Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Οι Γερμανοί Αγρότες Διαμαρτύρονται Για Το Νέο Νόμο Που Αυξάνει Τις Τιμές Των Καυσίμων [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετάφραση: Απολλόδωρος

31 Δεκεμβρίου 2023 | Rhoda Wilson | Διαβάστε το εδώ


Οι Γερμανοί αγρότες είναι εξοργισμένοι με τις προτεινόμενες περικοπές στις επιδοτήσεις για το ντίζελ και τις φορολογικές απαλλαγές που επηρεάζουν άμεσα τα προς το ζην τους. Λένε ότι αυτές θα μπορούσαν να τους κοστίσουν έως και 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Οι αγρότες από όλη τη Γερμανία κατέβηκαν στο Βερολίνο στα μέσα Δεκεμβρίου και ξανά στο τέλος του μήνα. Είναι εξοργισμένοι με την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να διακόψει τις επιδοτήσεις καυσίμων ντίζελ και να καταργήσει τις φοροαπαλλαγές για την απόκτηση γεωργικών και δασικών μηχανημάτων.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η κυβέρνηση συνασπισμού δικαιολόγησε την κίνηση αυτή με την επισήμανση της ανάγκης να καλυφθεί μια τρύπα 17 δισεκατομμυρίων ευρώ στον προϋπολογισμό της χώρας για το 2024, αφού το Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης έκρινε αντισυνταγματικό το Βερολίνο να ανακατανείμει κονδύλια που προορίζονταν αρχικά για την ενίσχυση των στεφανιαίων νόσων για άλλους σκοπούς. Το Βερολίνο δήλωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου κατέστησε επιτακτική την ανάγκη περικοπής των "κλιματικά επιβλαβών" επιδοτήσεων.

Ο ανεξάρτητος ερευνητής δημοσιογράφος Peter Imanuelsen έχει περισσότερα για την ιστορία.

Εξαπλώνεται -: Μαζική διαμαρτυρία αγροτών στη Γερμανία

Peter Imanuelsen (επίσης γνωστός ως Peter Sweden)

Ίσως έχετε ακούσει για τη διαμαρτυρία των αγροτών στην Ολλανδία. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τα σχέδια της κυβέρνησης να κατασχέσει ουσιαστικά 3.000 αγροκτήματα για την επίτευξη των κλιματικών στόχων του 2030.

Νωρίτερα φέτος ταξίδεψα για να αναφερθώ στη διαμαρτυρία των αγροτών στις Κάτω Χώρες. Περίπου 10.000 άνθρωποι έδωσαν το παρόν. Ένας από τους ομιλητές που υποστήριξαν τους αγρότες δεν ήταν άλλος από τον Geert Wilders. Πρόσφατα κέρδισε τις εκλογές στη χώρα.

Διαβάστε την αλήθεια για τη διαμαρτυρία των Ολλανδών αγροτών στο προηγούμενο άρθρο μου ΕΔΩ.

Αλλά υπάρχουν και άλλα!

Τώρα οι αγρότες στη Γερμανία διαμαρτύρονται, και αυτό μόλις και μετά βίας αναφέρεται στις ειδήσεις. Δεν μπόρεσα να βρω κανένα διεθνές mainstream μέσο ενημέρωσης να αναφερθεί σε αυτή την ιστορία. Με την εγγραφή σας στο Substack μου είστε τώρα ένας από τους λίγους ανθρώπους στον αγγλόφωνο κόσμο που ενημερώνονται για αυτή την ιστορία!

Οι αγρότες δεν θα έχουν πλέον φορολογικές ελαφρύνσεις για το ντίζελ και δεν θα έχουν απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για τα αγροτικά οχήματα σύμφωνα με τα νέα σχέδια.

Λένε ότι τα νέα αυτά μέτρα θα βοηθήσουν στην προστασία του κλίματος ...

Υπέροχη ιδέα. Ας κάνουμε τη γεωργία πολύ πιο ακριβή, κάνοντας έτσι τα τρόφιμα πιο ακριβά στο όνομα της κλιματικής αλλαγής!

Οι αγρότες δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό, γι' αυτό και διαμαρτύρονται. Τον περασμένο μήνα περίπου 40.000 αγρότες απέκλεισαν τους δρόμους του Βερολίνου με περίπου 8.600 τρακτέρ - μια αυτοκινητοπομπή μήκους 10 χιλιομέτρων.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο της διαμαρτυρίας στο Βερολίνο:

Viral Hog: Διαδήλωση αγροτών στο Βερολίνο στις 18 Δεκεμβρίου. Τρακτέρ παρατάσσονται στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νόμο που θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2024 και θα καταργήσει τη μείωση του φόρου στα καύσιμα, 22 Δεκεμβρίου 2023 (1 λεπτό)


Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται.

Την Παρασκευή, 850 τρακτέρ βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν στη γερμανική πόλη Siegen. Παρακολουθήστε παρακάτω βίντεο με μερικά από τα τρακτέρ:

Lokal Plus: Διαμαρτυρία αγροτών: 200 τρακτέρ οδηγούν στη διαδήλωση στο Siegen. Την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, μεγάλος αριθμός αγροτών και εκπροσώπων άλλων κλάδων από την περιοχή ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη διαδήλωση κατά των σχεδίων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό. Εκατοντάδες τρακτέρ και φορτηγά ξεκίνησαν το πρωί από διάφορα σημεία συνάντησης προς την κατεύθυνση του Siegen - μεταξύ άλλων στο σημείο συγκέντρωσης στο Löffelberg του Hünsborn, 29 Δεκεμβρίου 2023 (1 λεπτό)


Γνωρίζατε ότι τώρα ταΐζουν τοξικά χημικά στις αγελάδες για να τις κάνουν να κλάνουν λιγότερο; Ναι, σωστά διαβάσατε.

Υπάρχει πλέον ένα νέο "κλιματικό γάλα" που παρασκευάζεται από αγελάδες στις οποίες χορηγούνται κατασταλτικά του μεθανίου. Μπορείτε να μαντέψετε ποιος έχει επενδύσει πρόσφατα σε εταιρείες που παράγουν κατασταλτικά μεθανίου; Κανείς άλλος από τον Bill Gates.

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, φροντίστε να δείτε την εις βάθος έρευνά μου σε αυτόν τον κόσμο του "κλιματικού γάλακτος" και των αναστολέων του μεθανίου που ταΐζονται στις αγελάδες.

Διαβάστε περισσότερα: They are poisoning our milk now, Peter Imanuelsen, 24 Οκτωβρίου 2023

Χωρίς τους αγρότες, δεν έχουμε καθόλου φαγητό. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για μια χώρα είναι να έχει ασφαλή προμήθεια τροφίμων. Τώρα φαίνεται ότι οι αγρότες δέχονται επιθέσεις επειδή θεωρείται ότι κάνουν κακό στο περιβάλλον. Πραγματικά δεν βγάζει κανένα νόημα.

Χωρίς αγρότες = Χωρίς τρόφιμα.  

(σ.σ. oimaskespeftoun: Με λίγους αγρότες=εξάρτηση και ακριβά τρόφιμα)


—-Δικτυογραφία :

German farmers come out in force to protest new law which increases fuel prices

https://expose-news.com/2023/12/31/german-farmers-come-out-in-force-to-protest/

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »