Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Το Νταβός σχεδιάζει μια νέα πανδημία

Μια νοσοκόμα σε θάλαμο εντατικής θεραπείας σε προάστιο του Παρισιού. Φωτογραφία αρχείου  РИА Новости, 1920, 19.01.2024

© AFP 2024 / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

Victoria Nikiforova

Δισεκατομμυριούχοι και πολιτικοί που συγκεντρώνονται σε ένα ελβετικό θέρετρο συζητούν έντονα για την "ασθένεια Χ", η οποία πρόκειται να πλήξει την ανθρωπότητα. Είναι γνωστό από κάπου εκ των προτέρων ότι θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από την Covid.

Η συναίνεση είναι ότι η ασθένεια θα είναι ιογενής και θα μεταδοθεί "πιθανότατα" από τα ζώα στον άνθρωπο. Ακόμα και τώρα - όταν δεν υπάρχει καμία πανδημία στον ορίζοντα - έχει αποφασιστεί ότι το χρονικό πλαίσιο για την παραγωγή εμβολίων για την "ασθένεια Χ" θα είναι εκατό ημέρες. Δείτε τη λογική: δεν είναι σαφές ποια είναι η ασθένεια, αλλά έχει ήδη αποφασιστεί να δημιουργηθεί εμβόλιο εναντίον της σε λίγο περισσότερο από τρεις μήνες.

Ο επικεφαλής της βρετανικής εταιρείας AstraZeneka, η οποία κάποτε παρήγαγε ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού με τόσες πολλές παρενέργειες που ακόμη και οι ασθενείς Βρετανοί αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, παραμένει εδώ. Αυτή είναι μια καυτή στιγμή για τους ιδιοκτήτες της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας - τα χρήματα δεν θα βγουν μόνα τους.

Στην πραγματικότητα, σε πολιτισμένες χώρες, όπως η Ρωσία, σοβαροί επιστήμονες είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό της καταπολέμησης των πανδημιών και των επιδημιών. Δεν διαφημίζουν το θέμα, αλλά σκέφτονται ξεκάθαρα έναν αλγόριθμο ενεργειών ώστε, αν μη τι άλλο, να είναι πλήρως εξοπλισμένοι. Στο Νταβός, ο αριθμός των καπιταλιστών υπερβαίνει σαφώς τον αριθμό των επιστημόνων. Το κύριο φερέφωνο της "ασθένειας Χ" - ο γενικός γραμματέας του ΠΟΥ Theodore Gebreisus - δεν είναι καθόλου γιατρός. Οι επικεφαλής των φαρμακευτικών εταιρειών, που χρηματοδοτούν τακτικά και γενναιόδωρα τον ΠΟΥ, που τον περιβάλλουν, είναι ακόμη λιγότερο. Η δική μας Rospotrebnadzor επισήμανε σωστά τα "οικονομικά κίνητρα" αυτού του θέματος.

Στην πραγματικότητα, οι αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες ετοιμάστηκαν για άλλη μια φορά να κόψουν το λίπος από το αγριογούρουνο που ονομάζεται Ευρώπη. Το τρέξιμο του κοροναϊού, όταν έλαβαν κρατικές συμβάσεις αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έναντι μίζας στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ήταν μια επιτυχία. Είναι αλήθεια ότι τώρα τα αχρησιμοποίητα εμβόλια πετιούνται, αλλά τα χρήματα έχουν ήδη αποσπαστεί. Θα ήταν αμαρτία να μην επαναληφθεί το ίδιο με τα εμβόλια κατά της "ασθένειας Χ".

Λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο χρηματικό ποσό που στροβιλίζεται γύρω από αυτό το θέμα, δεν μπορεί κανείς παρά να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση όλων των ασθενειών που μαστίζουν τη σύγχρονη ανθρωπότητα. Τι γίνεται με τη φυματίωση στους ιθαγενείς των Ηνωμένων Πολιτειών; Είναι μια φρικτή ιστορία. Είναι ακόμη χειρότερη στην Ουκρανία: το σοβιετικό σύστημα υγείας "αποκομμουνιστικοποιήθηκε" και δεν δημιουργήθηκε νέο - και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Πώς τα πάμε με την εξάλειψη της χολέρας; Ο ΠΟΥ το έχει θέσει ως στόχο προτεραιότητας εδώ και 20 χρόνια. Ο Μπιλ Γκέιτς ρίχνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε αυτή την προσπάθεια, αλλά πού είναι το αποτέλεσμα; Ίσως θα έπρεπε να ζητήσουμε τη συμβουλή της Ρωσίας; Κάποτε οι πρόγονοί μας εξαφάνισαν τη χολέρα, την ευλογιά, την πανώλη, την ιλαρά, τη διφθερίτιδα, τη μηνιγγίτιδα, την πολιομυελίτιδα, εξαλείφοντας ουσιαστικά όλες αυτές τις ασθένειες στην ΕΣΣΔ. Μπορούμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας, είναι ένα πραγματικά σοβαρό θέμα.

Ήταν η εμπειρία του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και οι αλγόριθμοι που εφευρέθηκαν την εποχή του Semashko που βοήθησαν τη Ρωσία να περάσει επιτυχώς το τεστ για τον κοροναϊό. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν κάτι άλλο. Την ίδια στιγμή, ένας πληροφοριακός ιός εξαπολύθηκε, ρίχνοντας τους ανθρώπους σε πανικό και αβεβαιότητα. Η ιατρική πολιτικοποιήθηκε. Η κοινωνία χωρίστηκε σε αιρέσεις - και η καθεμία ήταν δυσαρεστημένη με την κυβέρνηση.

Κάποιοι φώναζαν ότι δεν υπήρχε καθόλου κοροναϊός, κάποιοι διαβεβαίωναν ότι υπήρχε αλλά δεν ήταν επικίνδυνος, κάποιοι ήταν απλώς άρρωστοι και προσπαθούσαν να μην διαβάζουν τις ειδήσεις για να μην τα δουν όλα αυτά. Τότε άρχισε ο θόρυβος γύρω από τα εμβόλια: τα εμβόλια είναι κακά και "οι γιατροί έχουν δηλητηριάσει τα πηγάδια"- όχι, είναι καλά, αλλά δεν υπάρχουν αρκετά από αυτά, και αν υπάρχουν αρκετά, είναι τα λάθος. Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν τα δυτικά εμβόλια, επειδή ήταν πιο θρεπτικά. Υπήρχαν συνταγές για τη θεραπεία, η μία πιο εκπληκτική από την άλλη.

Εν τω μεταξύ, ο κοροναϊός θερίζει τη σοδειά του από ηλικιωμένους και εξασθενημένους πολίτες, και η φυσική ανθρώπινη θλίψη των συγγενών τους στρέφεται και πάλι κατά του κράτους: το κράτος έκανε τα πάντα λάθος. Ήταν σαν ο θάνατος από φυσικά αίτια να είχε πάψει να υπάρχει καθόλου, και τα πάντα να θεωρούνταν ίντριγκες κάποιου.

Αυτός ο infovirus - ο πανικός, ο φόβος, η παράνοια - δεν ήταν λιγότερο, αν όχι περισσότερο, επικίνδυνος από το ίδιο το covid. Και στη Ρωσία, τα περάσαμε όλα αυτά σε μια ελαφρύτερη εκδοχή. Στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Βρετανία, οι άνθρωποι κλειδώθηκαν στα σπίτια τους για πολλούς μήνες, συνολικά για ένα με δύο χρόνια. Στην Ινδία, την Κίνα και πολλές ασιατικές χώρες φορούσαν μάσκες μέχρι πολύ πρόσφατα. Η Αυστραλία ήταν αξιοσημείωτη για το γεγονός ότι ο αριθμός των αυτοκτονιών κατά τη διάρκεια των lockdowns ξεπέρασε τον αριθμό των θανάτων από τον κοροναϊό.

Επιχειρήσεις χρεοκόπησαν, οικογένειες κατέρρευσαν, ολόκληρες περιοχές χρεοκόπησαν, οι άνθρωποι κυριολεκτικά - χωρίς μεταφορές - τρελάθηκαν. Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020, η Ευρώπη οργίαζε σε τεράστια συλλαλητήρια, και στις ΗΠΑ, οι μάρτυρες της σέχτας BLM οργίαζαν. Οι άνθρωποι ξεσπούσαν στους δρόμους για να μην τρελαθούν.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σήμερα οι μάζες στη Δύση είναι πολύ επιφυλακτικές απέναντι στην "ασθένεια Χ" του Νταβός. Για κάποιο λόγο, φαίνεται στους ανθρώπους ότι δεν είναι τυχαίο ότι όλη αυτή η ιστορία διαδραματίζεται παραμονές εκλογών στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Ιούνιο, εκλογές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι οποίες απειλούν να φέρουν στην εξουσία αντιαμερικανούς πολιτικούς. Τον Σεπτέμβριο, θα γίνουν εκλογές στη Γερμανία, όπου οι εχθροί της Ουάσιγκτον αναζητούν και πάλι την ηγεσία. Ανάμεσά τους - εκλογές στο Βέλγιο, και ανάλογα με τα αποτελέσματά τους, η ακρόπολη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να καταρρεύσει. Τι θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο - να τρομάξουν τους πολίτες της ΕΕ με την "ασθένεια Χ", να τους κλειδώσουν στα σπίτια τους και να σπρώξουν τα δικά τους ανθρωπάκια στην εξουσία;

Πολύ περισσότερο επειδή υπάρχει εμπειρία. Το 2020, τα λουκέτα και άλλοι περιορισμοί λόγω του κοροναϊού κατέστησαν δυνατό να κλειδώσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους στα σπίτια τους, να οργανώσουν ψηφοφορίες με αλληλογραφία και να εμποδίσουν την είσοδο παρατηρητών στα εκλογικά κέντρα. Ακολούθησε πρωτοφανής νοθεία ψηφοφόρων - και ο Τζο Μπάιντεν κατέληξε στον Λευκό Οίκο αντί για τον Τραμπ. Τώρα το Δημοκρατικό Κόμμα είναι έτοιμο να το ξανακάνει.

"Καιρός ήταν πριν από τις εκλογές! Η νέα μόλυνση θα τους επιτρέψει να εφαρμόσουν τους νέους κανόνες του ΠΟΥ, τα λουκέτα, να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου και να καταστρέψουν τις ελευθερίες μας", ανέφεραν ρεπουμπλικανικά δημοσιεύματα την πρώην βοηθό υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Μόνικα Κρόουλι. - Μοιάζει με υπερβολή; Μας φάνηκε έτσι και το 2020".

Κάτι άλλο είναι ότι για δεύτερη φορά, το θέμα των λουκέτων θα μπορούσε να οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: οι απελπισμένοι Τραμπίστες θα βγουν στους δρόμους και θα οργανώσουν ένοπλη εξέγερση. Φαίνεται όμως ότι το Δημοκρατικό Κόμμα δεν υπολογίζει πλέον τις κινήσεις του - δεν έχει διάθεση για κάτι τέτοιο.

Όπως βλέπουμε, πολύ πλούσιοι και σημαίνοντες άνθρωποι στη Δύση ενδιαφέρονται για την απάτη που ονομάζεται "ασθένεια Χ". Δεν έχει κανένα νόημα να συμμετέχει η Ρωσία σε αυτή την απάτη. Ωστόσο, αυτός δεν είναι απολύτως κανένας λόγος για να χαλαρώσουμε.

Οι Αμερικανοί αντίπαλοί μας πειραματίζονται ακούραστα με ιούς στα στρατιωτικά τους εργαστήρια, πολλά από τα οποία βρίσκονται ακριβώς κοντά στα σύνορά μας. Έτσι, ενώ η Δύση πολεμά φανταστικές απειλές, εμείς εδώ στην πατρίδα μας θα προετοιμαζόμαστε για πολύ πραγματικές.

Davos- is- planning -a- new- pandemic

https://ria.ru/20240119/davos-1922209093.html      

πηγή

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ! Αποκάλυψη κατά λάθος για τα νέα τσιμπήματα!

    https://www.youtube.com/watch?v=Ab0Sfq1S9t0&t=44s

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δείτε τι λέει ο Dr Martin στο βίντεο: https://rumble.com/v2ulq44-172334452.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »