Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Ο gay Γάλλος πρωθυπουργός Gabriel Attal είπε πως θα εισάγει στο σχολείο διδακτικές ενότητες για συναισθηματική, σχεσιακή και σεξουαλική ζωή…!! ”Στενές επαφές τρίτου τύπου” στα θρανία!!! ΒΙΝΤΕΟ

 

«Θα έχουμε ένα νέο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στην αρχή της σχολικής χρονιάς με στόχο τη πραγματοποίηση διδακτικών ενοτήτων για τη συναισθηματική, σχεσιακή και σεξουαλική ζωή» ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Gabriel Attal  ο πρώτος αρχηγός γαλλικής κυβέρνησης που δηλώνει ανοιχτά γκέι. μόλις ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο ερωτήσεων και απαντήσεων μπροστά σε 150 Γάλλους, στο Saint-Laurent d’Agny στο Rhône.

Δηλαδή ακόμη δεν ανέλαβε και κοιτάει πως θα περάσει προγράμματα στα σχολεία για νόμιμη αποπλάνηση ανηλίκων … είναι πολλοί επικίνδυνοι είναι δράκοι της πολιτικής και της εκπαίδευσης.. Συνεχίζουν ακάθεκτοι να μην αφήσουν παιδί για παιδί… έχουν ατζέντα. Το τέλος του σχολείου… ”Στενές επαφές τρίτου τύπου” στα θρανία.. και οι γονείς θα καμαρώνουν την πρόοδο και τις επιδόσεις που θα κάνουν τα βλαστάρια τους στη σεξουαλική αγωγή..

Τα σχόλια στην ανάρτηση είναι ενδεικτικά του αναβρασμού στη γαλλική κοινωνία:

”Να φύγουμε από αυτή τη χώρα. Να πάρουμε τα παιδιά μας μακριά από αυτούς τους σεξομανείς ”..

”Γονείς, μην αποδεχτείτε αυτά τα ντελίρια των διεστραμμένων” ! κ.α

”Γιατί όλοι αυτοί οι υπουργοί ενδιαφέρονται τόσο για τη σεξουαλικότητα των παιδιών; Τι είναι αυτή η ανθυγιεινή καθήλωση; Ποιο είναι το σχέδιο να θελήσετε να τους εκπαιδεύσετε για τη σεξουαλικότητα πάση θυσία; Γιατί τα μαθηματικά, τα γαλλικά και η ιστορία μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα;”

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »