Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

50χρονος Καναδός καθηγητής πανεπιστημίου αγωνίζεται στην κολύμβηση με έφηβα κορίτσια 8 εώς 16 ετών… Αυτοπροσδιορίζεται ως 15χρονη έφηβη!

Ένας 50χρονος Καναδός επιτρέπεται να αλλάζει ρούχα, να κάνει ντους και να διαγωνίζεται με έφηβα κορίτσια. Ο λόγος; επειδή αυτοπροσδιορίζεται όχι απλά σαν γυναίκα αλλα σαν έφηβη 15χρονή…

Ο Nicholas J. Cepeda, ο οποίος είναι και καθηγητής συμπεριφοριστικής επιστήμης (επιστήμη βασισμένη στην ανάλυση της συμπεριφοράς), στο Πανεπιστήμιο του York του επιτρέπεται παρά την οργή που έχει σημιουργήσει, να ανταγωνίζεται με κορίτσια 13 και 14 ετών…

Ο Cepeda έγινε πρωτοσέλιδο για πρώτη φορά τον Οκτώβριο, όταν αγωνίστηκε εναντίον έφηβων κοριτσιών στον διαγωνισμό κολύμβησης Fall Classic του Richmond Hill Aquatic Centre στο Markham Pan Am Center στο Unionville του Οντάριο.

Ο Cepeda έγινε ξανά πρωτοσέλιδο τον Δεκέμβριο όταν

κολύμπησε στον αγώνα κολύμβησης Trojan Cup στο Barrie του Οντάριο. Αυτή τη φορά η οργή ήταν μεγαλύτερη κυρίως απο τους γονείς των κοριτσιών και τράβηξε την προσοχή των Τορόντο.

«Κορίτσια από οκτώ έως 16 ετών ανταγωνίζονται στη κολύμβηση μάζι με 50χρονη τρανς, με έγκριση από το Swimming Canada. Τα κορίτσια δεν βρέθηκαν μόνο στην ίδια πισίνα με μια τρανς 50άρα κολυμβήτρια αλλά και στην ίδια αίθουσα αποδυτηρίων», ανέφερε η εφημερίδα στις 7 Δεκεμβρίου.

“Οι γονείς επιβεβαίωσαν ότι το εν λόγω άτομο αλλάζει το μαγιό μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους στα αποδυτήρια του East Bayfield Community Center κατά τη διάρκεια του Trojan Cup”, συνεχίζει το ρεπορτάζ τα κορίτσια δήλωσαν τρομοκρατημένα και έκαναν τα παράπονα τους στους γονείς.

Τα κορίτσια ήταν τρομοκρατημένα, θυμάται ένας γονέας.

«Είναι όλα τόσο μπερδεμένα γιαυτα τα παιδιά», είπε ένας άλλος γονέας. «Κανείς δεν είναι άνετος. Όλοι αποδέχονται όλους τους ανθρώπους, αλλά το να εφαρμόζονται αυτοί οι νόμοι ενάντια στα παιδιά μας και να μοιράζονται τα αποδυτήρια μαζί τους δεν είναι σωστό».

«Δεν έχουμε ιδέα γιατί επιτρέπεται», είπε ένας τρίτος γονέας. «Δεν είναι δίκαιο για τα κορίτσια που προπονούνται στο άθλημά τους και μερικά από αυτά ελπίζουν να πάρουν υποτροφίες».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Toronto Sun, ο Cepeda αγωνίζεται με κορίτσια από το 2019. Και όταν ήρθε αντιμέτωπος με τη Sun, το επαρχιακό όργανο διοίκησης του Οντάριο υπερασπίστηκε τη συμμετοχή του, παρά τα παράπονα των γονέων και των κοριτσιών…

«Σε συνεργασία με την Swimming Canada, η Swim Ontario διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα πολιτικών, διαδικασιών που υποστηρίζουν τους συλλόγους-μέλη και προσφέρουν μια ανταγωνιστική εμπειρία που είναι ασφαλής, φιλόξενη και χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους συμμετέχοντες», δήλωσε η Swim Ontario…

Η ομάδα πρόσθεσε ότι «ερεύνησε κάποια στιγμή μια καταγγελία για παρενόχληση ενήλικα που αγωνιζόταν με κολυμβήτριες ηλικίας 12-14 ετών κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου διαγωνισμού που φιλοξενήθηκε από το Richmond Hill Aquatic Club (RHAC)», αλλά μετά απο έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η RHAC ενήργησε κατάλληλα» επιτρέποντας ξανα στον Cepeda να αγωνιστεί.

Είπε περαιτέρω «Η Swimming Canada και η Swim Ontario πιστεύουν ότι η κολύμβηση είναι για όλους [και ότι] άνθρωποι κάθε σχήματος, μεγέθους, φύλου, πεποιθήσεων και προέλευσης θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κολυμπήσουν όπως αυτοί θέλουν».

Η μόνη προσδοκία είναι «οι εγγεγραμμένοι μας να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με σεβασμό και αξιοπρέπεια και να διατηρούν το αθλητικό μας περιβάλλον καθαρό, χωρίς διακρίσεις, χωρίς παρενοχλήσεις και κακοποίηση [και] αυτό περιλαμβάνει και τη στόχευση των μελών της κοινότητάς μας με βάση την ταυτότητά τους».

Η τοπική αστυνομία κλήθηκε κάποια στιγμή από κάποιον που έκανε το ρεπορτάζ στο Rebel News, γιατί κινδύνευσε απο έναν όχλο «Woke» LGBT που του επιτέθηκε.

Αλλά γίνεται και πιο ανησυχητικό. 

Σύμφωνα με το Brampton Guardian, φαίνεται ότι ο Cepeda πριν αλλάξει φυλο, τουλάχιστον από το 2014, ήταν η πρώτη χρονιά που «εθεάθη να χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια των κοριτσιών στο Caledon Centre for Recreation and Wellness (CCRW)» στο Μπόλτον του Οντάριο.

Το συμπέρασμα καταλάβατε ποιο είναι; Αλλάξτε φύλο και είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε…. και μάλιστα με την προστασία της αστυνομίας.

1 σχόλιο:

  1. Η ΦΥΛΟΜΕΤΑΒΑΣΗ (GENDER TRANSFORMATION) – Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    https://attikanea.info/οι-αλήθειες-για-τον-τρανσεξουαλισμό-π/#comment-143657

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »