Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ο αφανισμός τους είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση κάθε ανθρώπινης αξίας, αλλά και των ίδιων των ανθρώπων.

 Periklis Bozinakis

Δεν υπάρχει "Ελληνικό κράτος", όπως δεν υπάρχει "Γαλλικό" ή "Ιταλικό" για παράδειγμα. Υπάρχει το ελληνόφωνο Κράτος του Μάαστριχτ. Και η συνθήκη του Μάαστριχτ είναι βασικό εργαλείο του Πολυεθνικού παρασιτισμού, της Νέας Τάξης δηλαδή. 

Εργαλείο των Rothchild, της Black Rock και του World Economic Forum, του οποίου η λειτουργία είναι η ουσιαστική υπέρβαση και κατάλυση των Συνταγμάτων. 

Δεν ξέρω αν συνειδητοποιούμε τι σημαίνει αυτό: μια οικονομική συμφωνία να ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ τα Συντάγματα των χωρών που την υπέγραψαν! 

Πρόκειται για αδιανόητη εκτροπή. ΜΟΝΟ ένα υπερ-Σύνταγμα μπορεί να είναι πάνω από τα Συντάγματα των χωρών-μελών, αλλά τότε θα μιλάγαμε για ομοσπονδία. 

Στην Αμερική, μιας και πρόκειται όντως για ομοσπονδία, το Σύνταγμα μοιάζει να αντιστέκεται, σχεδόν να λειτουργεί. Επιφανειακά. 

Διότι πίσω από το κράτος των ΗΠΑ τα νήματα κινεί απευθείας ο ανεξέλεγκτος "φιλελεύθερος" υπόκοσμος των Rothchild χωρίς τη μεσολάβηση "συνθηκών" και "συμφωνιών" που χρειάστηκε να επιβληθούν στη δήθεν "ανθρωπιστική" Ευρώπη, η οποία εδώ και χρόνια είναι ένα τυμπανιαίο, σηπόμενο κουφάρι. 

Τον Κένεντι τον βγάλανε απ' τη μέση το 1963 ακριβώς γιατί επιχείρησε να θέσει τη συμμορία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας υπό τον έλεγχο του Κονγκρέσου. 

Από τότε η δημοκρατία υποχώρησε στη Δύση μέχρις εξαφανίσεως, και

άρχισε να στήνεται η Νέα Τάξη: η επισημοποίηση του Πολυεθνικού Υπόκοσμου υπεράνω των νόμων. 

Αν λοιπόν ως πολίτες είχαμε διαχρονικά την υποχρέωση να ελέγχουμε το "κράτος" και να αντιδρούμε εναντίον του όταν εκτρέπεται, τώρα έχουμε υποχρέωση να το ξηλώσουμε εκ θεμελίων. 

Και μιλώ για όλους τους πολίτες της Ευρώπης, ή μάλλον της Δύσης γενικώς, αναφέρομαι στην κάθε πατρίδα χωριστά.

 Αντιλαμβανομαστε ότι το Παράσιτο κάνει σπασμωδικές κινήσεις, τυφλωμένο, άπληστο και άνοο. Η προπαγάνδα του, σταθερή εδώ και πολλές δεκαετίες, έχει πετάξει τη μάσκα της.

 Τους τελείωσαν οι "φιλελεύθεροι" Μάηδες του '68, η μεθόδευση του "φεμινισμού" και οι πορείες "ειρήνης" καθοδηγούμενες από σαδιστές και ψυχοπαθείς - και δεν υπερβάλλω καθόλου, δεδομένα και στοιχεία επικαλούμαι. 

Ο Ναζισμός και η Ευγονική φόρεσαν το κοσμοπολίτικο κοστούμι που είχαν για ώρα ανάγκης. Τους τελείωσαν, και φάνηκε η ωμή αλήθεια: μαζική εκκαθάριση, μείωση της πελατείας με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο. Την απόλυτη απανθρωποποίηση. 

Όταν το 90% του παγκόσμιου πλούτου συγκεντρώνεται στο 1% των ανθρώπων, αυτό το 1% αποκλείεται να έχει σώας τας φρένας. 

Και η κορεσμένη ψυχοπαθολογία φτάνει στο τέλος μπροστά σε δύο μόνο επιλογές: την αυτοκτονία ή τη γενοκτονία. 

Ας φροντήσουμε να σταματήσουμε τη δεύτερη επιλογή τους, με κάθε δυνατό μέσο. 

Ο αφανισμός τους είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση κάθε ανθρώπινης αξίας, αλλά και των ίδιων των ανθρώπων. 

Καλή Χρονιά. Με ανοιχτά μάτια και νου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »