Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Βενεζουέλα: Τον πήραν με… «τις κλωτσιές» τον Χουάν Γκουαϊδό – Πολίτες τον έδιωξαν κακήν-κακώς από εστιατόριο (βίντεο)

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό που και η εδώ κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη αναγνωρίζει ως νόμιμο πρόεδρο της χώρας, δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση από «βίαιες ομάδες» που σχετίζονται με την κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο κατά τη διάρκεια περιοδείας στην επαρχία, ένα περιστατικό που καταδίκασαν οι ΗΠΑ.

Βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα από αυτά φαίνονται, εν μέσω έντασης, οι παρευρισκόμενοι να φωνάζουν και να σπρώχνουν τον Γκουαϊδό έξω από εστιατόριο.

«Ήταν ενέδρα», δήλωσε ο Γκουαϊδό σε βίντεο που

ανάρτησε στο Instagram. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συνάντησης σε εστιατόριο με εκπροσώπους από κόμματα της αντιπολίτευσης στην πόλη Σαν Κάρλος, της πολιτείας Κοχέδες, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης κατηγόρησε τους τοπικούς επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PSUV) που, σύμφωνα με τον ίδιο, «ηγούνταν μικρών βίαιων ομάδων».

«Μας ανησυχεί βαθιά η απρόκλητη επίθεση» σε βάρος του Χουάν Γκουαϊδό και των υποστηρικτών του, ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας για τη Λατινική Αμερική Μπράιαν Νίκολς. «Οι υπεύθυνοι για αυτή την επίθεση πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», πρόσθεσε.

Ο Γκουαϊδό αναγνωρίζεται από την Ουάσινγκτον ως μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας αλλά με την πετρελαϊκή κρίση πολλά μπορεί να αλλάξουν.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη του πατέρα του
    Ελληνιστικού Κόσμου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    The Greco-Syrian Nation

    https://twitter.com/GrecoNation/status/1535264814058045440?cxt=HHwWgICw4drNrc4qAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »