Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Σοκ: Ουκρανοί παραστρατιωτικοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ αμάχους που κρατούσαν λευκή σημαία!

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν 

Στην Συρία, στους μισθοφόρους της Δύσης (δηλαδή της ΕΕ του ΝΑΤΟ και των Αγγλοσαξονικών χωρών –κυρίως ΗΠΑ και  Ηνωμένου Βασιλείου) που μαχόντουσαν την συριακή κυβέρνηση, έπρεπε να αποδώσουν κάποια πρόσφορη βολική ταυτότητα και έτσι τους βάφτιζαν αντιπολίτευση, φανατικούς ισλαμιστές κλπ, και αυτό το έκαναν διότι έπρεπε να υπάρχει κάποιο σενάριο αληθοφανές στα μάτια των προβατοειδών τηλεθεατών. Στην Ουκρανία έπρεπε ομοίως οι μισθοφόροι να αποκτήσουν κάποια βολική ταυτότητα. Οι επιλογές ήταν περιορισμένες και έτσι επιστρατεύτηκε το CIA-χολυγουντιανό - νεοταξίτικο πολυεργαλείο/προσωπείο του νεοναζισμού.  

Στην Συρία και στην Ουκρανία, οι φανατικοί δήθεν υπέρ μιάς ιδεολογίας μαχητές, από μόνοι τους μπορούν να αγοράσουν το πολύ μία σφαίρα ο καθένας, και θα τους λείπει το όπλο. 

Όμως ήταν και είναι εξοπλισμένοι με οπλικά συστήματα, δίκτυα υποδομών υλικοτεχνικών, οργανωτικών, πληροφοριακών κλπ, που έχουν κόστος δισεκατομμυρίων και απαιτούν εξειδικευμένους παρόχους αυτών των υπηρεσιών. 

Το να πιστεύουμε ότι οι φερόμενοι ως φανατικοί ισλαμιστές ή νεοναζιστές είναι κάτι διαφορετικό από μισθοφόροι, μας κατατάσσει στην κατηγορία που μας κατατάσσουν και οι Ελίτ που κυβερνούν την Δύση, δηλαδή στα προβατοειδή που τα ταΐζουν με κουτόχορτο το οποίο αφού το φάμε στην συνέχεια το μηρυκάζουμε συζητώντας μεταξύ μας. 


Νέα εγκλήματα από τους Ουκρανούς νεοναζί, καθώς σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ, Ουκρανοί παραστρατιωτικοί άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που κρατούσαν λευκή σημαία και επιχειρήσουν να φύγουν από την περιοχή Βολνοβάκα.

Κατά την ίδια πηγή, υπάρχουν νεκροί, αλλά

δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αριθμό τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ουκρανοί παραστρατιωτικοί δρουν χωρίς κανένα έλεγχο και δολοφονούν αμάχους ή ακόμη και Ουκρανούς στρατιώτες που δεν επιθυμούν να πολεμήσουν στο πλευρό τους.

Άλλωστε το pronews.gr σας αποκάλυψε προσφάτως το βίντεο-σοκ στο οποίο φαίνονται ουκρανικές παραστρατιωτικές οργανώσεις να σταματούν τα αυτοκίνητα και να δολοφονούν τους πολίτες που προσπαθούν να φύγουν από την πόλη.

 

 

Να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες περιοχές δραστηριοποιείται η «Ταξιαρχία του Αζόφ» μια από τις πλέον διαβόητες και εγκληματικές νεοναζιστικές οργανώσεις της Ουκρανίας.

Στην κυβέρνηση καλό θα είναι να βλέπουν τι πραγματικά γίνεται στην Ουκρανία, προτού καταστρέψουν τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία. 

Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέκεται στην δράση της «Ταξιαρχίας του Αζόφ» και στο πώς αυτή τρομοκρατεί τους πολίτες: 

«Εδώ και 8 χρόνια μιλάμε για το νεοναζισμό στην Ουκρανία. Η Δύση κάνει τα στραβά μάτια.

Τώρα το ναζιστικό τάγμα Αζόφ, αυτοί οι εκλεκτοί του ΝΑΤΟ, τρομοκρατεί τους κατοίκους της Μαριούπολης, κρύβεται πίσω από τις πλάτες των αμάχων.

Η Ρωσία θα βάλει τέλος σε αυτό!»

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »