Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) Απαιτεί την Απαγόρευση των Τροφίμων που Καλλιεργούνται στο Σπίτι… για να Σταματήσει η «Υπερθέρμανση του Πλανήτη»!!!

Σημείωση: Ένα τρένο έρχεται κατά πάνω μας και εμείς πάνω στις γραμμές ρεμβάζουμε φλυαρώντας περί θεωριών συνωμοσίας, με ανάλαφρη διάθεση - (ως κουρδισμένοι αρνητές συνωμοσιών που είμαστε), για να περάσουμε την ώρα μας και να πούμε την εξυπνάδα μας, συνεχίζοντας την ρουτίνα της καθημερινότητας του μικρόκοσμού μας. Ναι, όταν θα μας περνάνε τον χαλκά ή την θελιά στο λαιμό, τότε οπωσδήποτε θα κάνουμε την επανάστασή  μας! Πραγματική επανάσταση χωρίς σκέψη δεν γίνεται, ούτε σκέψη χωρίς πραγματική προσωπική επανάσταση κατά του μικρόκοσμού μας. Χαμένες γενιές, άξιες της μοίρας μας.   Οι Μάσκες Πέφτουν


Μετάφραση: Απολλόδωρος

6 Οκτωβρίου 2024 | Frank Bergman | Διαβάστε το εδώ



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) απαιτεί από τις κυβερνήσεις να επιβάλλουν απαγορεύσεις στα μέλη του κοινού που καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα στο σπίτι, προκειμένου να συμμορφωθούν με την ατζέντα "Net Zero" της Μη-εκλεγμένης παγκοσμιοποιητικής οργάνωσης.

Το WEF υποστηρίζει ότι τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο σπίτι δημιουργούν «εκπομπές» που φέρεται να προκαλούν «υπερθέρμανση του πλανήτη».

Σύμφωνα με τους λεγόμενους «ειδικούς» πίσω από μια πρόσφατη μελέτη του WEF, οι ερευνητές προφανώς ανακάλυψαν ότι το «αποτύπωμα άνθρακα» των τροφίμων που καλλιεργούνται στο σπίτι «καταστρέφει τον πλανήτη».

Ως αποτέλεσμα, το WEF και άλλοι φανατικοί παγκοσμιοποιητές του κλίματος απαιτούν τώρα από τις κυβερνήσεις να παρέμβουν και να απαγορεύσουν στους ιδιώτες να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα, προκειμένου να "σώσουν τον πλανήτη" από την "υπερθέρμανση του πλανήτη".

Οι παγκοσμιοποιητές επιμένουν ότι το να επιτραπεί στους πολίτες να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα θα υπονομεύσει τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων της ατζέντας του "Καθαρού Μηδενός", όπως αυτή έχει οριστεί από το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ).

Η έρευνα έδειξε ότι τα προϊόντα από κήπο μέχρι τραπέζι προκαλούν πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα άνθρακα από τις συμβατικές γεωργικές πρακτικές, όπως οι αγροτικές φάρμες.

Αυτή η έρευνα, που διεξήχθη από επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από το WEF στο Πανεπιστήμιο του Michigan , δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Cities.

Η μελέτη εξέτασε διαφορετικούς τύπους αστικών αγροκτημάτων για να διαπιστώσει πόσο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) παράγεται κατά την καλλιέργεια τροφίμων.

Κατά μέσο όρο, μια μερίδα φαγητού που παρασκευάζεται από παραδοσιακές φάρμες δημιουργεί 0,07 κιλά (kg) CO2, σύμφωνα με τη μελέτη.

Ωστόσο, οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από το WEF ισχυρίζονται ότι ο αντίκτυπος στο περιβάλλον είναι σχεδόν πέντε φορές υψηλότερος σε 0,34 κιλά ανά μερίδα για μεμονωμένους κήπους πόλεων.

Ο πρώτος συγγραφέας της μελέτης Jake Hawes είπε:

"Ο σημαντικότερος παράγοντας που συνέβαλε στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στους χώρους αστικής γεωργίας που μελετήσαμε ήταν η υποδομή που χρησιμοποιήθηκε για την καλλιέργεια των τροφίμων, από τα υπερυψωμένα παρτέρια μέχρι τα υπόστεγα κήπων και τα μονοπάτια, οι κατασκευές αυτές είχαν επενδύσει πολύ διοξείδιο του άνθρακα στην κατασκευή τους".

Στη μελέτη συμμετείχαν 73 χώροι αστικής γεωργίας σε όλο τον κόσμο.

Αυτές οι φάρμες περιελάμβαναν ορισμένες στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ερευνητές λένε ότι διενήργησαν μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του κύκλου ζωής των υποδομών, της άρδευσης και των προμηθειών της περιοχής.

Ο Hawes και οι συνεργάτες του ομαδοποίησαν τους χώρους αστικής γεωργίας σε τρεις κατηγορίες: ατομικοί ή οικογενειακοί κήποι, συμπεριλαμβανομένων των αγροτεμαχίων, συλλογικοί κήποι, όπως οι κοινοτικοί κήποι, και μεγαλύτερες, εμπορικά προσανατολισμένες αστικές φάρμες.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης άλλους παράγοντες που, όπως ισχυρίστηκαν, είναι "επικίνδυνοι" όσον αφορά τον αντίκτυπο της υποτιθέμενης "κλιματικής κρίσης".

Η κακή διαχείριση του κομπόστ και άλλες συνθετικές εισροές συμβάλλουν στην «θέρμανση του πλανήτη», προειδοποίησαν.

Επιπλέον, ενημέρωσαν ότι τα φρούτα είναι 8,6 φορές πιο "φιλικά προς το περιβάλλον" όταν καλλιεργούνται συμβατικά σε σύγκριση με τα φρούτα που καλλιεργούνται στην πόλη.

Τα λαχανικά, εν τω μεταξύ, ήταν 5,8 φορές καλύτερα για το περιβάλλον όταν αφήνονταν να καλλιεργηθούν απο τους επαγγελματίες, υποστηρίζουν.

Επιπλέον, τα δύο τρίτα του "αποτυπώματος άνθρακα" των λαχανόκηπων δημιουργούνται από τον ίδιο τον κήπο, σύμφωνα με τα στοιχεία τους.

Παρ' όλα αυτά, επιμένουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να περιορίζονται όσον αφορά τη διατήρηση φυτών μέσα στα σπίτια τους, καθώς και την καλλιέργεια τροφίμων στους κήπους τους.

Οι αστικοί κηπουροί συνήθιζαν να μην έχουν κανέναν ενδοιασμό για το πρασίνισμα των εσωτερικών τους χώρων.

Πρώτον, αυτό μειώνει το άγχος για τη ζωή στην πόλη και το συναισθηματικό στρες.

Επίσης, το να μπορούν να φροντίζουν τα φυτά μέσα στα γραφεία και τα σπίτια τους θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού και μια μικρή βελτίωση της ποιότητας του αέρα.

Ωστόσο, οι κινδυνολόγοι για το κλίμα δεν πρόκειται να καθησυχάσουν τους κατοίκους των πόλεων.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του WEF, το πρασίνισμα των εσωτερικών χώρων μπορεί επίσης να έχει περιβαλλοντικό κόστος.

Επικαλούνται τις "εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα" από τα φορτηγά που μεταφέρουν τα φυτά, τις πλαστικές γλάστρες και τα συνθετικά λιπάσματα.

Αυτά, είπαν, κατασκευάζονται από πετρέλαιο και η συγκομιδή των συστατικών του εδάφους, όπως η τύρφη, μπορεί να "διαλύσει τους βιότοπους που σχηματίζονται αργά".

Η Susan Pell, η διευθύντρια του Βοτανικού Κήπου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, υποβάθμισε την αφήγηση.

Η Pell υποστηρίζει ότι οι πολίτες θα πρέπει τουλάχιστον να εξακολουθούν να μπορούν να καλλιεργούν φυτά σε γλάστρες στο σπίτι, ακόμη και αν δεν μπορούν να τα αγοράσουν.

Σημ.: Εδώ παίζουν τον “κακό και τον καλό μπάτσο”. Πως καταντήσαμε να μας δουλεύουν τόσο αισχρά και να μας οδηγούν στον αφανισμό αυτοί οι τύποι.


Απλά πρέπει να λάβουν υπόψη τους την "περιβαλλοντική βλάβη της κηπουρικής σε εσωτερικούς χώρους", υποστηρίζει.

Η είδηση έρχεται εν μέσω ενός αυξανόμενου πολέμου κατά της προσφοράς τροφίμων για την υποτιθέμενη καταπολέμηση της "υπερθέρμανσης του πλανήτη".

Όπως ανέφερε το Slay News, 14 μεγάλες αμερικανικές πόλεις έχουν θέσει «στόχο» να συμμορφωθούν με τους στόχους της πράσινης ατζέντας του WEF απαγορεύοντας το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα έως το 2030.

Η συμφωνία επιδιώκει επίσης να απαγορεύσει την ιδιοκτησία ιδιωτικών αυτοκινήτων και να θέσει άλλους περιορισμούς στις δημόσιες ελευθερίες, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι "Net Zero" του WEF.

Οι πόλεις των ΗΠΑ έχουν σχηματίσει έναν συνασπισμό με την ονομασία "C40 Cities Climate Leadership Group" (C40), ο οποίος έχει θέσει έναν "φιλόδοξο στόχο" για την επίτευξη των στόχων του WEF μέχρι το έτος 2030.

Για να εκπληρώσουν τον «στόχο», οι πόλεις C40 έχουν δεσμευτεί ότι οι κάτοικοί τους θα συμμορφωθούν με την ακόλουθη λίστα υποχρεωτικών κανόνων:

  • “0 κιλά [της] κατανάλωσης κρέατος”

  • “0 κιλά [της] κατανάλωσης γαλακτοκομικών”

  • “3 νέα ρούχα ανά άτομο ανά έτος”

  • «0 Ι.Χ.» ιδιοκτησία

  • “1 πτήση μετ' επιστροφής μικρών αποστάσεων (λιγότερο από 1500 km) κάθε 3 χρόνια ανά άτομο”

Νωρίτερα φέτος, η αντι-Τραμπ Δημοκρατική Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Letitia James προώθησε αυτή την ατζέντα καταθέτοντας αγωγή εναντίον του μεγαλύτερου παραγωγού βοείου κρέατος στον κόσμο, όπως ανέφερε το Slay News .

Σημ.: Ο Trump ο “πατέρας του εμβολίου δεν είναι τίποτα άλλο παρά η παγκοσμιοποιητική άλλη όψη του νομίσματος…Το ίδιο και το ίδιο παιχνίδι παίζεται σε όλες τις χώρες. Μαριονέτες αριστερές , δεξιές , όλων των χρωμάτων..Πότε θα ξυπνήσουμε;


Η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης James μηνύει την JBS USA για τους 
ισχυρισμούς ότι η εταιρεία απέτυχε να τηρήσει τη λεγόμενη δέσμευση "Net 
Zero".

Η εισαγγελέας αντι-Trump κατηγορεί την JBS ότι φέρεται να συμβάλλει στις "παγκόσμιες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου", καθώς "οι οικογένειες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν καθημερινά τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης".

Σε ανακοίνωσή του, η James κατηγόρησε τη γεωργική βιομηχανία και υποστήριξε ότι η παραγωγή βοείου κρέατος έχει το μεγαλύτερο "αποτύπωμα αερίων του θερμοκηπίου" από κάθε άλλο σημαντικό προϊόν διατροφής.

Η James υποστήριξε επίσης ότι η κτηνοτροφία ευθύνεται για το 14,5% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Ουσιαστικά, οι φορολογούμενες μάζες πρέπει να σταματήσουν να τρώνε κρέας και να χρησιμοποιούν φυσικά καύσιμα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ελίτ. 

(σσ. δηλαδή οι στόχοι όχι για το κλίμα αλλά για τις μάζες. Οι Μάσκες Πέφτουν)

πηγή    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.