Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Όχι δεν είναι Ουκρανία. Είναι Συρία είναι Δαμασκός το διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο μετά το βομβαρδισμό από Ισραήλ προχθές. Μούγκα στη στρούγκα για τα εγκλήματα πολέμου από ” περιούσιο”. Αν αυτό γινόταν σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο θα μιλούσαν για Τρομοκρατία!!!! Υπάρχει ένας Γεωπολιτικός Περιούσιος!!!

 

Όχι δεν είναι Ουκρανία. Είναι Συρία είναι Δαμασκός το διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο μετά το βομβαρδισμό από Ισραήλ προχθές. Μούγκα στη στρούγκα για τα εγκλήματα πολέμου από ” περιούσιο”. Αν αυτό γινόταν σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο θα μιλούσαν για Τρομοκρατία!!!! Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας αφού αχρηστεύθηκαν όλες οι πίστες.

Η Συρία διέκοψε τις πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού «μέχρι νεωτέρας» την Παρασκευή, αφού οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν τον αεροδιάδρομο και έναν τερματικό σταθμό, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών.

Ένας Σύρος στρατιωτικός αξιωματούχος που επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA είπε ότι η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε τους ισραηλινούς πυραύλους, κατέρριψε τους περισσότερους από αυτούς, αλλά η επίθεση νωρίς το πρωί τραυμάτισε έναν άμαχο και προκάλεσε υλικές ζημιές.(Reuters)

Η Μόσχα αντέδρασε. Ο Λαβρόφ δήλωσε:


«Μια βιτσιόζικη ​​επίθεση κατά πολιτικών στόχων», «μια πρόκληση που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές αθώων ανθρώπων», «μια στρεβλή πρακτική αντίθετη με το διεθνές δίκαιο».

Δεν μασάμε όλοι σανό. Το Ισραήλ είναι στο διεθνές απυρόβλητο κι όποιος τολμήσει και καταγγέλει τις παρανομίες του ( κουρελόχαρτο καθημερινά το Διεθνές Δίκαιο σε Παλαιστίνη, Συρία) ”’τον τρώει η μαρμάγκα” αχρηστεύεται μέσα από λογοκριτικούς μηχανισμούς που δρουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση του στυλ ” ακυρωμένο συμβόλαιο” και λογική μιντιακής μαφίας.

Τα ξενοκίνητα λόμπι που λειτουργούν ως παράλληλοι θεσμοί στα κράτη και διαβρώνουν εκ των έσω τους μηχανισμούς έως τους καταλαμβάνουν είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος απειλή για δημοκρατία εθνική ασφάλεια και επιβίωση ενός λαού..

Αυτό συνέβη και στην Ουκρανία με τον δυτικό υπερήρωα των σπαγκέτι Γουέστερν Ζελένσκι…….Οι Ζελένσκηδες πουλώντας ευκαιριακό υπερπατριωτιλίκι δημιουργούν χαμένες πατρίδες και χαμένες προσδοκίες και αιματοκυλούν τη χώρα τους τη διαμελίζουν.. Δίνουν βορά το λαό τους…..Σε ποιο λόμπι είναι ο Ζελένσκι;;; το γνωρίζουν και οι πιο γενναίες κότες κι ας μην το κακαρίζουν….

Υπάρχει ένας γεωπολιτικός περιούσιος πως να το κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια..

Επίσης μην τα μπερδεύουμε άλλο σύμμαχος και άλλο κατακτητής έστω και μέσω μιας φαινομενικά ανώδυνης κατοχής που είναι η διείσδυση!!

Ακόμη μια και μιλάμε για αναθεωρητισμούς Ισραήλ η μεγαλύτερη αναθεωρητική δύναμη στην Ιστορία…

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »