Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

«Ταυτότητα φύλου, έκφραση φύλου…» στα Δημοτικά σχολεία, την ώρα που η παιδεία απαξιώνεται!

 Το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα Δημοτικά σχολεία δίνει τη δυνατότητα στους δασκάλους να χρησιμοποιούν υλικό από μια συγκεκριμένη επίσημη πλατφόρμα, την οποία παρουσίασε σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σε μία χώρα όπου η έλλειψη παιδείας και γνώσεων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης είναι εμφανής και τεκμηριώθηκε μετά την «ελληνική τραγωδία» στον διαγωνισμό Pisa, του ΟΑΣΑ, το αρμόδιο υπουργείο συνεχίζει να προκαλεί με τις επιλογές του. Επαναλαμβάνουμε, σε παιδιά δημοτικού!

Σύμφωνα με τα όσα πέρασαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες, υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για το έμφυλο άτομο, με λεπτομέρειες για την ταυτότητα φύλου, την έκφραση φύλου, αλλά και τον ερωτικό προσανατολισμό, για τον οποίο υπάρχει και ξεχωριστό κεφάλαιο.

Όπως ειπώθηκε στο στούντιο του Alpha, αυτού του είδους οι γνώσεις απευθύνονται σε παιδιά της έκτης δημοτικού και η πλατφόρμα αυτή είναι η κατεύθυνση που δίνεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Πόσο και πιο υλικό θα επιλεχθεί, φέρεται να είναι στην ευχέρεια του κάθε δασκάλου και όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, δεν είναι υποχρεωτική η διδασκαλία αυτή.

  • Δείτε κάποια από τα όσα περιλαμβάνει αυτή η πλατφόρμα:

2 σχόλια:

  1. Η Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν κατοχυρώνει το δικαίωμα γάμου των ομοφυλοφίλων, και κάθε κράτος είναι ελεύθερο να νομοθετεί όπως επιθυμεί για το θέμα αυτό, σύμφωνα με την 2010 απόφαση τού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
    Ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν αποτελεί δικαίωμα· νομικά, κοινωνιολογικά, βιολογικά, ανθρωπολογικά και πνευματικά πρόκειται για στρέβλωση τής πραγματικότητας.
    Το σύμφωνο συμβίωσης υπερκαλύπτει νομικά το θέμα και η υιοθεσία είναι εκτός συζήτησης!
    Αν όμως υπερψηφιστεί ο γάμος-έκτρωμα τότε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα αναγκάσει την Ελλάδα να επιτρέψει νομοθετικά και την υιοθεσία, ανεξάρτητα τού τί θα συμπεριλάβει στο παρόν νομοσχέδιο ο πονηρός Κούλης. Γι' αυτούς τούς λόγους δεν είναι καλό για την ελληνική κοινωνία να υπερψηφιστεί τέτοιο νομοσχέδιο, όπως κι αν αυτό διατυπωθεί.
    Όσο για την ομοφυλοφιλία την ίδια, επιτέλους ας μάθουν οι πολίτες κάτω από ποιες συνθήκες πολιτικής πίεσης και ακτιβισμού παρά επιστημονικής αναθεώρησης μεταβλήθηκε σταδιακά το περιεχόμενο των εγχειριδίων DSM και ICD, αρχικά μεταφέροντας την κατηγοριοποίηση τής ομοφυλοφιλίας από σοβαρή διαταραχή σε δυσφορία ταυτότητας φύλου και τελικά αφαίρεσή της από ψυχική ασθένεια.
    Ταυτόχρονα υπήρξε τεράστια πολιτική πίεση και νομικοί καταναγκασμοί αλλά και φασιστικός ακτιβισμός εναντίων όσων επιστημόνων διεξήγαγαν έρευνα στο χώρο αυτό με κατάληξη την σχεδόν παντελή απουσία νέων επιστημονικών ερευνών περί τής ομοφυλοφιλίας και διεμφυλικών διαταραχών.
    Οι μόνες - δήθεν επιστημονικές - "έρευνες" που επιτρέπονται πλέον να δημοσιεύονται είναι όσες ακολουθούν το πολιτικό και ακτιβιστικό αφήγημα και ιδεολόγημα.
    Τέτοιος φασισμός και λογοκρισία δεν έχει υπάρξει στο δυτικό κόσμο από την εποχή τού σταλινικού καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικίνδυνα ανθελληνικά παιχνίδια από τους ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πολιτικούς μας

    GreekSwissRadio
    ΤΑΣΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
    https://m.youtube.com/watch?v=ArGWHzgUEHk

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »