Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ούτε 2.000 ευρώ κοστίζει το εμπορευόμενο ωάριο, για τις "δωρήτριες".

Ioanna Ypsilanti

Ούτε 2.000 ευρώ κοστίζει το εμπορευόμενο ωάριο, για τις "δωρήτριες".

Το επίδομα για την γέννηση του πρώτου παιδιού είναι 2.400 ευρώ και αυξάνεται, σταδιακά, για το δεύτερο, τρίτο, ή τέταρτο παιδί.

"Συμφέρει καλύτερα!".

Ετσι, θα ξεκινάμε να σκεφτόμαστε, για την μητρότητα, εμείς οι γυναίκες και κυρίως οι πιο αδύναμες οικονομικά. Με όρους "ελεύθερης αγοράς" και "ανταγωνιστικότητας" της ξεφτιλισμένης "Ιατρικής", που θέλει να θησαυρίσει, εξουδετερώνοντας όλα τα ιερά και τα όσια της ανθρωπότητας.

Το τραγικό δεν είναι ο νόμος, που αναποδογυρίζει την ανθρώπινη φύση, αλλά το τι θα επακολουθήσει!

-Θ΄αλλάξει το οικογενειακό Δίκαιο. Θα αποκαλούνται "μητέρες" οι άνδρες και "κηδεμόνες" γυναίκες, ή άνδρες, που ΚΑΜΙΑ συμμετοχή στην γέννηση ενός παιδιού δεν είχαν, είτε το γέννησαν με σπέρμα αγνώστου πατρός, είτε με ωάριο, αγνώστου μητρός.

-Θ΄αλλάξει το αστικό Δίκαιο. Θα τιμωρείται όποιος αμφισβητεί το φύλο με το οποίο γεννήθηκε κάποιος, αν αυτός ο κάποιος σε υποχρεώνει να τον αποκαλείς, όπως έχει αυτοπροσδιοριστεί. Είτε "κυρία", είτε "κύριο".

-Τα παιδιά μας θα εκπαιδεύονται στα σχολεία, μεγαλώνοντας με το νέο δόγμα ότι υπάρχει και τρίτο, τέταρτο, ή 50στό φύλο και ελευθεριότητα ν΄αποφασίζει το παιδί, αν θέλει να ανήκει σε ένα απ΄όλα αυτά τα "φύλα". Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική και οι γονείς τιμωρούνται, αν δεν στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Υποχρεωτική είναι και η διδασκαλία μαθημάτων, όπως την ορίζει το κράτος, για τους δασκάλους, ή τους καθηγητές. Αλλιώς, χάνουν την δουλειά τους.

-Η οικονομική πολιτική και η αγορά εργασίας θα απευθύνεται, σ΄αυτές τις μειονότητες, σε βάρος της πλειοψηφίας, ώστε να ευνοηθεί το ποσοστό των αυτοπροσδιοριζόμενων. Στην Ιταλία, καθηγητές δήλωναν γκέι, χωρίς να είναι, για να βρούν δουλειά.

-Σε αντίθεση, η Ιατρική-Φαρμακευτική βιομηχανία τρίβει τα χέρια της. Αυτοπροσδιορισμένοι θα τρέχουν, για θεραπείες ορμονών και εγχειρήσεις αλλαγής φύλου. Μετανοιωμένοι θα συνωστίζονται στα σαλόνια των ψυχολόγων και στα ψυχιατρεία, χωρίς επιλογή επιστροφής. Οι γιατροί με νόμο. δεν θα φέρνουν αντιρρήσεις αν κάποιο παιδί υποστηρίζει ότι είναι ομοφυλόφιλο και θέλει να εγχειριστεί.

Και σε τελευταίο στάδιο, θα σου παίρνουν και το παιδί, αν θίξεις τα "δικαιώματα" του, ή αν θεωρηθεί "κακοποίηση" η επιμονή σου για "δεύτερη σκέψη", στο θέμα αλλαγής φύλου.

Γίνεται, από χρόνια στην Νορβηγία και αλλού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »