Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Καίνε σημαίες της Ε.Ε. στην Γαλλία! Χάος σε Γερμανία/Ιταλία/Πολωνία! Το πάνε για διάλυση, vid

Η κρίση εξαπλώνεται

Η κρίση που ξεκίνησε στην Γερμανία εξαπλώθηκε για τα καλά στην Γαλλία και σε άλλες χώρες ανά την Ευρώπη!!!

Με αμέτρητα τρακτέρ, μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και εθνικές οδούς και οδοφράγματα, οι Γάλλοι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κάψουν σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ζει έντονο κλίμα διάλυσης!!!

Δείτε χαρακτηριστικά ΕΔΩ!

Οι αγρότες στέλνουν μήνυμα κατά της πράσινης πολιτικής από-ανάπτυξης, η οποία προωθείται και στην Γαλλία και απειλούν με έφοδο στο Παρίσι με τα τρακτέρ!

Βασικά τους αιτήματα, η μείωση του κόστους ενέργειας, οι φορολογικές απαλλαγές και η μείωση της γραφειοκρατίας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, την Παρασκευή ο Γάλλος πρωθυπουργός, Γκαμπριέλ Ατάλ, αναμένεται να ανακοινώσεις κάποια μέτρα, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή των Γάλλων, ενώ

ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, κάνει ταξίδια στην Ινδία!

Η οργή στην Ευρώπη αυξάνεται και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε σχέση με το μέλλον…

ΧΑΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ:

ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ:

Η Ένωση Ελβετών Αγροτών θέλει επίσης να ακουστεί “η αγανάκτηση του αγροτικού κόσμου”

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ: Η Ένωση Αγροτών της Ελβετίας (USP) θέλει επίσης να ακουστεί «η αγανάκτηση του αγροτικού κόσμου», διαβεβαίωσε σήμερα σε μία ανακοίνωση, όπου επισημαίνει πως «συμμερίζεται τις διεκδικήσεις» των αγροτών σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

«Τα προβλήματα ουσίας» με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα τα αγροκτήματα των γειτονικών χωρών «δεν είναι άγνωστα στην Ελβετία», δήλωσε αυτή η οργάνωση, η οποία εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αγροτών στην αλπική χώρα τονίζοντας πως «μετά τη Γερμανία, οι διαμαρτυρίες του γεωργικού τομέα έφθασαν ήδη στη Γαλλία».

Η USP αναφέρει επίσης «το χαμηλό επίπεδο των εισοδημάτων των αγροτών», μια «μεγάλη οικονομική πίεση», «νέες απαιτήσεις με μονάχα μερική αποζημίωση του επιπλέον κόστους» και «μια έλλειψη εκτίμησης» για το επάγγελμα.

Επομένως, η αγροτική ένωση δεν εκπλήσσεται από το ότι μια «μικρή σταγόνα νερού όπως η κατάργηση της μείωσης του φόρου στα αγροτικά καύσιμα» ήταν αρκετή για να «ξεχειλίσει το ποτήρι», τονίζεται στο δελτίο Τύπου.

«Οι αγροτικές οικογένειες της Ελβετίας κατανοούν πολύ καλά την αγανάκτηση των Ευρωπαίων συναδέλφων τους και συμμερίζονται τις διεκδικήσεις τους», καταλήγει η USP.

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »