Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ...

...ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Γράφει ο Insider
Τα κρατικοδίαιτα και χρεοκοπημένα (πολιτικά αλλά και οικονομικά) απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον "κύριο βιασύνη" μήπως ανησυχούν για την επιβίωση τους μετά και την επικείμενη καταδίκη... σε ισόβια του κεντρικού λειτουργού του αλυσσοδέσίματος της χώρας Γιώργου Παπακωνσταντίνου; Μήπως τελικά ο λόγος που θέλουν να σύρουν την χώρα σε εκλογές είναι γιά να παραγραφούν.....
τα αδικήματα του Παπακωνσταντίνου; μήπως γιατί σκέφτονται ότι "άλλο ένας Ακης και άλλο το κεντρικό πρόσωπο υποταγής της χώρας στο μνημόνιο, ο Υπουργός Οικονομικών που υπέγραψε με λευκή εξουσιοδότηση από τη Βουλή και εξ ονόματος της Κυβέρνησης του Πασόκ το Μνημόνιο;"

Μήπως γιατί γνωρίζουν ότι δεν θα ανακάμψει ποτέ το ΠΑΣΟΚ από την επικείμενη βαριά καταδίκη Παπακωνσταντίνου; Και για το δικό τους προσωπικό πολιτικό συμφέρον θα βάλουν την χώρα σε εκλογικές περιπέτειες αυτή τη στιγμή; Εντάξει, ας το πράξουν. Στην Βουλή πάντως δεν θα ξαναμπούν ούτως ή άλλως. Και στη φυλακή για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα πάνε αυτοί που τα
δημιούργησαν, όσους νόμους προκαταβολικής αμνηστείας και να ψηφίσουν.

Και να θυμάστε καλά τη μέρα που το γράψαμε, 16.6.1961. Και θα σας δώσουμε και ένα υποννοούμενο για ...πιάσιμο: ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. ---------------- Μήπως κάτι αντίστοιχο σκέφτεται και το Κουβέλη; 'Οτι η κατάσταση δεν πάει καλά και άρα να φύγουμε όσο είναι νωρίς μπάς και έχουμε "πολιτικό μέλλον". --------------- Τι πρέπει να κάνει ο Σαμαράς; Ιστορικό Συμβιβασμό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που η δανειακή σύμβαση λήγει και το ζητούμενο είναι η ανασυγκρότηση της χώρας, ας προετοιμαστούν όλοι, ηγέτες οπαδοί και αντίπαλοι για έναν μεγάλο ιστορικό συμβιβασμό μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Με μοναδικό σημείο συμφωνίας να σωθεί η χώρα από την ανθρωπιστική κρίση στην οποία βρίσκεται. Να δείτε τότε πώς πετιώνται στο σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας μέσα σε μιά νύχτα κάποια χρεωκοπημένα (και από οικονομικής απόψεως) κόμματα. Και να δείτε πως η Μέρκελ αρχίζει να μιλάει Αρχαία Ελληνικά σε μιά μέρα. 'Εχουν τα κότσια Σαμαράς και Τσίπρας να το τολμήσουν; θα κάνει ο Χρύσανθος τον μεσολαβητή.


το είδα





<<<     Γενικός ξεσηκωμός με τέσσερα απλά βήματα...Μονο έτσι θα πέσουν!!! 



 ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -Όχι στο μουσουλμανικό τέμενος     >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ