Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Άνθρωποι πέθαναν με καρδιακές βλάβες από το εμβόλιο mRNA, νέα γερμανική μελέτη παρέχει άμεσες αποδείξεις

Των Jennifer Margulis, Ph.D. και Joe Wang, Ph.D.

Παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης δημοσίευσαν στοιχεία που δείχνουν πώς πέθαναν οι άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί μετά τον “εμβολιασμό” με mRNA. Όπως διερευνά η εν λόγω ομάδα έξι επιστημόνων στη μελέτη της, οι ασθενείς που εμβολιάστηκαν με mRNA υπέφεραν από καρδιακή βλάβη επειδή οι καρδιές τους δέχθηκαν επίθεση από τα ίδια τα ανοσοποιητικά τους κύτταρα. Αυτή η αυτοάνοση επίθεση στα δικά τους καρδιακά κύτταρα οδηγεί στη συνέχεια τις κατεστραμμένες καρδιές τους να χτυπούν τόσες πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο που, μόλις άρχισε απροσδόκητα η ταχυκαρδία, πέθαναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Η μελέτη με τίτλο “Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination” (Ιστοπαθολογικός χαρακτήρας της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2) δημοσιεύθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2022 στο περιοδικό Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η ερευνητική ομάδα πραγματοποίησε νεκροψία σε 25 θύματα διαφόρων ηλικιών που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό. Εξέτασαν τον

καρδιακό ιστό τους στο μικροσκόπιο για να διαπιστώσουν γιατί οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από καρδιακή ρυθμική διαταραχή, ενώ δεν είχαν εμφανή υποκείμενη καρδιακή νόσο.

Με τα λόγια των ίδιων των συγγραφέων: “Τα ευρήματά μας καθορίζουν τον ιστολογικό φαινότυπο της θανατηφόρας μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με τον εμβολιασμό“.

Ιστολογικός φαινότυπος σημαίνει άμεση παρατήρηση του μικροσκοπικού ιστού.

Σε ένα βίντεο που αναλύει τα αποτελέσματα, ο εκπαιδευτής νοσηλευτών Dr. John Campbell, ο οποίος εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε στο ακροατήριό του: “Αυτή η μελέτη είναι αξιολογημένη από ομότιμους. Πρόκειται για σωστή επιστήμη και οριστική παθολογική διάγνωση από μια ομάδα κορυφαίων Γερμανών παθολόγων”. Το βίντεο του Campbell έχει προβληθεί σχεδόν 1.000.000 φορές.

Ο Dr. John Campbell αναλύει τη μελέτη. Αξίζει να διαβάσετε τα σχόλια στο βίντεο

Θάνατος από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή

Η κοιλιακή ταχυκαρδία είναι όταν η καρδιά αρχίζει να χτυπά τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει να γεμίσει με αίμα μεταξύ των χτύπων, οπότε δεν αντλεί επαρκώς αίμα. Το πρόβλημα προέρχεται από τις κοιλίες: τις κοιλότητες που ωθούν το αίμα από την καρδιά προς το υπόλοιπο σώμα.

Η μαρμαρυγή είναι όταν, αντί η καρδιά να χτυπάει πραγματικά, αρχίζει απλώς να τρέμει. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να προέρχεται από τις κοιλίες ή τους κόλπους. Οι κόλποι είναι οι ανώτεροι θάλαμοι που ουσιαστικά απορροφούν το αίμα στην καρδιά διαστέλλοντας και συστέλλοντας. Αν και περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την Afib (κολπική μαρμαρυγή), η κοιλιακή μαρμαρυγή είναι πολύ πιο επικίνδυνη και συνήθως θανατηφόρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι θανόντες των οποίων οι καρδιές υποβλήθηκαν σε αυτοψία στο πλαίσιο αυτής της μελέτης βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, καθένας από τους οποίους πέθανε από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA.

Ορατά κατεστραμμένες καρδιές

Τα μακροφάγα είναι μεγάλα κύτταρα που αποτελούν μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί σωστά, το σώμα μας χρησιμοποιεί τα μακροφάγα για να επιτεθεί σε μολυσματικούς παράγοντες και άλλα ξένα σώματα. Τα μακροφάγα αποτελούν βασικό μέρος του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθώντας στη φυσιολογική ανάπτυξη των ιστών καθώς και στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών, σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Northwestern.

Αλλά στην περίπτωση των ανθρώπων που πέθαναν ξαφνικά μέσα σε ένα μήνα από τον εμβολιασμό, τα μακροφάγα του ίδιου του οργανισμού διείσδυσαν στον καρδιακό μυ τους, κατατρώγοντας τον μυ και προκαλώντας κηλίδες που διατάραξαν τον καρδιακό ρυθμό. Αυτή η εισβολή των μακροφάγων φάνηκε να έχει κυριολεκτικά βραχυκυκλώσει την αγωγή των ηλεκτρικών ερεθισμάτων της καρδιάς, προκαλώντας ακανόνιστους χτύπους στην καρδιά.

Οι ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί οδήγησαν σε έναν αρνητικό βρόχο ανατροφοδότησης, κάνοντας την καρδιά να χτυπάει όλο και πιο γρήγορα καθώς προσπαθεί να διορθωθεί. Όταν συμβαίνει αυτό, η καρδιά ουσιαστικά δεν αντλεί καθόλου αίμα και το θύμα πεθαίνει μέσα σε δευτερόλεπτα ή λεπτά, εκτός αν υπάρχει κοντά ένας απινιδωτής -για να δώσει ένα ηλεκτρικό σοκ στην καρδιά για να τη βοηθήσει να επανέλθει σε ρυθμό- και κάποιος ξέρει να τον χρησιμοποιήσει αμέσως.

Η μελέτη των Γερμανών ερευνητών που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους περιελάμβανε εικόνες από μικροσκόπιο που δείχνουν τη βλάβη στα καρδιακά κύτταρα των θυμάτων, την παρουσία λεμφοκυττάρων (ένα άλλο είδος μικρότερου ανοσοποιητικού κυττάρου) στον καρδιακό μυ και μακροφάγα στον καρδιακό μυ. Τόσο τα μακροφάγα όσο και τα λεμφοκύτταρα που ονομάζονται Τ-βοηθητικά κύτταρα βρέθηκαν στον καρδιακό ιστό. Τα ανοσοποιητικά κύτταρα ήταν συγκεντρωμένα σε σημεία. Τέτοιες κηλίδες κατεστραμμένου καρδιακού ιστού μπορούν να δημιουργήσουν σήματα εκτός παλμού που διαταράσσουν τον ομαλό ρυθμό της καρδιάς.

A Το σημείο του τρυπήματος στον δελτοειδή μυ αποκαλύπτει εστιακή φλεγμονή. Η σύνθεση είναι παρόμοια με τον φαινότυπο των μυοκαρδιακών διηθήσεων που παρουσιάζουν κυρίως, B CD3 και C CD4-συνολικά λεμφοκύτταρα και D διάσπαρτα CD68-θετικά μακροφάγα.

Υπάρχουν χιλιάδες καρδιακά κύτταρα στην καρδιά. Αυτά τα κύτταρα δεν είναι παθητικά, όπως τα κύτταρα στο δικέφαλό σας που χρειάζονται ξεχωριστά νεύρα για να τα κάνουν να κινηθούν. Αντίθετα, τα καρδιακά κύτταρα παράγουν τα δικά τους ηλεκτρικά ερεθίσματα.

Τα κύτταρα του καρδιακού μυός δρουν επίσης σαν νεύρα, διοχετεύοντας σήματα από και προς τα γειτονικά μυϊκά κύτταρα. Αυτό συγχρονίζει τις συσπάσεις τους, καθώς και διαιωνίζει την κανονική συνέχεια του καρδιακού παλμού.

Από τη στιγμή που η καρδιά χτυπάει, χρειάζονται πολλά για να τη σταματήσει κανείς. Μια πηγή που διακόπτει αυτόν τον ρυθμό είναι σαν ένας κακός ντράμερ σε μια μπάντα του γυμνασίου. Μπορεί να προκαλέσει έναν καταρράκτη χάους που εμποδίζει την καρδιά να αντλήσει αίμα παραγωγικά.

Μυοκαρδίτιδα: Μία αναγνωρισμένη ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολίου

Ο ΠΟΥ και το CDC όντως αναγνωρίζουν τη μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό με mRNA ως πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια. Και οι δύο ρυθμιστικοί οργανισμοί τη θεωρούν “αναγνωρισμένη αλλά σπάνια επιπλοκή”. Οι περισσότεροι γιατροί χαρακτηρίζουν επίσης τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ως “ήπιες”.

Όμως τα αποβιώσαντα άτομα στη γερμανική μελέτη, όπως επισημαίνει ο Campbell, είχαν επίσης υποτίθεται “ήπια” μυοκαρδίτιδα. Η μυοκαρδίτιδα εμφανιζόταν μόνο σε διάσπαρτα σημεία εδώ και εκεί. Ωστόσο, η ηλεκτρική διαταραχή αυτών των σημείων προκάλεσε γρήγορους και δραματικούς θανάτους. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει ήπια μυοκαρδίτιδα, όπως δήλωσε ένας γονέας ενός έφηβου που τραυματίστηκε από το εμβόλιο mRNA, ονόματι Aiden Ekanayake.

Ο Campbell συνέστησε στους κλινικούς γιατρούς να έχουν “υψηλό δείκτη υποψίας” ότι οι εμβολιασμένοι με mRNA άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από αυτή την αυτοάνοση μυοκαρδίτιδα, ώστε να μπορούν να τη διαγνώσουν και να τη θεραπεύσουν όσο οι άνθρωποι είναι ακόμη ζωντανοί. Οι κλινικοί γιατροί που προσποιούνται ότι αυτή η βλάβη από το εμβόλιο είναι “σπάνια και ήπια”, έχει οδηγήσει σε αμέτρητες δυνητικά , που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, τραγωδίες.

Το σώμα σας επιτίθεται στα κύτταρα της καρδιάς σας

Για να είμαστε σαφείς, αυτό δεν είναι το εμβόλιο mRNA που βλάπτει άμεσα την καρδιά – είναι χειρότερο. Το mRNA εγχέεται στα μυϊκά σας κύτταρα, μετατρέποντας το κύτταρο σε εργοστάσιο παραγωγής πρωτεϊνών ακίδας COVID-19.

Ως αποτέλεσμα της ανοσοποίησης με mRNA, το σώμα σας παράγει μια ανοσολογική απόκριση κατά των πρωτεϊνών COVID-19 spike.

Δεδομένου ότι τα δικά σας μυϊκά κύτταρα χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή των πρωτεϊνών COVID-19 spike και ενδέχεται να τις έχουν στην επιφάνεια των κυττάρων, τα πρόσφατα οπλισμένα ανοσοποιητικά σας κύτταρα που στοχεύουν στην πρωτεΐνη spike ενδέχεται να αρχίσουν να επιτίθενται στα δικά σας υγιή μυϊκά κύτταρα.

Αυτή η νέα γερμανική μελέτη παρέχει φωτογραφικές αποδείξεις ότι αυτό συμβαίνει και έχει σκοτώσει ανθρώπους.

Συσχέτιση ή αιτιότητα;

Μια αρχική έρευνα που δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος στο Journal of the American Medical Association διαπίστωσε ότι υπήρχαν πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε απροσδόκητους πληθυσμούς, ιδίως σε αγόρια και νεαρούς άνδρες, μετά τον εμβολιασμό με mRNA.

Ο Sir Austin Bradford Hill ήταν Άγγλος ιατρικός στατιστικολόγος, ο οποίος καθιέρωσε το 1965 μια σειρά επιδημιολογικών κατευθυντήριων γραμμών, που σήμερα ονομάζονται κριτήρια Bradford Hill, οι οποίες βοηθούν στην απόδειξη αιτίου και αιτιατού. Αν εφαρμόσουμε τα κριτήρια Bradford Hill σε αυτή τη νέα έρευνα, δείχνει ότι η θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα αυτών των ασθενών προκλήθηκε πράγματι από τα εμβόλια mRNA. Η γερμανική έρευνα κατέδειξε τα κριτήρια του Bradford Hill για την ισχύ (όσο πιο συχνά συμβαίνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα, τόσο πιο πιθανό είναι το ένα να προκαλεί το άλλο, ακόμη και για σπάνια γεγονότα)- τη συνέπεια (το εύρημα του αιφνίδιου θανάτου από μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλια mRNA συμβαίνει με συνέπεια σε διαφορετικά μέρη και πληθυσμούς)- την ειδικότητα (για τον Bradford Hill, αυτό συμβαίνει όταν ένα μόνο αίτιο προκαλεί ένα μόνο αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση η αιτία είναι το εμβόλιο mRNA και το αποτέλεσμα είναι η μυοκαρδίτιδα)- και πολλά άλλα.

Πράγματι, οι Γερμανοί ερευνητές απέκλεισαν την πιθανότητα η θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα να είχε προκληθεί από κάτι άλλο. Η μελέτη τους έδειξε επίσης “συνοχή”, ένα άλλο κριτήριο του Bradford Hill, δηλαδή όταν το ίδιο αποτέλεσμα εντοπίζεται τόσο σε επιδημιολογικές μελέτες όσο και σε εργαστηριακά δείγματα.

Ένα άλλο κριτήριο του Bradford Hill είναι η αναλογία: Είναι αυτή η σχέση αιτίου-αποτελέσματος παρόμοια με άλλα ιατρικά ζητήματα που ήδη κατανοούμε; Στην προκειμένη περίπτωση, το κριτήριο της αναλογίας ικανοποιείται, διότι ήδη κατανοούμε ότι οι αυτοάνοσες αντιδράσεις στην ίδια την καρδιά του ατόμου μπορούν να προκαλέσουν γιγαντοκυτταρική μυοκαρδίτιδα, μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που προκαλεί κοιλιακή ταχυκαρδία και αιφνίδιο θάνατο σε πάνω από τα δύο τρίτα των ατόμων που διαγνώστηκαν με αυτήν.

Για να διαπιστωθεί η αιτία και το αποτέλεσμα, ο Μπράντφορντ Χιλ ρωτά επίσης αν η σχέση είναι εύλογη: υπάρχει ένας μηχανισμός με τον οποίο το ένα πράγμα μπορεί να προκαλέσει το άλλο; Η αληθοφάνεια αποδείχθηκε επίσης από αυτές τις αυτοψίες: οι Γερμανοί ερευνητές έδειξαν σαφώς τον μηχανισμό. Όπως είπε ο Campbell στην κριτική του βίντεο: “Δεν μπορείς να διαφωνήσεις με μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κάτω από το μικροσκόπιο”.

Για να τεκμηριωθεί η σχέση αιτίου-αποτελέσματος με βάση τα κριτήρια του Bradford Hill, πρέπει να ικανοποιούνται μόνο μία ή δύο από τις εννέα απόψεις. Αυτή η μελέτη έδειξε ότι για τα εμβόλια mRNA και τις καρδιακές βλάβες, επτά από τα εννέα κριτήρια του Bradford Hill ικανοποιήθηκαν – ένα επιδημιολογικό slam-dunk.

Οι αποδείξεις υπάρχουν: τα εμβόλια mRNA προκαλούν μυοκαρδίτιδα, οδηγώντας τα δικά σας ανοσοποιητικά κύτταρα να επιτεθούν στην καρδιά σας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο από κοιλιακή ταχυκαρδία ή μαρμαρυγή.

Η μελέτη S00392 022 02129 5

E.Y.E

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »