρόστιμο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν!!!

el.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????????????

    ΧΑΡΑΡΙ ΓΙΑ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=_12RduClNv8
    ==========
    Yuval Noah Harari 2018 - Οι κρυφές σκέψεις των ανθρώπων

    https://rumble.com/v24y63k-yuval-noah-harari-2018-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεγάλη απάτη - Σύμβουλος του FDA: Να μην εμβολιάζονται οι νέοι και υγιείς – Επιστήμονας ζητάει την απόσυρση των εμβολίων

    https://www.bankingnews.gr/koinonia/articles/660540/i-megali-apati-symvoulos-tou-fda-na-min-emvoliazontai-oi-neoi-kai-ygieis-epistimonas-zitaei-tin-aposyrsi-ton-emvolion

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ