Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Που θα φτάσει η επέκταση του προγράμματος; Το καθεστώς Τριντό επεκτείνει συνεχώς την ευθανασία προτείνοντας την στους Καναδούς με ψυχικά προβλήματα και κατάθλιψη!

Ο Υπουργός Υγείας του Καναδά Mark Holland μίλησε σε μια συνέντευξη στα ΜΜΕ σχετικά με την επέκταση του νέου προγράμματος ευθανασίας. Η ευκολία με την οποία παρουσιάζεται, απο τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εώς τις απαντήσεις του Υπουργού είναι σοκαριστική.

«Συμφωνούμε με το συμπέρασμα της επιτροπής, η οποία κατέληξε ότι το σύστημα δεν είναι έτοιμο και απαιτείται περισσότερος χρόνος», είπε ο Holland, αναφερόμενος σε έκθεση που κατατέθηκε στο κοινοβούλιο, σχετικά με το εάν το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης του Καναδά ήταν έτοιμο να επεκταθεί κι όχι αν υπάρχουν ερωτηματικά για την επέκταση του σε κατηγορίες ανθρώπων με ψυχικές ασθένειες…

Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι η απόφαση που ήταν σύμφωνη με πολλές επαρχίες, κάποια στελέχη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες ψυχικής υγείας εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ταχύτητα με την οποία επεκτείνεται το MAID και σημείωσε ότι το γραφείο του θα καταθέσει κοινοβουλευτική απάντηση και

γιαυτό τις επόμενες ημέρες.

“Η πρόθεσή σας να συνεχίσετε με το MAiD για ψυχικές ασθένειες, θα είναι σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα;” ρώτησε ένας δημοσιογράφος.

«Αυτό είναι σωστό», απάντησε ο Holland.

«Υπάρχουν άνθρωποι που για δεκαετίες έχουν παγιδευτεί σε ψυχικές ασθένειες, όντας σε μια φρικτή κατάσταση όπου έχουν δοκιμάσει τα πάντα και έχουν εξαντλήσει όλους τους δρόμους και οι ίδιοι εκφράζουν την θέληση να έχουν πρόσβαση στο MAID», συνέχισε. «Αυτό που λέμε είναι ότι για να βρεθεί κάποιος σε αυτή τη δυσεπίλυτη κατάσταση… ότι τελικά θα πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα, αλλά το σύστημα πρέπει να είναι έτοιμο και πρέπει να το κάνει σωστά».

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε σε όσους περίμεναν στις 17 Μαρτίου για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, ο Holland σημείωσε ότι επειδή η κυβέρνηση δεν έχει χρονοδιάγραμμα, «αυτά τα άτομα θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη».

Πρόσθεσε, ότι πρέπει καταλάβουν ότι η αναμονή για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα έχει ρυθμιστεί σωστά είναι «μια θυσία που πρέπει να κάνουν».

Άραγε που θα φτάσει η επέκταση αυτού του προγράμματος;

Αν με τόση ευκολία συζητιέται στο δημόσιο διάλογο χωρίς να υπάρχουν ενστάσεις, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και πότε θα υπάρξουν; Ίσως όταν προταθεί μια υποχρεωτική ευθανασία σε ορισμένες ομάδες ανθρώπων μας ταρακουνίσει λίγο… Δεν ακούγεται τόσο παράξενό, ξέρουμε πολύ καλά πως δεν δίστασαν να το κάνουν κι αν χρειαστεί θα το ξαναέκαναν.

Ο Τριντό άλλωστε έχει δηλώσει θαυμαστής του ΚΚΚ, την μόνη χώρα στον κόσμο που εφαρμόζει μερικώς την ευγονική. Ο νόμος στην Κίνα υποχρεώνει τους πολίτες να κάνουν μια προγαμιαία ιατρική εξέταση με σκοπό να εντοπιστούν γενετικές ανωμαλίες, μεταδοτικές ασθένειες ή διανοητικές ανωμαλίες, κι αν κάποια κριθεί ως σοβαρή, δεν επιτρέπεται στο ζευγάρι να παντρευτεί και να τεκνοποιήσει. 

Είπατε κάτι για ναζισμό; Άλλωστε η Κίνα δεν ήταν η πρώτη χώρα που εφάρμοσε την πολιτική “Όχι πάνω ένα παιδί σε κάθε οικογένεια”, εκτός φυσικά των ιδίων που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις για τον λαό.

Στο βίντεο παρακάτω ο Τζάστιν Τριντό δηλώνει θαυμαστής της Κίνας, και μάλιστα για το λόγο ότι εκεί έχουν δικτατορία… Όχι δεν αστειεύεται! Είναι κάτι που το έχει παραδεχτεί δημόσια κι άλλες φορες. Ο ίδιος άλλωστε και η οικογένεια του ήταν προσωπικοί φίλοι και θαυμαστές του Φιντέλ Κάστρο. Πρόσφατα, η Κούβα εγκαινίασε το δικό της πρόγραμμα ευθανασίας για τους Κουβανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »