Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Άλλο ένα παράδειγμα της σαπιας δήθεν πολιτισμενης κοινωνίας και της ανηθικης εγκληματικής Ιατρικής

Vasileios Syranastasis

Άλλο ένα παράδειγμα της σαπιας δήθεν πολιτισμενης κοινωνίας και της ανηθικης εγκληματικής Ιατρικής Νο99

Σε κάποιες Πολιτείες της Αμερικής, οι νομοθέτες έχουν ψηφίσει νόμους όπου επιτρέπετε η έκτρωση μέχρι την ώρα της γέννησης.

Ήτοι όταν ένα βρέφος έρχεται στον κόσμο φυσιολογικά, ο "γιατρός" έχει δικαίωμα να το σκοτώσει (και φυσικά επειδή θα είναι επιθυμία της 💩μητέρας💩). Και μη μου ζαλίσετε τα ουμπαλα, με παπαριες του τύπου, "Μy Body My Choice" γιατί το βρέφος ΔΕΝ είναι μέρος του σώματος της γυναίκας, είναι ένας ένοικος και έναν ένοικο δεν τον σκοτώνεις αν δεν τον γουστάρεις άλλο.

Το θέμα όμως δεν είναι οι πολιτικαντηδες που ψήφισαν τέτοιους επαίσχυντους νόμους, ούτε οι 💩μητέρες💩 που παίρνουν την απόφαση της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, το θέμα είναι ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΝΟΜΙΜΗ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ή να την ονομάσω ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΑ?? Ήτοι οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν το απαραίτητο υπόβαθρο στο προαπαιτούμενο ΗΘΟΣ για να είναι γιατροί.

Και να επισημάνω ότι τα βρέφη που δολοφονούνται τα εμπορεύονται και οι τιμές μπορούν να φτάσουν μερικά δεκάδες χιλιάδες δολάρια για ένα και μόνο όργανο.

2 σχόλια:

  1. Να ειστε ειλικρινεις.
    Οι μητερες οταν φθανουν στην εκτρωση , το πιο συχνο ειναι διοτι τις αναγκαζουν οι συζυγοι, ή εραστες που δεν θελουν βαρη ή δεσμευσεις.
    Γιατι απαλλασσετε τους ανδρες απο τις ευθυνες τους ? Αυτοι δεν ειναι οι μπαμπαδες των μωρων ? Γιατι δεν αναλαμβανουν την ανατροφη του μωρου μετα την γεννηση του εστω και χωρις την μαννα, ωστε να μην δολοφονηθει το αγγελουδι?
    Εχετε ακουσει να αναλαμβανει καποιος αντρας αυτην την ευθυνη? Παιδι του ειναι ! Αιμα του ειναι !
    Μονο τις μαννες καταδικαζετε και ξεχνατε τους πατεραδες που σπρωχνουν την συντροφο τους στην αποφαση της εκτρωσης. Ξεχνατε οτι δεν θελετε να μεγαλωσετε εστω και μονοι το παιδι σας... οπως κανουν πολλες μαννες.
    Φθανει η υποκρισια σας!
    Αναλαβετε τις ευθυνες σας γιατι τον Θεο δεν μπορειτε να τον ξεγελασετε ριχνοντας τα λαθη μονον στην γυναικα. Εχετε μεριδιο ευθυνης τοση οσο και η μαννα του μωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην είστε και τόσο σίγουρη (υποθέτω το γένος). Τυχαίνει να είμαι παθών από τέτοια περίπτωση. Η μαντάμ αγνόησε τις σαφέστατες αντιρρήσεις και προτάσεις μου όπως αυτές που γράψατε και πήγε με τη φίλη της. Προ 30ετίας αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »