Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Της διαπλοκής το κάγκελο: Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 επιχορήγηση στον σύζυγο της Προέδρου της Ε. Ε. Ursula von der Leyen.

Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 επιχορήγηση στον σύζυγο της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.


Η Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 Επιχορήγηση για δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης σε μία εταιρεία με την επωνυμία THERACELL LABORATORIES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, της οποίας μέτοχος κατά 50% είναι η

εταιρία Orgenesis.

Διευθυντής στην εταιρεία Orgenesis είναι o Prof. Dr. Heiko von der Leyen ο οποίος τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής UrsulavonderLeyen.

Εγκάρδιοι φίλοι το Πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης και Maria Eva Virginia Grabowski-Mitsotakis με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και ο σύζυγος της Prof. Dr. Heiko von der Leyen με τα € 31.728.747,00 Επιχορήγηση από την Ελληνική Κυβέρνηση για να κάνει πειράματα στην Ελλάδα.

Την απόφαση Αριθμ. απόφ. 68 για την Ένταξη του επενδυτικού σχεδίου της «THERACELL LABORATORIES ΙΚΕ» στις διαδικασίες των Στρατηγικών Επενδύσεων του ν. 4608/2019 (Α’ 66), έκρινε Η ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στην Αθήνα, στις 23 Νοεμβρίου 2021. Πρόεδρος της διυπουργικής επιτροπή ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, και τα Μέλη που παρίσταντο ήταν οι εξής: ο Αναπληρωτής Υπουργός ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ο Υπουργός Οικονομικών Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Υπουργός Επικρατείας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΡΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ.

 Η εταιρεία THERACELL LABORATORIES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά την υποβολή του φακέλου επένδυσης στην ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ είχε μετοχικό κεφάλαιο μόλις 25.000 Ευρώ. Δεν είχε ΕΞΩΚΕΦΑΛΑΙΑΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, δεν είχε δώσει καμία ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ κατά τα επίσημα στοιχεία.

Παραταύτα οι υπουργοί της κυβέρνησης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκριναν ότι o Prof. Dr. Heiko von der Leyen ο οποίος τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen Διευθυντής της εταιρείας Orgenesis, τα πειράματα του θα έπρεπε να υπαχθούν στις διατάξεις Στρατηγικών Επενδύσεων του ν. 4608/2019 εξού και τα € 31.728.747,00 Επιχορήγηση «ΔΩΡΟ» από την Ελληνική Κυβέρνηση για να κάνει πειράματα στην Ελλάδα όπως αποφάσισαν στις 5 Αυγούστου 2022.

Πηγή: greekcorruption.dk

το είδα

1 σχόλιο:


  1. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ . ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ……..83 εκατ. €

    Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιχειρήσεων € 32 εκατ. έγκριση επιχορήγησης μετρητών για επενδυτικό σχέδιο βιοτεχνολογίας € 32 εκατ. έγκριση επιχορήγησης μετρητών
    για επενδυτικό σχέδιο βιοτεχνολογίας
    Η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο βιοτεχνολογίας από την κοινοπραξία Orgenesis & Theracell στο πλαίσιο Στρατηγικών Επενδύσεων
    Η VK PREMIUM υποστήριξε με επιτυχία την έγκριση από το
    Ελληνικό Δημόσιο επένδυσης 83 εκατ. € των εταιρειών βιοτεχνολογίας Orgenesis Inc. & Theracell Advanced Therapies στο πλαίσιο του στρατηγικού επενδυτικού προγράμματος εθνικής σημασίας .
    Η κοινοπραξία της Orgenesis Inc. με την Theracell Advanced Biotechnology SA
    στην Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ως «Επένδυση Προτεραιότητας Στρατηγικής Εθνικής Σημασίας».
    Η επένδυση αναμένεται να ενισχύσει την εκ των προτέρων ανάπτυξη και κλινική χρήση κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών στο πλαίσιο του σημείου φροντίδας και να προσφέρει εξατομικευμένες, προηγμένες θεραπείες μέσω ενός προγράμματος που στοχεύει να παρέχει στους ασθενείς θεραπείες κυτταρικής και γονιδιακής θεραπείας που είναι προσιτές, διαθέσιμες, και προσβάσιμο.

    Οι ελληνικές επιχορηγήσεις θα χρησιμοποιηθούν για:
    Δημιουργία κινητών μονάδων σε νοσοκομεία για την παραγωγή κυτταρικών
    και γονιδιακών θεραπειών.
    Ολοκλήρωση της έρευνας βιομηχανικής λειτουργίας και αυτοματισμού κινητών μονάδων μαζικής παραγωγής θεραπειών.
    Πειραματιστείτε την ανάπτυξη θεραπειών μέσω κλινικών δοκιμών
    Παραγωγή και διανομή νέων κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών
    Δημιουργήστε νέες θέσεις εργασίας.

    https://www.vkpremium.com/greek-government-approved-the-biotechnology-investment-plan-of-the-joint-venture-of-orgenesis-theracell-under-strategic-investments-framework/
    =====
    EΠΙΣHMH ΣΕΛΙΔΑ
    https://ir.orgenesis.com/press-release-details#/?newsId=2342022


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »