Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Πώς το CDC έκρυψε σκόπιμα τα δεδομένα θανάτων από τα εμβόλια, με κωδικοποίηση που ήξεραν ελάχιστοι!

Ο John Beaudoin, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός και συγγραφέας του «The Real CDC». κατάφερε να αποδικωποιήσει τις αναφορές για τα πιστοποιητικά θανάτου του VAERS από εκείνους που πέθαναν μετά το εμβόλιο COVID-19.

Στις 18 Ιανουαρίου 2022, η Κάσιντι, ένα επτάχρονο κορίτσι πέθανε από επιπλοκές του COVID-19 στη Μασαχουσέτη. Η ιστορία της μεταδόθηκε στα τοπικά δίκτυα. «Σκέφτηκα, όλα όσα ξέρω για τα δεδομένα θανάτων του COVID, δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να πέθανε ένα επτάχρονο κορίτσι από COVID».

Ο Beaudoin υπέβαλε οκτώ αιτήματα για βα εχει πρόσβασει σε δημόσια αρχεία .Έτσι μπόρεσε να αποκτήσει κάποια στιγμή ολόκληρη τη βάση δεδομένων πιστοποιητικών θανάτων της Μασαχουσέτης χωρίς διορθώσεις, από το έτος 2015 έως το 2022. Τότε, λέει ότι ήταν συνολικά 420.000 αρχεία.

Βρήκα την αιτία θανάτου της Κάσιντι ήταν επίσης εκεί. Το πιστοποιητικό θανάτου της απαριθμούσε αόριστα τις «επιπλοκές ιογενούς λοίμωξης από τον COVID-19».«Καλά, τι είδους επιπλοκές; Γιατί δεν

το απαριθμούσαν με τον ίδιο τρόπο όπως την πνευμονία λόγου χάρη;». «Ήταν ο μόνος φάκελος που δεν υπήρχε τίποτε άλλο στη λίστα; Είχε έμφραγμα; Πώς πεθαίνει κάποιος από COVID χωρίς άλλα συμπτώματα;»

Ο Beaudoin αποφάσισε να στραφεί στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών του εμβολίου (VAERS). Μετά από μερικά αιτήματα, βρήκε έναν φάκελο που θα μπορούσε να ανήκε στην Cassidy. «Η αναφορά έγινε στις 15 Ιανουαρίου, δύο ή τρεις μέρες πριν πεθάνει».

Το συγκεκριμένο αρχείο VAERS περιέγραφε ένα 7χρονο κορίτσι που έκανε εμετό για 8-10 ώρες μετά την πρώτη ένεση του εμβολίου για τον COVID-19. Μετά τη δεύτερη ένεση, είχε έντονο κοιλιακό άλγος, πυρετό 40 βαθμών και δεν έκανε κένωση για τρεις ημέρες.

Εάν αυτή η αναφορά VAERS ανήκει πραγματικά στην Cassidy, τότε η αιτία θανάτου της θα έπρεπε να είχε αναφερθεί απο το εμβόλιο.

«Θέλω να μάθω, είναι το ίδιο κορίτσι; Το κράτος δεν θα μου το πει, επομένως μηνύω τον κυβερνήτη της πολιτείας, τον επίτροπο δημόσιας υγείας, τον επικεφαλής ιατροδικαστή και τέσσερις μεμονωμένους ιατροδικαστές».

Η περίπτωση της Cassidy «ήταν μόνο η κορφή του παγόβουνου», είπε ο Beaudoin. Έχει ανακαλύψει πολλά ακόμη πιστοποιητικά θανάτου στη βάση δεδομένων της Μασαχουσέτης που με τον ίδιο τρόπο δεν απέδωσαν στο «εμβόλιο» την αιτία θανάτου, ακόμα κι όταν υπήρχαν ισχυρές αποδείξεις σοβαρής παρενέργειας για το εμβόλιο.

Δεν έγινε όμως απο άγνοια, είπε ο Beaudoin.

«Πρόκειται για σκόπιμη απόκρυψη πληροφοριών από το κοινό που θα έσωζε εκατομμύρια ζωές αν δεν αποφάσιζαν να τις αποκρύψουν».

Το U12.9 σημαίνει “εμβόλια COVID-19 που προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες στη θεραπευτική χρήση, απροσδιόριστα” Δείτε το αποτέλεσμα αναζήτησης που έχει υιοθετήσει το cdc το u12.9″

Στο παρακάτω βίντεο, ο John Beaudoin, εμφανίζεται στην πρόσφατη κατάθεσή του ενώπιον της Γερουσίας του Νιου Χάμσαϊρ, όπου μοιράστηκε τα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει από τα πιστοποιητικά θανάτου, αποκαλύπτοντας μια ανησυχητική αύξηση του αίματος και των θανάτων που σχετίζονται με το κυκλοφορικό και συμπίπτουν χρονικά με την κυκλοφορία των εμβολίων COVID- 19.

Ο Beaudoin μπόρεσε να αποκωδικοποιήσει τα πιστοποιητικά θανάτου με τις αναφορές VAERS από εκείνους που πέθαναν μετά από εμβόλιο COVID-19. Ακούστε μερικές από τις αποκαρδιωτικές περιπτώσεις παιδιών των οποίων οι θάνατοι συνδέονται άμεσα με το εμβόλιο, αποκαλύπτοντας μια δόλια κωδικοποίηση στα πιστοποιητικά θανάτου που αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »