Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ BROOKINGS! EINAI ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΣΙΠΡΑ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑ.


Ο Βαρουφάκης στους New York Times: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την Ελλάδα...
Με τον τίτλο Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την Ελλάδα, ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο συνάδελφος του καθηγητής Τζέιμς Γκάλμπρειθ συνυπογράφουν άρθρο, στο οποίο διατρανώνουν την πίστη τους στον Αλέξη Τσίπρα.

Μεταφράζουμε: «Η κρίση θα μπορούσε να φέρει την αριστερή αντιπολίτευση στην εξουσία, κάτι που δεν θα είναι κακό για την Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια ελληνική κυβέρνηση που απορρίπτει την αυτοκαταστροφική ευρωπαϊκή πολιτική περισσότερο θα βοηθήσει παρά θα κάνει κακό.
Ο Αλέξης Τσίπρας τρέχει τώρα μια εκστρατεία για την αποκατάσταση της ΕΡΤ ως δυνητικά ανεξάρτητο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Τώρα, η κυβέρνηση μπαίνει σε μια σκοτεινή συζήτηση για τη λιτότητα, την εμπιστοσύνη των πιστωτικών αγορών σε μια ανοιχτή μάχη για τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία. Σε αυτή τη μάχη, ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται ως η εναλλακτική λύση, και ο Τσίπρας έχει
τώρα την ευκαιρία να γίνει πρωθυπουργός.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ ή τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις. Φυσικά, η αμερικανική συνενοχή στην ελληνική δικτατορία του 1967-1974 δεν έχει ξεχαστεί, όπως ισχύει και το ότι πως κάθε ελληνική κυβέρνηση θα διαφωνήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ως ένα βαθμό, σχετικά με τη Μέση Ανατολή. Αλλά το γεγονός είναι, σήμερα, ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η Ευρώπη.Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταπολεμήσει την πείνα και το ξενοφοβικό νεο-ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή.

Όταν τα έχεις κάνει πλακάκια με το τοκογλυφικό σύστημα της Αμερικής όπως ο Τσίπρας, ευνόητο είναι να σε στηρίζει ο Βαρουφάκης.

Ο Βαρουφάκης πρώην σύμβουλους του Παπανδρέου που μας έχωσε το σφαγείο του ΔΝΤ. 

O νεοταξίτης Βαρουφάκης και υπερασπιστής του ανθέλληνα τοκογλύφου George Soros.

Καμία καταγγελία φυσικά για τα funds του φίλου Soros. Ο αντιεξουσιατής-σοσιαλιστής Βαρουφάκης που δίνει συμβουλές για την Ελλάδα της πτώχευσης.
Ο αντιμνημονιακός Βαρουφάκης που διατηρούσε κρυφή Μ.Κ.Ο μαζί με έναν άλλο επαναστάτη σοσιαλιστή τον Γιάννο Παπαντωνίου......γελάει ο κόσμος με τον ανύπαρκτο Τσίπρα του Brookings.
Οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης, που τσάκισαν την Ελλάδα με μπροστάρησα την σταλινικιά Μέρκελ, ποντάρουν τα πάντα στους ανύπαρκτους για να σωθούν μιας και το ανδρείκελο Σαμαράς δεν θα αντέξει ......

Ζούμε μια τραγωδία....που δεν έχει τέλος..Ελέγχουν τους πάντες εις βάρος του λαού.

peri majestic
Πηγή
το είδα



Σχετικά για  Βαρουφάκη δες και εδώ:






Οι νεκροθάφτες του σοσιαλισμού.



Ρίξτα στον ηλίθιο : Ο Βαρουφάκιος μύθος περί πολιτικών ευθυνών.








<<<     Βίντεο-ΣΟΚ! Ισλαμοφασίστες αποκεφάλισαν ορθόδοξο ιερέα στη Συρία , θάβουν άνθρωπο ζωντανό και πανηγυρίζουν 



 “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ” - Αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ