Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Η Εκπληκτική Στατιστική ΑΠΑΤΗ Πίσω Από Τον Πορνογραφικό Εκφοβισμό Για Την "Υπερθέρμανση Του Πλανήτη"

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Investor's Business Daily | Διαβάστε το εδώ

Global Warming (“Παγκόσμια Υπερθέρμανση”): Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) μπορεί να έχει ένα βαρετό όνομα, αλλά έχει μια πολύ σημαντική δουλειά: Μετράει τις θερμοκρασίες των ΗΠΑ. Δυστυχώς, φαίνεται να είναι αιχμάλωτη της θρησκείας της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Τα δεδομένα της είναι πλαστά.

Τι εννοούμε με τον όρο δόλια;

Για δείτε αυτό: Η ΝΟΑΑ έχει κάνει επανειλημμένες "προσαρμογές" στα δεδομένα της, για τον υποτιθέμενο επιστημονικό λόγο ότι κάνει τα σύνολα δεδομένων πιο ακριβή.

Αυτό δεν είναι κακό. Μόνο που όλες οι αλλαγές τους οδηγούν σε ένα πράγμα - μείωση των θερμοκρασιών που είχαν μετρηθεί προηγουμένως για να δείξουν ψυχρότερο καιρό στο παρελθόν και αύξηση των πιο πρόσφατων θερμοκρασιών για να δείξουν αύξηση της θερμοκρασίας στο πρόσφατο παρόν.


Get more from Apollodoros in the Substack app
Available for iOS and Android

Αυτό δημιουργεί μια ψευδαίσθηση δεδομένων με συνεχώς αυξανόμενες θερμοκρασίες για να ταιριάζει με την αύξηση του CO2 στην ατμόσφαιρα της Γης από τα μέσα της δεκαετίας του 1800, κάτι που οι υποστηρικτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη λένε ότι είναι μια σχέση αιτίας και αποτελέσματος. Όσο περισσότερο CO2, τόσο περισσότερη αύξηση της θερμοκρασίας.

Αλλά το πραγματικό αρχείο μετρούμενων θερμοκρασιών δείχνει κάτι διαφορετικό: Υπήρξαν θερμά έτη και θερμές δεκαετίες από την αλλαγή του περασμένου αιώνα, και ψυχρότερα έτη και ψυχρότερες δεκαετίες. Αλλά η συνολική μετρούμενη θερμοκρασία δ̲ε̲ν̲ ̲δ̲ε̲ί̲χ̲ν̲ε̲ι̲ ̲κ̲α̲μ̲ί̲α̲ ̲σ̲α̲φ̲ή̲ ̲τ̲ά̲σ̲η̲ ̲κ̲α̲τ̲ά̲ ̲τ̲η̲ ̲δ̲ι̲ά̲ρ̲κ̲ε̲ι̲α̲ ̲τ̲ο̲υ̲ ̲τ̲ε̲λ̲ε̲υ̲τ̲α̲ί̲ο̲υ̲ ̲α̲ι̲ώ̲ν̲α̲, τουλάχιστον όχι μια τάση που να υποδηλώνει ανεξέλεγκτη αύξηση της θερμοκρασίας.

Δηλαδή, μέχρι οι στατιστικολόγοι της NOAA να "προσαρμόσουν" τα δεδομένα. Χρησιμοποιώντας πολύπλοκα στατιστικά μοντέλα, αλλάζουν τα δεδομένα ώστε να αντικατοπτρίζουν όχι την πραγματικότητα, αλλά τις υποκείμενες θεωρίες τους για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό είναι σαφές από ένα απλό γεγονός της στατιστικής: Τα δεδομένα δημιουργούν τυχαία σφάλματα, τα οποία εξαλείφονται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, με τον μέσο όρο των δεδομένων, τα σφάλματα ως επί το πλείστον εξαφανίζονται.

Αυτό δεν το κάνει η ΝΟΑΑ.

Σύμφωνα με τη ΝΟΑΑ, τα σφάλματα δεν είναι τυχαία. Είναι συστηματικά. Όπως σημειώσαμε, όλες οι προσαρμογές της θερμοκρασίας τους κλίνουν προς το ψυχρότερο στο απώτερο παρελθόν και προς το θερμότερο στο πιο πρόσφατο παρελθόν. Αλλά είναι πολύ ασαφείς σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό.

Μακριά από το να "προσαρμόζουν" νόμιμα οτιδήποτε, φαίνεται ότι μαγειρεύουν τα δεδομένα για να δείξουν μια πολιτικά ορθή τάση προς την υπερθέρμανση του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση εδώ και δύο δεκαετίες.

Αυτά που κάνει η ΝΟΑΑ δεν είναι ούτε μικρές αλλαγές.

Όπως σημειώνει ο Tony Heller στην ιστοσελίδα Real Climate Science, "οι θερμοκρασίες πριν από το 2000 ψύχονται προοδευτικά και οι θερμοκρασίες μετά το 2000 θερμαίνονται. Φέτος υπήρξε ένα ιδιαίτερα θεαματικό επεισόδιο παραποίησης των δεδομένων από τη NOAA, καθώς εισήγαγε σχεδόν 2,5 βαθμούς ψεύτικης θέρμανσης από το 1895".

Έτσι, ο φόβος για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ουσιαστικά μια απάτη.

Ο φετινός χειμώνας, για παράδειγμα, όπως μετράται από τη θερμοκρασία στη μία πόλη μετά την άλλη και από τη σφοδρότητα της χιονοθύελλας, ήταν ένας από τους ψυχρότερους που έχουν καταγραφεί ποτέ στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ.

Αλλά αφού οι μάγοι του NOAA τελείωσαν με τα δεδομένα, ήταν απλώς περίπου ο μέσος όρος.

Ο αναλυτής του κλίματος Paul Homewood σημειώνει, για παράδειγμα, ότι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, οι μετρούμενες θερμοκρασίες φέτος ήταν 2,7 βαθμούς ή και περισσότερο ψυχρότερες από ό,τι το 1943. Όχι για τη ΝΟΑΑ. Τα δεδομένα της δείχνουν ότι οι θερμοκρασίες φέτος ήταν κατά 0,9 βαθμούς ψυχρότερες από τα πραγματικά δεδομένα του 1943.

Διαγραφή του Χειμώνα

Παρεμπιπτόντως, ένα παρόμοιο αποτέλεσμα προέκυψε μετά τον βάναυσα κρύο χειμώνα του 2013-2014 στη Νέα Υόρκη. Απλώς διορθώθηκε και αυτός. Αν το κάνετε αυτό χρόνο με το χρόνο, και με στόχο τη ριζική αλλαγή του αρχείου θερμοκρασιών ώστε να ταιριάζει στην αφήγηση περί υπερθέρμανσης του πλανήτη, τότε έχετε κάτι που ισοδυναμεί με κλιματική απάτη.

"Είναι σαφές ότι η εξαιρετικά ομογενοποιημένη και προσαρμοσμένη εκδοχή της NOAA για την καταγραφή της θερμοκρασίας των Κεντρικών Λιμνών δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα με τα πραγματικά δεδομένα των σταθμών", γράφει ο Homewood. "Και αν αυτό το ένα τμήμα έχει τόσο μεγάλο σφάλμα, ποια εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει ότι το υπόλοιπο των ΗΠΑ είναι καλύτερο;"

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Και για όσους πιστεύουν ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν έχουν πολιτικές, πολιτιστικές ή άλλες ατζέντες, αυτό είναι αφέλεια του υψηλότερου είδους. Έχουν.

Δεδομένου ότι το επίσημο κυβερνητικό μάντρα για όλες τις γραφειοκρατίες, τουλάχιστον από την εποχή του Κλίντον, είναι ότι η παραγωγή CO2 είναι ένα κακό που αναπόφευκτα οδηγεί σε ανεξέλεγκτη υπερθέρμανση του πλανήτη, εκείνοι που μοχθούν στα στατιστικά ιδρωτοποιεία των γραφειοκρατιών γνωρίζουν ότι η καριέρα τους και η μελλοντική τους χρηματοδότηση εξαρτώνται από το να έχουν τις πολιτικά ορθές απαντήσεις - ̲ό̲χ̲ι̲ ̲τ̲ι̲ς̲ ̲ε̲π̲ι̲σ̲τ̲η̲μ̲ο̲ν̲ι̲κ̲ά̲ ̲ο̲ρ̲θ̲έ̲ς̲.̲

"Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι ενώ η NOAA κάνει συχνά αυτές τις προσαρμογές στα ακατέργαστα δεδομένα, δεν έχει προσφέρει ποτέ μια πειστική εξήγηση για το γιατί είναι απαραίτητες", έγραψε πρόσφατα ο James Delingpole στο Breitbart's Big Government. "Ούτε ακόμα, πώς ακριβώς τα προσαρμοσμένα δεδομένα τους παρέχουν μια πιο ακριβή εκδοχή της αλήθειας από τα αρχικά δεδομένα".

Ωστόσο, υπάρχουν τουλάχιστον κάποια σημάδια προόδου. Στην περίπτωση της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος, οι μελλοντικές εκθέσεις και μελέτες θα περιλαμβάνουν τα δεδομένα και τις υποκείμενες επιστημονικές παραδοχές για δημόσιο έλεγχο.

Αυτός είναι ένας τρόπος για να φέρουμε μεγαλύτερη ειλικρίνεια στην κυβέρνηση - και να εμποδίσουμε τους τσαρλατάνους του κλίματος να χρεοκοπήσουν το έθνος μας με ψευδείς απαιτήσεις για φόρους άνθρακα και αποβιομηχάνιση της οικονομίας μας για την αποτροπή της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Το μόνο πραγματικό αποτέλεσμα δεν θα είναι ένας πιο δροσερός πλανήτης, αλλά μάλλον μαζική φτώχεια και χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο για όλους.


---Δικτυογραφία :

The Stunning Statistical Fraud Behind The Global Warming Scare | Investor's Business Daily

https://www.investors.com/politics/editorials/the-stunning-statistical-fraud-behind-the-global-warming-scare/

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »